Dejdinho Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Teď trochu nechápu, mám 12 GB Superslim, čili v PS3 žádnej HDD nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 K 12 GB verzi si musíš koupit ještě tenhle šuplík http://www.supergamer.cz/sony-playstation-hard-disk-drive-mounting-bracket-p-211634.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik121468628346 Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Ahoj, mám takový dotaz, když si koupím do PS3 superslim ten šuplíček na HDD a doma mám HDD SATA 2 2,5'' půjdou mi na to ukládat stažené hry z PS STORE ?? Děkuju za odpovědi .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Pokud máš 12 GB superslim a chceš tam namontovat interní 2,5" disk, tak je potřeba dokoupit ten šuplík. A pak na něj můžeš ukládat všechno včetně her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik121468628346 Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 jojo šuplík mám..Jen mě zajímalo jestli tam třeba uložím hru z PS STORE o velikosti 20GB . Děkuji moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Samozřejmě ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik121468628346 Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Díky moc za rychlé odpovědi :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlexoCz Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Dobrý den mám otázku, vím že se to tu omívá pořad dokola aspoň co jsem čet, ale můj dotaz je následující. Mám novou PS3 Super slim 15Gb v.s. 4.53 a chtěl bych mu rozšířit kapacitu na 1TB diskem co jste tu doporučili a to: http://www.alza.cz/western-digital-2-5-red-mobile-1000gb-16mb-cache-d471133.htm#popis Za1. jde mi o to jestli ta Ps3 tu kapacitu pobere někde jsem čet že umí pracovat jen s 500Gb ale třeba se to u nových modelů zvedlo. Nejsem si jist všude se píše něco jiného :/ Za2. pokud by to vše šlo a já to do Pska zabudoval a zapojil bude to u téhle verze po mě něco chtít s přeinstalací softwaru nebo to proste najede a nebude to uz nic chtit ? :) protože tomu moc nerozumím a cele mě to od toho odrazuje :/ předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Vem tento zrovna jsem ho dával do PS3 a šlape jako hodinky http://www.alza.cz/seagate-momentus-spinpoint-m8-500gb-d374873.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlexoCz Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 jo ale ja bych tam chtel dat 1TB pokud je to mozny :) a musel si tam neco delat s tím softwarem nebo jsi ho tam jen dal a uz to jelo ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Stačí provést formát v PS3 a vše jede :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlexoCz Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Tak to je super dekuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 čaute, mam dotaz. chci vyměnit PS3 disk za ten co mam v notesu. dotaz jak to udělat a bla bla mi je jasne.. spíš jen že jsem na některých webech viděl že pak se od noveho čistého disku musí doinstalovat system... to je pravda nebo si ho do něj PS našoupne samo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 Ps3 si udělá vše potřebné sama ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 Je potreba ten specialni ramecek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 Jen pokud máš PS3 12GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 To je pitomy, to se tam neda vlezt jak do PC? Ten ramecek se k tomu pripojuje jako externi disk nebo co? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 No HDD musíš dát do šuplíku a jelikož 12GB nemá žádnej HDD, tak tam není ani ten šuplík, u ostatních modelů ten problém není. Ale tak jsou lidi, co chtěj ušetřit, koupěj 12GB model a pak se diví ;) http://www.youtube.com/watch?v=wksLvgTbH_4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 Ano, chci usetrit, protoze se mi doma vali 1000gb 2,5 SATA II disk , ktery je nepouzivany :) A ano, chci usetrit, protoze to chci na hrani do prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 (upraveno) Tak pokud máš doma volnej HDD, tak to je jediná rozumná varianta, kdy kupovat 12GB. Holt budeš muset ještě investovat do šuplíku ;) A ty ceny nejsou zas tak hrozný: http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/sony-ps3-caddy-hard-drive/#!o=2 EDIT: ale bacha, v recenzi na Heuréce jeden uživatel píše, že při prvním zasunutí to trochu drhne :cheesygrin: Upraveno Únor 12, 2014 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 S tim si poradim :D Diky za to video hlavne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 Tak PS si vše nezařídilo... resp vubec nic :-D Musel jsem přes flash dohravat 4.55 update, ale šlape to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ikas Odesláno Duben 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 zdravím, dneska už se moc disků s šířkou 9 cm neprodávají, můžu koupit disk s šířkou 7 cm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeeGo Odesláno Květen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2014 Zdravím, potřeboval bych v co nejkratším čase koupit větší HDD do svého PS3 SuperSlim 12 Gb a proto mám pár stručných otázek. Určitě to je už asi psané, ale nemám čas to hledat. 1) jaký největší HDD mohu použít ? Někde jsem četl , že 500 Gb. realita je jaká ? 2) jaký parametry musí mít HDD, resp. které mohu použít nejrychlejší ? otačky 5400, 7200, 10 000 ? vyrovnávací pamět ? 8 Mb, 16 Mb, 32 Mb ? 3) mohu použít ten slabší 7 mm ? 4) po vložení HDD si sám PS3 nainstaluje systém na nový HDD. Zůstane nějaká záloha na tom 12 gb ? Jedná se mi o to kdybych z nějakých důvodů ten velký vyhodil abych měl záložní systém i na tom malém nebo se po prehrání systému zformátuje ? Díky za co nejrychlejší odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lutak87 Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 Vezme PS3 i Sata III? Rozdíl je jen v přenosové rychlosti, ale jestli s tím má někdo zkušenosti, tak ať to nekupuju zbytečně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.