th0ca Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 20 BD her a 16 PSN her = 36 her =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divian Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 NHL 08, Uncharted, Ratchet & Clank: The crack in time, PES 2010, Tiger Wood's PGA tour 2010, Gran Turismo 5, Spider-man: The web of shadow a chystam se na Tekken 6 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 BD:gta IV,skate 2,killzone 2,NHL 09 cz,need for speed prostreet,fight night round 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Hawk Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Blacksite 51 Resistance 1 Metal Gear Solid 4 Battlefield: Bad Company 1 Rainbow six Vegas 1 Brothers in Arms: Hells Highway Určitě si pořídim GTA IV a mnoho dalších her :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Burnout Paradise The Ultimate Box GTA IV Uncharted 2 : Among Thievs LittleBigPlanet Army of Two Monsters vs. Aliens a z PSN Flow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beran Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 viz podpis....:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 NHL10 The Saboteur půjčené: Assassin's Creed 2 COD MW2 GTA IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 :D tak momentalně nemám žadnou :D Vše co mam v popisu prodano az teda jenom na 3on3 NHL Arcade :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamry Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Nějakých 9. viz podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 gta, AC 1, uncharted 1, Ratchet a clank 1, mirrors edge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChristianeQ Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 zatím 10 pač není co ke koupi nic mě moc nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 aktuálně viz podpis 34 a na psn asi 20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Tak jsem to spočítal a sepsal :)) NFL Tour, Hannah Montana The Movie, Transformers The Game, Red Faction Guerilla, Tom Clancys HAWX, Planet 51, The Saboteur, Operation Flashpoint 2, Dark Void, NFS Carbon, Untold Legends, Harry Potter and the Order of the Phoenix, Call of Juarez Bound in Blood, NHL 2k10, Shellshock 2, Mini Ninjas, Stormrise, Bolt, NHL 2k9, Wall-E, Bourne Conspiracy, Sega Mega Drive, Madagascar 2, Grid, Fuel, Rainbow Six Vegas 2, Army of Two, Fear 2, NBA 2k9, InFamous, Overlord: Raising Hell, Overlord 2, Prince of Persia, Oblivion GOTY, Fracture, TopSpin 3, NFS ProStreet, Hellboy, Assassins Creed, Gran Turismo Prologue, NHL 08, Fifa 08, Dead Space, Mirrors Edge, Alone in the Dark, Lost, Quantum of Solace, Beijing 2008, Winter Sports 2010, Heroes over Europe, Sacred 2. Zatím 51 :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Battlefield BC2,MOH airborne,Naruto UNS,killzone2,LBP,MGS4,The Orange Box,Resistance FOM,Ratchet and Clank TOD,Uncharted a na psn:flow,Battlefield 1943,Wolfenstein 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxiik Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Cod4,Naruto UNS,Mirror's Edge,Unreal Tournament 3,Brothers in Arms HH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 ja mám dirt 2,gta 4,saboteur,gt5p,fifa 08 a street 3,nfs shift se a undercover a assasin´s creed a asi budou pribejvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukisss007 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Ja mam 10 gta4,need foor speed shift-pros streed,motorsport,cod5/6,nhl10,tony havk.A UVAŽUJU NAD DIRT 2 A MX VS ATV RETAX :):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Já mám momentálně jenom jednu - NHL 2k10 z xzone za 299,- :D ale zítra si du pro GTA: EfLC ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Archandel- Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Turok Bioshoch Meda of Honor: Airborne Resistance:Fall of Man Aliens vs Predator Rapala Fishing: Frenzy2009 Splinter Cell: Double Agent Rainbow Six:Vegas Resident Evil 5 Tomb Raider Ratchet a Clank: Tools of Destruction Ratchet a Clank: Crack in Time Good of War III Mercernares2:world in flames Prince of Persia Assasins Creed I Assasins Creed II Viking: Battle for Asgard Conan Flashpoint:Dragon Rising Bad Company I Far Cry II Call Duty:World at War Call Duty:Modern Warfare Call Duty:Modern Warfare2- heandset Playstation original Gran Turismo prologue 5 demo - volant GT-Logitech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Assassin's Creed 2 Gran Turismo 5 Prologue FUEL MAG IL-2 Sturmovik: Birds of Prey GTA IV Uncharted 2: Among Thieves LittleBIGPlanet Battlefield 1943 Flower Plánuju: Wolfenstein Split/Second Mafia 2 Medal of Honor Suma sumárum mám 10 her, brzy se 2 zbavím a pár koupim :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Zatím jen 6 .. ale přibude =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 za necelý měsíc :) God Of War: Collection God Of War III Uncharted: Drake´s Fortune Uncharted 2: Among Thieves Tekken 6 Ratchet and Clank: Tools of Destruction Battlefield: Bad Company Little Big Planet Medal of Honor: Airborne Heavy Rain Resistance: Fall Of A Man Resistance 2 Motorstorm Heavenly Sword Dead Space Call of Duty 4 MW tedy 16 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Já 25 a všechno na BD, vypisovat se mi nechtějí ale určo až bude víc času tak dám edit;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Já zatím mám 5 BD her: The Orange Box, NHL 10, LittleBigPlanet, Heavy Rain, Batllefield bad company 2 A 21 psn her, ale bohužel všechny z hlavy neřeknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 uz jen dve :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.