LOPO_X Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Hm 2 hry. :-( Skate a orange box. Skoda ze jsem tak zhnilej zasel bych do banky udelat visa kartu at muzu kupovat psn hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Motorstorm Army of two Uncharted MGS4-příde v týdnu:bash: Ale otočil jsem jich mnohem víc jen je pak hned čendžnu nebo prodám,pro mě je nemá cenu sušit doma (až na zběratelský kousky teď třeba uncharted) dvakrát hraju málo kterou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 No já teď mám doma momentálně: Motorstorm MGS4 Buzz Quiz Beijing 2008 Euro 2008 Uncharted GTA4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaFi87 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Já mám zatím jen 4 GTA IV Virtual tenis 3 The Darkness Warhavk Resistane čekám na LOST a na Unchased + něco kolem 20 demíček Snad další full brzo přibydou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 ja mam jen jedu :D GTA 4 , ale bud kupovat dalsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 MGS 4, Skate, Madden NFL 09, Nascar 09, a objednane NHL 09 a Fifa 09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spawny Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 PS3 8x viz. podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 GTA IV, CoD4, Assassin´s Creed, Smackdown vs. Raw, MotorStorm, Oblivion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Resistance 1, Resistance 2, Spiderman WoS, Metal Gear Solid 4, The Orange Box, Heavenly Sword a Far Cry 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Blu-ray: GTA IV, Guitar Hero III, CoD 4, Uncharted (zejtra dojde Burnout: Paradise, K vánocům Mirror's Edge) PSN: Super Stardust HD, Tekken Dark Ressurection Online, Elefunk (koupim Prince Of Persia Classics, Last Guy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Momentalni stav je 18 "krabickovych" her a 3 elektronicke na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 to ja mam 3 hry zatim a ps3 mam 3 dny hry sou motorstorm, smackdown vs raw 09 (velka spokojenost), a tna impact (taky velka spokojenost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferkokocka Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Gta som prave predal mam RaC ToD a zajtra my ma dojst littlebigplanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Momentálně 4 - GTA IV, NHL 09, Burnout: Paradise a T5: DR, chtělo by to více, ale chcou za ty hry nekřesťanské peníze, už aby PS3 někdo hackl:?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sena Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Zdar lidi no ja mam asi 11 her a 2 cekam nez prijdou ale ceny jsou pekelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slawei Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Mam GTA IV, GT5 Prologue, Motorstorm, Uncharted, tyhle sou paradni a pak mam Ninja Gaiden Sigma coz me vubec nechytlo, takze se ji zbavuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Den stará PS3. Her mam zatim 6: Res,Res 2,LBP,Heavenly sword,Uncharted,Motorstorm + 1 BR film :cheesygrin:. A jeste chci do "kolekce" BF:BC a Mirror's Edge. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroajax Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Já mám 31, ale nechtějte po mě seznam na to sem moc línej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venca005 Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 ja mam 14 her a to sem ps dostal ka vanocum 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Já mám jen GTA 4:) ale za 3 dny přibude PES 09 a MGS 4, ted mám i far cry 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 4 - GTA IV, Resistance 2, CoD 3, Nascar 09 edit// chyba, pls smazte jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Ja mam Gta4,PES 09,NHL 09,Hot Shots Golf,Battlefiled Bad Company,Far Cry 2,Burnout,Bioshock a jeste nejake hry mam v PS3 stahnute s PSN :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juki604 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 MGS4, GTA4, Resistance 2, The Simpsons game, Prince of persia, Littlebigplanet, Wall-E, Far cry 2, Gran turismo 5, Assasinas Creed, Fracture - a co nevidět budou další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 12her, az vyjde killzone2 - 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychloun Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 drzim vzdy tak 5 kousku ktere si pujcuji s kamarady a menim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.