mouch4 Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2007 nazdaar, mam tu jap verzi(silver) na zacatku tam byl sw 1.5 ale ted mam sw3.11 verzi ta-082 pujde to neak dg na 1.5 thx za odp. :mrgreen:
Jack Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2007 mouch4 napsal: nazdaar, mam tu jap verzi(silver) na zacatku tam byl sw 1.5 ale ted mam sw3.11 verzi ta-082 pujde to neak dg na 1.5 thx za odp. :mrgreen: No z 3.11 neni downgrade asi budes muset jeste pockat...:wink:
mouch4 Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2007 Jack napsal: mouch4 napsal: nazdaar, mam tu jap verzi(silver) na zacatku tam byl sw 1.5 ale ted mam sw3.11 verzi ta-082 pujde to neak dg na 1.5 thx za odp. :mrgreen: No z 3.11 neni downgrade asi budes muset jeste pockat...:wink: kdo si pocka ten se docka :p takze tzn. ze na tu 3.11ku nemuzu vytvorit ani to XMBmenu? :?:
Jack Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2007 mouch4 napsal: Jack napsal: mouch4 napsal: nazdaar, mam tu jap verzi(silver) na zacatku tam byl sw 1.5 ale ted mam sw3.11 verzi ta-082 pujde to neak dg na 1.5 thx za odp. :mrgreen: No z 3.11 neni downgrade asi budes muset jeste pockat...:wink: kdo si pocka ten se docka :p takze tzn. ze na tu 3.11ku nemuzu vytvorit ani to XMBmenu? :?: No bouzel na 3.11 muzes tak leda poslouhat mp3...:( Ale hrat se da a to je hlavni bouzel jenom na UMD...
guruman Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2007 Zdravím vás všechny! Tak jsem se konečně naštval a řekl si dost, když můžou ostatní - tak já taky... Dawngraedoval jsem podle návodu a za pomoci Dutche svoje PSP fw 2.71 TA-082 a následně do něho hahrál fw 3.03 OE-C Tímto vám všem děkuji a obzvláště pak děkuji za trpělivost Dutche
Big Smoke Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2007 Mám pár otázek ohledně downgradu: 1.) Po celou dobu downgradu musím mít PSP na nabíječce a v PSP UMD ??? 2.) Co znamená to: "Pokud nemáte......." Prostě ten 3. bod ??? To je jasný že to nebudu mít když jdu teprv na downgrade... A ještě k tomu 3. bodu, ten obsah složky MS_ROOT mam nakopírovat do: X:/ ??? Sry za lamerský dotazy, pokoušel jsem hledat, ale nic jsem nenašel (samozřejmě myslim v tomhle topicu), prostě chci mít jistotu a nechci bricknout...
WItekS Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2007 1. Mít ho v nabíječce je jistota.. a UMD myslím že nemusíš. 2. Pokud nemáte HEN-D. To je věc díky které ti jdou spustit aplikace na PSP s FW 2.71 (tzn. i ten downgrader) A obsah složky nakopíruj na root (Když PSP připojíš k PC naskočí ti tam obsah karty=rootu, měl bys tam mít složky jako PSP, MP_ROOT atd) Jestli s tim chceš nějak pomoc tak klidně piš na ICQ :wink: ale co njerychleji, za chvíli odcházim :wink:
Big Smoke Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2007 Díky moc... A to bych byl velice rád kdyby mi s tím někdo pomohl, stejně ještě nemam kartu, jsem si tu kartu obědnával dneska a pochybuju že to přijde hned dneska, spíš zejtra nebo ve středu..
Big Smoke Odesláno Březen 28, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2007 Tak jsem si tě uložil a teď už jen čekám až budeš on-line, posílal jsem ti i PM... A nebo jestli by mi s tím chtěl pomoct někdo jiný, někdo kdo má tak zhruba za čtvrt hodiny čas ??? Prosíííím... EDIT: Už mi radit nemusíte, úspěšně jsem downgradoval, ale ty spodky mi sony zaplatí !!!
badzi Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 Proc se mi po spusteni HENu vzdy vypne a nerestartuje?A kdyz spustim idstoragechange po restartu mi to napise The game not be started.(80020148)?Dekuji za odpoved!
Dutch Odesláno Duben 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 v tomhle topicu je 19 stranek, nez se zeptas mohl by jsi zkusit aspon neco pohledat ;)
Korny Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2007 Mám takovej dotaz,jsem ještě nezkušenej ohledně PSP a zajíma mě proč, když downgradujete na 1.50(to aby se dali hrat ISO hry) potom zase upgradujete treba na to 3.03,to ty ISo hry jdou pak pořád? A proč nezůstanete u 1.50? Jaky to má výhody oproti 1.50 kromně toho, že 3.03 je novější? Děkuji za odpověď
flY1 Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2007 Korny napsal: Mám takovej dotaz,jsem ještě nezkušenej ohledně PSP a zajíma mě proč, když downgradujete na 1.50(to aby se dali hrat ISO hry) potom zase upgradujete treba na to 3.03,to ty ISo hry jdou pak pořád? A proč nezůstanete u 1.50? Jaky to má výhody oproti 1.50 kromně toho, že 3.03 je novější?Děkuji za odpověď na co se teď ptáš tak je všech v topicu pro začátečníky podívej se tam
doyle1 Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2007 Asi mám brick. Downgrade se mi nepodařil, i když jsem dělal vše podle návodu. Baterie 76%, při downgradu zapnuto do nabíječky, bez vloženého UMD, je to IC 1003 tj. TA-082 s firmware 2.71. Vše proběhlo O.K. Vyzvalo mě to k resetu X, ten jsem zmáčk a PSP už nenaběhlo do tzv. modré obrazovky. Přitom je to už 2. PSPčko, kde jsem dowgrade prováděl. U prvního vše v poho. Tady také až na ten restart. Jsem jedinej? Nemáte někdo nějaké řešení? Při zapnutí se mi teď rozsvítí jen zelená power a to je vše. Spací režim nee, jen dlouze podržet na vypnutí. Jinak při tom restartu jsem samozřejmě dostatečnou dobu čekal cca. 1 min. Asi je to v pr.... Čus bus.....
myschoo Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2007 vyzera to na brick... toto uz vyriesi len reklamacia
doyle1 Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2007 myschoo napsal: vyzera to na brick... toto uz vyriesi len reklamacia To znamená, že v servisu ale samozřejmě zjistí, že je tam jinej firmware - 1.5, protože ty data tam prostě jsou a u všech operací proběhlo 100% a done. Ale ještě dotaz, co takhle jim to PSP dát v takovým stavu, aby to vůbec nemohli načíst. Mám s tím škrábnout vo zem?? Pomůže to?? Samozřejmě o koberec, kvůli mechanickýmu poškození. Pokud máte nějaké zkušenosti, příp. informace, poraďte pls. Díky.
myschoo Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2007 FW nezistuju... povedz ze si hral zrazu paf a neslo to...
marek_2080 Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2007 Pokud ta zelena kontrolka po asi 20s zhasne, je z toho brick :( . Kdyby nezhasla, zkus zapnout displej.
doyle1 Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2007 myschoo napsal: FW nezistuju... povedz ze si hral zrazu paf a neslo to... Pokud to tak je, že nezjišťují FW, tak to je skvělá zpráva. To mám šanci výměnu, nebo penonzi. Díky........
doyle1 Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2007 marek_2080 napsal: Pokud ta zelena kontrolka po asi 20s zhasne, je z toho brick :( . Kdyby nezhasla, zkus zapnout displej. Kontrolka nezhasne, svítí pořád, třeba hodinu, dvě... A displej je stále černej, nejde prostě zapnout.
bezejmena Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2007 to možná nebude brick - někomu se tady už něco podobnýho stalo zkus zmáčknout tlačítko jasu
bezejmena Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2007 Tak a DG mám úspěšně za sebou, ani to netrvalo minutu :bash: Ale klepal sem se jako ratlík :cheesygrin: :thanks:
storm Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2007 Cau, mam problem s timhle downgradem. Postupoval jsem podle navodu na http://www.pspzone.webgarden.cz/downgrade no vše probihalo dobře až do restartu - nenaskočila modrá ani žadna jina obrazovka :( PSP se mi chová jako by nebyla nabyta baterie. Netuší někdo co s tím?
Recommended Posts