Dolik Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 WTF? Dneska jenom tak brouzdam po youtube a narazim na thole.. Titani 2? Videl ste to nekdo a,nebo nevite o co go? Nrazil sem na tenhle trailer Ale dalsi info sem nenasel... Myslite si ze je to fake? Ale i tak mi to prijde ze uz nevi co maj tocit :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 WTF? Dneska jenom tak brouzdam po youtube a narazim na thole.. Titani 2? Videl ste to nekdo a,nebo nevite o co go? Nrazil sem na tenhle trailer vD4OnHCRd_4 Ale dalsi info sem nenasel... Myslite si ze je to fake? Ale i tak mi to prijde ze uz nevi co maj tocit :dozey: jA MYSLIM ŽE TO NAHODOU JE DOCELA PĚKNY PUVODNÍ TITANIC SE MI MOC LIBIL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Srpen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 PUvodni titanic byl super,sm se ho videl nejmin 10x :D Ale jde mi o to ze z dojaku udelaj akcni pokracovani.. a ani v tom raileru neni ani rok kdy to vyjde.. vypada to zajimave.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 trailer velmi pekny ... ale pokud si vsimnete tak jsou to nastrihane casti z filmu kde hrad dicaprio ... napr plaz , catch me if you can atd ... jasny fake ... a navic to je uz nejmin 2 roky stare a ted jsem si vsiml i kousku z romea a julie ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Srpen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 NO jo ted sem to projel nekolikrat a fakt,ale jako docela dost dobre udelanej Fake trailer :lol: edit:Aale neco mi tam nesedi treba ten hrob ty rosse ne konci a takovy veci :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 HH přečtete si popis videa na youtube.....a máte jasno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 ver mi je to fake :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Srpen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 JA ti verim ze je to fake,ale zzajimalo by me kde vzali ten hrob :D I tam kdyz mas ten zaznam z ponorky a pak je tam ten obraz jak tam ten tulpas kouka na tu obrzvoku tak na zim je na ni nejaka skrin z ne ksicht Dicapria :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Jeste jsou tam zabery z filmu Basketball Diary...Film o fetacich s Dicapriem v hlavni roli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Je to slepenec několika filmových střihů. Krom výše zmíněných i třeba Con Air. LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts