evilive04 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Heavy rain,infamous,killzone2,resistance2,orange box,lbp,the darkness,mgs4,motorstorm pacific rift,bbc,uncharted,uncharted2,tiger woods pga tour 09,condemned2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Celkem 12 her: Final Fantasy XIII Uncharted 2: Among Thieves Little Big Planet Battlefield: Bad Company 2 M.A.G. InFamous Grand Theft Auto IV Brutal legend Dynasty Warriors 6: Empire Ghostbusters Burnout Paradise Ultimate Box Army of Two 2: The 40th days ... a spoustu PSN her (cca 30) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Mám všechny vypsané v podpisu, ale brzy tam přibyde Racedriver:Grid a PES 09. Celkem, i s těmito, mám 12 her, plus Flower, BF43 a plánuju PSN Red Faction: Guerilla (nebo jak se to píše). Do budoucna stoprocentně LBP 2 a Mafie 2, MoH apod. později. Neustále něco měním, prodávám a kupuju, takže aktuálnější bude podpis :). Omlouvám se za druhý příspěvek, nevšiml jsem si ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 11 her: Infamous Final Fantasy XIII Metal Gear Solid 4 Uncharted 2 Assassin's Creed 2 Little Big Planet Grand Theft Auto VI Killzone 2 Oblivion Batman Arkham Asylum Red Dead Redemption a nějaké ty PSN hry jako: Fat Princess, Flower, PixelJunk Shooter chtěl jsem Mafii 2, ale po hrozném demu si ji kupuju na PCčko jinak koupené hry neprodávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.