Mikytdi Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Mam dotaz když udelam backup tak copak vse se mi zazalohuje?trofeje,hry,video,audio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Krome trofeji vsechno... trofeje zalohuj pres PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikytdi Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Napíšeš mi prosim navod jak na to?děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 na co návod? všechno by mělo být v manuálu, pokud tam nic nemáš tak si najdi v system setting Backup a udělej zálohu... Trofeje se ti synchronizujou na tvůj PSN účet vždycky když se na ně v XMB koukneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikytdi Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 aha takze po nainstalovani noveho systemu na novej disk tak se prihlasim na stavajici ucet a automaticky se mi nactou me trofeje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheEzekiel Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 PS3 ofiko zvladne 500gb ale videl sem uz i 1TB ale samozrejme ne na nejnovejsim FW :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Z oficiálních zdroju playstation podpory je doporučen 500GB jakýkoliv 2.5 SATA disk, podpruje také klidně 1 TB, ale to muzou nastat komplikace - konzole disknemusí již umět ovládat nebo nestihne chladit - osobně mám vyzkoušeno [h=1]WD SCORPIO BLACK WD7500BPKT 750GB SATA/300 16MB cache, 2.5" AF[/h] bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Cau lidi co rikate na tehle disk sel by? Toshiba MK-5061-GSYN, 500GB, 2.5", Serial ATA/300, 16MB cache, 7200RPM diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 chci se zeptat to ty hardy dávate dovnitř místo originálu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 A kam inam? Pozri názov témy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Ano koukni na Google:D Záleží na verzi ps3 ,tam už to budeš mít:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzzara Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Zdravim, taky se rozhoduju, že vyměním hdd u moji starý 80gb ps3 a potřebuju radu,přece jenom jsem holka a rozumim tomu jen decentně :D našla jsem ti tenhle http://www.alza.cz/western-digital-2-5-scorpio-blue-500gb-8mb-cache-s-advanced-format-d195394.htm šel by tam? nechci žádný úpravy kladívkem jak už jsem i jinde četla :D no ale ted nevim s tim Advanced format - Pro bezproblémový provoz je disk opatřen speciálním souborovým systémem Advanced Format, se kterým si skvěle rozumí moderní operační systémy jako je například Microsoft Windows 7. Nemáte s tim někdo zkušenosti? aby to v ps3 nedělalo nějakej bordel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Bordel to určitě dělat nebude..já mám v PS3 WD 7500GB taky AF..funguje super bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 7500GB taky AF Hmm? Trochu overkill. :) To nevyužiješ, ani kdyby ses rozkrájel. zuzzara: jinak já mám v PS3 přesně stejný HDD a funguje zcela bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 (upraveno) Chlapi poradte prosim jaky interni HDD co nejlevnejsi a aby mel aspon tech 500Gb diky moc. Mam: PS3 Slim 120Gb Edit: Ted sem nasel tento http://www.alza.cz/seagate-momentus-spinpoint-m8-500gb-d374873.htm sel by? Upraveno Leden 9, 2013 uživatelem kkuubbaas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petuna Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Zajímalo by mně jestli když vyndám HDD z jedné konzoly a šoupnu ho do druhé konzole, tak jestli to normálně poběží. Ptám se z toho důvodu, pokud první konzole umře a budu jí chtít nahradit jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Pokud ho dáš do jiný konzole tak ti to nabídne jedině formát HDD, data ti bohužel nezůstanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petuna Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 (upraveno) A nelze tyto data nějak zpracovat přes PC a následně nahrát z flash disku jako zálohu ? Jedná se mi hlavně o savy z her. DLC se dá stáhnout z PSstore znova zdarma - aspoň jsem to někde četl. Upraveno Leden 24, 2013 uživatelem petuna doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 samozrejme ze muzes udelat backup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 věci co máš z PSN si můžeš stahovat kolikrát chceš, save data lze dát na flashku a save data s protection jdou dát do cloudu na PSN(nejsem si jistej ale asi bys potřeboval PS+) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petuna Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 samozrejme ze muzes udelat backup ale k tomu je potřeba PS3, já mám už jen ten HDD :-( a nerad bych přišel o ty data .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 aha tak to bude problem ... zkus pohledat a netu jestli na to neni nejaky program... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Hlavní problem je že data jsou šifrované, to znamená že po připojení k PC nic neuděláš. Dál má PS3 HDD Unix file system (UFS,) nejsem si jistej že je vůbec podporuje Windows takže bys další kroky musel řešit pod linuxem. Žádný "na jedno kliknutí" program jsem nenašel.. maximálně zdrojáky, takže bys musel i sám kompilovat a zkoušet, pokud neprogramuješ, neumíš v linuxu ani nic podobnýho tak se rozhodni jestli ti ty save data za to stojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petuna Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Tak mám dojem, že asi do dalšího PS3 nepůjdu vzhledem k tomu, že jsem o data přišel a hrát to znova od začátku se mi nechce. Zřejmě asi s takovou situací v SONY nepočítají, že by mohla nastat při skonu PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 No ono je taky proto PS+ a nebo i treba napriklad jednou za mesic si ty savy proste sam zalohovat pres flesku do PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.