Romix Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Kdyz dam stahovat archiv, tak je zrejme poskozeny (stahovat jsem zkousel nekolikrat). Napise to chybovou hlasku u souboru cheats.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 aktualizoval jsem a spoustu her, co jsem měl na ně cheat, najednou žádný cheat nemají.......co s tím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reK5xB Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Tak sem na to kápl. Nainstalujte vše podle návodu a stáhněte si přiložený soubor.NEEXTRAHUJTE HO! MUSÍ ZŮSTAT JAKO CHEATS.ZIP! Nahrajte ho do PSP\GAME\PSP CheatUp Potom v psp spustě PSP CheatUp v.0.50 Naběhne vám nabídka: Install Cheats,Download Cheats,Other. Dejte Install Cheats,vyberte CwCheat a zmáčkněte X. Potom vám něco vyskočí,dejte yes a pak znovu yes. nápíše vám to Cheat Installation Complete ukončte aplikaci a zbytk zase podle návodu. http://uloz.to/5688143/cheats.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 de to i na fw 6.20 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reK5xB Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 ne jde to jen na cfw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenamora Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Mám PSP3004, fleschnuté. Vše podle návodu, v Recovery - Plugins activ. WMA i Flash Player. Po najetí jakékoliv hry mi select neotvírá tu první stránku. Poraďte prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Hele, ted po ruce nemam PSP, takže se nemůžu do Recovery menu podívat. Ale pokud vim, 5.03 GEN-C má bug v Recovery - všechno je to ob řádek, takže když otevřeš "Plugins" ve skutečnosti ti naběhne ta položka pod tim, což je podle toho co píšeš nejspíš "Registery Hack" (WMA a FP musíš potvrdit přes net, abys je mohl používat a přes tohle to můžeš obejít). Takže jestli chceš otevřít položku "Plugins", musíš kliknout na "CPU Speed", pokud si dobře pamatuju. Takže se tam mkrni ... jestli je to doopravdy aktivovaný. Druhá možnost je do game.txt na řádek za cestu k pluginu dopsat " 1". Tim plugin nastavíš jako aktivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 fakt pěkný:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenamora Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Tak to je mazec. Dík moc - jseš řízek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 cus diky moc super navod uz se tesim na MOH cheats... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Soz za double post diky moc este jednou ;) E:/Mg... me to nejde mam flashnuty psp 5.50GEN-D3 A potrebuju to vysvetlit trochu podrobneji stahnu to vrazim do plugins a kdyz spustim v psp umd moh nacte a v menu kdyz dam select tak mi to hovno nacte plz poradte thx... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Tak znova soz zele uz se mit to v tom menu otevrel ale... Nevim kam mam nakopirovat ty database... Mam to ve formatu .cmf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Musíš to mít ve formátu .DB.Dej to do složky seplugins. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 proč mi to píše : unable to load cheats.zip ? :D thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Ty cheaty tam už jsou nebo se musí ještě ve hře vyhledat pomocí těch hexa kodů? V žádný hře mi to cheaty nenašlo. EDIT: Tak konečně mi to vypsalo cheaty, zajímalo by mě, kolik her tahle věc podporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Han3 : na pspiso.com je jich hooooooooooooooodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ludia ked som si stiahol tento cwcheat tak som to spravil vsetko podla tohto navodu ale ked pustim hru drzim select nabehne mi to vyberem cheaty potom dam kruh a tam je ze enable cheats dam ze Y a potom dam kruh a hned my to zamrzne a vypne sa mi psp a zase prometheus odznova plssss jak to mam spravit aby mi to nezamrzlo thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 to jsou spatny cheaty, jestli jich poustis vic, tak je poustej jeden po druhym abys vyzkousel, kterej ti blbne, jestli jenom jeden, tak ten cheat ti bude to PSPcko zamrzat porad daj se ty cheaty bud nepouzivat, nebo musis najit jinej cheat se stejnym ucinkem ale jinym kodem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 typanctz : a kde by som nasiel tie cheaty ??? a jak ich tam potom vlozim ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Pochybuji že to začítečník zvládne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 typanctz : a kde by som nasiel tie cheaty ??? a jak ich tam potom vlozim ??? www.pspiso.com - PSP Downloads - PSP Cheats a tam si najdi tutorial Pochybuji že to začítečník zvládne... taky sem byl zacatecnik, taky sem se to naucil... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 díky za info :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Lidi stáhnul sem si CwCheat a u GTA CHW mi to vúbec neukazuje cheaty a na netu sem si je našel jak je to možný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 máš stejnou verzi cheatů (USA, EU) jako hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Únor 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 musíš mít cheaty ( kody ve formátu jakém máš hru např nelze použít cheaty pro GTA CHW ules123 + ules 456 NELZE Hra i cheaty musí mít stejný kod/region např ules789+ules789, poté je jistota že vám cheaty pojedou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.