Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP 3000 - obecná diskuse

Nil3E

Recommended Posts

• Odpovědi 341
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jak to vypadá, tak u PSP 3000 bude ještě 4.20 no... sice je pěkný, že bude lepší přední sklo, aby bylo čitelné i na slunci a kvůli tomu vylepšená baterka, aby to žralo pořád stejně, ale to je IMO pořád málo na to, aby to někoho donutilo "upgradovat" :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem si chtěl na začátku října koupit své první psp,ale všiml jsem si, že má na trh vyjít nová verze, tak jsem teď trochu mimo mám si koupit PSP slim nebo PSP3000 rád bych také iso a cso hry, ale jak poslouchám,tak nevím jestli to někdo prolomí?Poraďte díky

Odkaz ke komentáři

hele, to je tezky na vysvetleni:

rekl, ze ted uz je asi celkove vysoka sance, ze chytnes starej s novou deskou. A nebo si porid psp 3000 (15. by mel vyjit nejakej bundle pack a 17. samotny). Ja osobne si uz ted, doopravdy pockam na 3000. Ale kdyz najdes nejakej zapadlej obchudek, kde nebude jeste novy zbozi, tak samozrejmne je to ciste na tobe

Odkaz ke komentáři

to lol...dva analogy? na co prosimtě? jak by sis pak zapařil starý hry ( jo...třeba že bys ten druhej nepoužíval) ale co by chudáci fatáci a slimáci dělali s hrama na 2 analogy? lol :D

Delali by to same co doted... bohate by stacilo udelat druhy analog ktery by mel stejnou fci jako ctverecek-trojuhelnicek-krouzek-krizek a bylo by jen na uzivatli zda druhy analog pouzije nebo ne...

MoH a i ostatni FPS se pomoci ctverecku-trojuhelnicku-krouzku-krizku stejne ovladaji (mireni). A dokonce jsem nekde videl nejake mody kde si druhej analog nekdo do sveho FATka dodelal a uprimne mu to zavidim... pze potom se pozitek ze hry dostava nekam uplne jinam... s radosti bych zaplatil nekomu kdo by to dokazal dodelat i do meho slima ale obavam se ze na to vnem nebude misto :(

micrák v psp 3k je pekna vec a celkem bych ho rad, ostati mne ale nezajima a dostatecny duvod pro vymenu za 2k to pro mne neni ...ale kdyby sony udelalo novou verzi s druhym analogem (i kdyz by mel duplicitni fci krizku-krouzku-ctverecku-trojuhelnicku) byl by to pro mne jasny duvod vymenu... nic jineho bych nepotreboval.

PS:

Doufam ze ta nova baterka pujde i do slima (2k) uvital bych vetsi vydrz.

Odkaz ke komentáři

Delali by to same co doted... bohate by stacilo udelat druhy analog ktery by mel stejnou fci jako ctverecek-trojuhelnicek-krouzek-krizek a bylo by jen na uzivatli zda druhy analog pouzije nebo ne...

MoH a i ostatni FPS se pomoci ctverecku-trojuhelnicku-krouzku-krizku stejne ovladaji (mireni). A dokonce jsem nekde videl nejake mody kde si druhej analog nekdo do sveho FATka dodelal a uprimne mu to zavidim... pze potom se pozitek ze hry dostava nekam uplne jinam... s radosti bych zaplatil nekomu kdo by to dokazal dodelat i do meho slima ale obavam se ze na to vnem nebude misto :(

micrák v psp 3k je pekna vec a celkem bych ho rad, ostati mne ale nezajima a dostatecny duvod pro vymenu za 2k to pro mne neni ...ale kdyby sony udelalo novou verzi s druhym analogem (i kdyz by mel duplicitni fci krizku-krouzku-ctverecku-trojuhelnicku) byl by to pro mne jasny duvod vymenu... nic jineho bych nepotreboval.

PS:

Doufam ze ta nova baterka pujde i do slima (2k) uvital bych vetsi vydrz.

je takovej problem si udelat dual nub mod (nebo jak to mootoo pojmenoval)? Ja treba skoro nevyuzivam ani ten jeden analog, FPS nehraju, takze druhy analog by mi naopak prekazel a jsem rad, ze tam neni. Kazdy holt neni analogfil, takze se to Sony asi nevyplati :D

Odkaz ke komentáři

takže...PSP 3k není momentálně možno flashnout stejně jako PSP 2k s deskou TA.088 v3

- Firmware it comes with: 4.20

- Boxcode: 4.20ofw, as it happened with 3.60ofw on slim, no letter.

- DC7 works? -> NO

- TA-088v3 identifier says what? -> Most probably same CPU.]

Odkaz ke komentáři

tak kamos ted prisel uplne veselouckej z electroworldu

ze si koupil psp 3000 zapne to a jako displej ma lepsi rozliseni ale zadna brutalita to neni

mikrofon ano skype mu jde

a nový tlačítko HOME ho vůbec nenadchlo jako mně

nejhezčí je ten kroužek v zádu ten už se tak nepoškrábej jako u fat a slim

no nejde flashnout takze si stojim u svojeho flashnuteho slima.

Odkaz ke komentáři

ze si koupil psp 3000 zapne to a jako displej ma lepsi rozliseni ale zadna brutalita to neni

No ja nevim ale koukal sem na stranky Electorworldu a tam PSP 3k nemaj??:roll:

Odkaz ke komentáři

a ma to tlacitko nejakou konkretni funkci, nebo se chova jako obyc. HOME?

Odkaz ke komentáři

Právě o tohle se sony snaží...namlsat náa na pohádku, která krásně začíná, ovšem když se dostanete na konec brečíte, že takhle ste si to nepředstavovali...z jejich strany je to samozřejmě pochopitelný...kdybych já byl šéfem Sony, asi bych na DarkAlexe vypsal hoooodně tučnou odměnu...protože jsme ale na druhé straně, cítíme se trošku ukřivdění za omezování možností, které ale (pozor!) nejsou legální...tudíž ze strany Sony tu máme krásný Slim, který navíc umí poslouchat, co říkáte, a má kvalitnější displej za stále stejnou cenu...zrovna vás nenutí, abyste šli a koupili si to...už při oznámení se Soňáci vyjádřili, že doufají v rozšíření (!) PSPéčkářské komunity...nechcou po vás, abyste vyměňovali 2k za 3k...tenhle model je zaměřenej na lidi, kteří PSP ještě nemají...přestnaňte si pořád jen stěžovat, jak vám Sony ubližuje, že sou blbí a já nevím jací...oni si jen snaží chránit svoje investice...a udělal by to takhle každičkej z vás...;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu