El Matador Odesláno Srpen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 lol... Dyztak pak do framesu ty kulky pridam... Jo a tu zmenu modelu budem moct vyuzit i pri zmene vedcu na zombiky ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ja Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 A kde to mám stáhnout???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Jestli myslis CS portable tak odkazi mas uprostred topicu jinak ten link je takhle http://uloz.to/668963/csportable079.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
premer Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Tak kdy uz konecne bude to CS!?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 To CS uz je je to jenom takova BETA verze viz vise ..... ale dlouho nic Elmatador nepsal tak nevim jak je to dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Logicky, keby si čítal, šiel na chatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 kdyby jsi to vyladil tak že by to bylo přesně jak csko na pc tak bych si i zas koupil psp a zkusil :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 pocujte..neupol by to niekto niekam inak okrem czshare plz? rapid alebo megac...mne to uloz.to vyhadzuje chybu...prosiiiiiiim :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 koukni na dl.qj.net... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 tam 7.9 mě občas ser* třeba mám snipa a pak dám jinou zbran a mám tam furt zaměřovátko a někdy nejde oddělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Už se nemůžu dočkat na csko,je to fakt uplnej Nááářez.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Logicky, keby si čítal, šiel na chatu. no ale uz je tam dost dlouho a predpokladam ze musi i do skoly ;) takze uz je dle meho doma treba prave ted vyladuje neco do toho CS ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 PLS at uz je FULL !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 muzu vedet kdy to tak priblizne bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Už asi měsíc je jasné, že bude nové CSPortable a uz jsou to 2 mesice :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 tak jak to vypada??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Sem se tak tesil a najednou nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Nguyen Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 pls neví někdo jak se přidávají boti? já jsem to pořád ještě nenašel :cheesygrin: mám CSPortable v0.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.