lordfrikk Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 http://www.pspcheat.org/games/neco jako cheater To sem ani nevěděl, že na PSP hry existují regulérní cheaty. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Aktualni databazy najdete zde http://cwcheat.consoleworld.org/export.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellborn Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 zdravim je mozne CWCheat instalovat na coustom firmware 5.00 M33-4 pokud jo prosim presny postup dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 zdravim je mozne CWCheat instalovat na coustom firmware 5.00 M33-4 pokud jo prosim presny postup dekuji za odpoved Vše udělej podle tohoto návodu je to stejné :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellborn Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 to sem skousel ale jakmile dam select cheat nakoci cerna obrazovka testoval sem to u monster hunter fredom unit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 to sem skousel ale jakmile dam select cheat nakoci cerna obrazovka testoval sem to u monster hunter fredom unit a stahl jsi databazi z teto stranky ? http://cwcheat.consoleworld.org/export.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Dobrá práce jede mi to v pohodě...:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 a kdyz vam to nepude, zkontrolujte si verzi hry (třeba EU US atd) jestli se schoduje s tou v tom souboru databaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flaster Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 a stahl jsi databazi z teto stranky ? http://cwcheat.consoleworld.org/export.php Jak to mam stahnout?Po kliknuti na Dowload Cheat DB me to hodi na stranku s mnoha cheatama,ale odkaz na stazeni tam neni.Jak to muzu stanout primo jako odkaz do pačáku?Pak si jen pripojit psp na USB a zkopirovat a prepsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 lol, klikni na to pravym tlacitkem a dej ulozit jako, nebo neco v tom smyslu (podle toho, jakej mas prohlizec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flaster Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 lol,jak jen jsem nato mohl zapomenout,porad prace a caw na pocák je cim dal vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heath.Ledger Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 kde najdu to _game.txt _ ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 kde najdu to _game.txt _ ???? mg ... už je to vytvořený v raru tomhle adresáři Cwcheat revision D by zozy.zip\INSTALL\seplugins Prostě jen stačí složku seplugins nakopírovat na kořen karty je to hotový //EDIT: Pro uplný začátečníky: Stačí tohle tohle stáhnout, rozbalit a složku seplugins nakopírovat na kořen karty (uplnej začátek, hned jak tu kartu otevřete) a můžete jít hrát... http://uloz.to/2512681/seplugins-by-kenny.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heath.Ledger Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 kenny : a když tm nakopčim ten tvůj upload nemusim do Recovery menu ? nic jen pstě už pařit můžu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 kenny : a když tm nakopčim ten tvůj upload nemusim do Recovery menu ? nic jen pstě už pařit můžu ? Do recovery menu bys už muset neměl... rovnou jdi spustit hru a pak drž select a počítej do deseti, naskočí ti menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heath.Ledger Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 kámodíky moc :) __ jo hele stáhl sem si tu databázi .. tkže by tm měli bejt i cheaty na PSX/PS1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 nevim proc ale asi prestali vydavat nove updaty protoze se mi zdana jina z novych her neukazuje :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Vyšel novy updater pres ktery je dobre updatovat jmenuje se PSP CheatUp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Mám jen menší dotaz když si chci přidat cheaty na MoH H2 jak to udělám.. Za rychlou odpověď pošlu THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Mám jen mení dotaz kdy si chci přidat cheaty na MoH H2 jak to udělám.. Za rychlou odpověď polu THX pomoci toho cheat up :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinos Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Chci se zeptat, mam takovy problem, v recovery menu se mi ty pluginy ktere bych mel povolit vubec nezobrazi, pri nacteni hry (Monster hunter freedom unite) mi po podrzeni selectu normalne najede menu CWcheatu, ale pri volbe Select Cheats se mi nezobrazi nic na vyber. Je treba ty cheaty nacist, nebo by to mel CWcheat udelat sam? Jedna se mi hlavne o to abych ve hre videl HP monster a mozna i prodlouzeni casu. Mam PSP 3004 slim, FW 5.03 GenA. Dekuji za radu M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 v navodu mas chybu.. je tam napsano ze se ma slozka skopirovat do seplugins/ a potom ze slozku cwcheat vyjmout .prx soubory a dat je jen do seplugins ale to je blbost maj tam zustat. ostatne v .txt souborech je to taky zavadene do seplugins/cwcheat/..prx stah sem novou verzi tady http://cwcheat.consoleworld.org/ at am v readme to delaj takhle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 blby je, ze v GTA nevidim ten cheat kdyz dam select cheat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 do recovery nemusim stačí když vypnu a zapnu psp ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 prosim vas poradte mi... nefunguje mi to.. mam 5.03 GEN-C a kdyz drzim SELECT tak se mi otevre to okno, ale kdyz dam select cheat, tak tam nic neni, jenom cerny radky misto pismen... nevite co stim? EDIT:ted sem zjistil ze v jinych hrach mi to funguje, takze to je jakoby MHFU tak nemelo zadny cheaty,takze jak mam najit cheaty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.