idmax Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 Prosim o radu: Je mozne potrebne soubory pro DG nahrat pres samotne PSP (USB) nebo je treba nahravat pres ctecku pam. karet? Je v tom nejaky problem? Diky
tekken90 Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 Prosim o radu:Je mozne potrebne soubory pro DG nahrat pres samotne PSP (USB) nebo je treba nahravat pres ctecku pam. karet? Je v tom nejaky problem? Diky je to úplně jedno
idmax Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2007 je to úplně jedno Diky. Jeste mi neni uplne jasne, je treba mit pri DG, UG pripojeny napajeci adapter, mimo plne nabite baterky, nebo je to jedno a staci mit jen baterii na vice nez 75 procentech jak je zde uvedeno?
bezejmena Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2007 stačí mít nabito nad 75%, ale stejně sem ho měl při DG připojenej :cheesygrin:
kakis Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2007 Ahoj nechcete nekdo udelat downgrade z FW 3.11. Nebo jestli uz je tak prosim o odkaz. Dekuji
bezejmena Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2007 :roll: ten neexistuje, a dlouho ješte nebude - čti zde :arrow: Pro začátečníky, není ještě ani pro 3.10
kakis Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2007 tak to je teda pekne naho...no, proc to nekdo nezkusi udelat, kdo tomu rozumi. To teda nechapu
aaischa Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2007 kdyby to bylo tak jednoduchy tak uz to je hotovka... kdo si pocka ten se docka nebo driv umře... :(
narliza Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2007 tak to je teda pekne naho...no, proc to nekdo nezkusi udelat, kdo tomu rozumi. To teda nechapu jn btw nevím co si osobě nyslíš přijdeš na forum a hned bys chtěl aby ti někdo udělal downgrade btw zeptej se dark alexe jestli by ti neudělal downgrade specialně jen pro tebe třeba to klapne :rofl:
Malcolm. Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2007 nevim ze posledni dobou tu pribyva bricku... si asi kazdy mysli jaky je machyrek ze to udela sam ale ho*no tak se radsi poradte jak to tady delaji nez to delat na vlastni pest ;)
idmax Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2007 Je nejaky zpusob jak poznat ze idstoragechange opravdu provedl modifikaci a je "bezpecne" na TA-082ku nahrat 1,5ku firmware?
bezejmena Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2007 řekl bych, že když to napíše "now execute the generic downgrader" a pak se to vrátí to xmb (menu) - tak se není čeho bát
idmax Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2007 řekl bych, že když to napíše "now execute the generic downgrader" a pak se to vrátí to xmb (menu) - tak se není čeho bát Ok, diky. Ma byt pri DG, resp pri spousteni idstoragechange a downgrade x.yz, v mechanice UMD nebo naopak nesmi? Mozna se uz tu nekdo ptal, ale asi jsem to prehledl. Diky. HENC,D s UMD v drive nenastartuji. To uz mam vyzkousene.
Jack Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2007 Ok, diky. Ma byt pri DG, resp pri spousteni idstoragechange a downgrade x.yz, v mechanice UMD nebo naopak nesmi? Mozna se uz tu nekdo ptal, ale asi jsem to prehledl. Diky.HENC,D s UMD v drive nenastartuji. To uz mam vyzkousene. UMD tam nemej vubec...;)
DeF-CoN Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2007 nevim ze posledni dobou tu pribyva bricku... si asi kazdy mysli jaky je machyrek ze to udela sam ale ho*no tak se radsi poradte jak to tady delaji nez to delat na vlastni pest ;) No tak ja se přidávám k těm, co z psp nemaj jen SONY cihlu.:arrow: Úspěšný DG (TA-082;2.71) a hned potom i uprage na 3.03OE C.:wohow: 2Malcolm: Máš recht, lepší je si pročíst celej tread:!: 2Dutch: 99,9% tvých návodů je best! Díkes!!! 2Every1: Jde to a když to nepos+++te sami tak v klidu DG. Malý dotaz na konci optimistického příspěvku: Kdo fšechno rozběhal Monster Hunter Freedom? Zkoušel sem to i přes návod s HENCem atd. a nic.
idmax Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2007 No tak ja se přidávám k těm, co z psp nemaj jen SONY cihlu.:arrow: Úspěšný DG (TA-082;2.71) a hned potom i uprage na 3.03OE C.:wohow: 2Malcolm: Máš recht, lepší je si pročíst celej tread:!: 2Dutch: 99,9% tvých návodů je best! Díkes!!! 2Every1: Jde to a když to nepos+++te sami tak v klidu DG. Malý dotaz na konci optimistického příspěvku: Kdo fšechno rozběhal Monster Hunter Freedom? Zkoušel sem to i přes návod s HENCem atd. a nic. Muzu se zeptat proc jsi zvolil 3.03 OE-C misto 3.40 OE-A? Je v tom nejaky duvod? rad bych vedel jaky custom je nejlepsi
tekken90 Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2007 na 3.40 oe-a nejdou nějaký hry....radši si zatím dej 3.03 oe-c.......vlastnosti maj stejný
bezejmena Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2007 jaký? protože na 3.30 oe-a' mi de vše co jsem zkoušel :bash:
idmax Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2007 na 3.40 oe-a nejdou nějaký hry....radši si zatím dej 3.03 oe-c.......vlastnosti maj stejný Dobre. To me vede k otazce, pokud hra, treba Burnout Domination (nejde konkretne o tuhle hru, jen priklad) vyzaduje oficialni firmware 3.10 a vyssi, pujde hra na custom firmware 3.03 oe-c nebo az na 3.10 OE-A a vyssim?
DeF-CoN Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2007 Muzu se zeptat proc jsi zvolil 3.03 OE-C misto 3.40 OE-A? Je v tom nejaky duvod? rad bych vedel jaky custom je nejlepsi Zcela prosté... Páč psp mám asi 4 dny, tak sem kouknul na Dutchův tread pro začátečníky a tam sem si přečet, že ...OE C má stejný funkce jako A,B a to mi stačilo. Jinak už hraju iso/cso. Zatim mi de vše co sem stáhnul, krom toho monster huntera. Ps: hoši, nevíte náhodu jestli se dá downgradovat 3.4X(kámoš,blbec- původní fw 2.71 origo update přes sony web), třeba jen na 3.03 nebo tak. (ja vim, že asi ne, ale ptám se, kdyby náhodou). No nic už jen čekám na větší kartu (2 nebo 4 gb)
tekken90 Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2007 Zcela prosté... Páč psp mám asi 4 dny, tak sem kouknul na Dutchův tread pro začátečníky a tam sem si přečet, že ...OE C má stejný funkce jako A,B a to mi stačilo. Jinak už hraju iso/cso. Zatim mi de vše co sem stáhnul, krom toho monster huntera.Ps: hoši, nevíte náhodu jestli se dá downgradovat 3.4X(kámoš,blbec- původní fw 2.71 origo update přes sony web), třeba jen na 3.03 nebo tak. (ja vim, že asi ne, ale ptám se, kdyby náhodou). No nic už jen čekám na větší kartu (2 nebo 4 gb) určitš nejde....aspoň teď ne...hold má smůlu :lol:
DeF-CoN Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2007 určitš nejde....aspoň teď ne...hold má smůlu :lol: No jo... Je to hlupák, neměl ani TA-082... Jinak jen at' si ty UMDečka kupuje, za demenci se platí. 2Idmax: Tak co? Už DG?
adioso Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2007 pomozete mi pri instalacii hend mi stale ukaze cervenu obrazovku
Recommended Posts