xDante1986 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 takže pro nový web ....potřebujem udělat logo...je to taková menší soutěž i pro ty kdo by se pak chtěl podílet při tvorbě stránek..... v logu by měl být nápis Console guides....a logo bude umístěno na tmavě černém pozadí.....takže zbytek už je jen na vás...návrhy postujte přímo tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Rozměry ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 po dohodě s tekkenem asi 500*90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 a do kdy je cas? ja zacnu az dneska vecer.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 večer vyberem jeden ze dvou webů co se připravujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Tak tohle je zhruba moje vize. Samozřejmě se dá ještě všechno upravit podle potřeb. Ještě jsem neviděl grafiku té webky, tak bych to pak napasoval k ní (písmo a barvy)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 já sem grafik amatér ale myslim si že na mě je to dost dobrý dílo, samozřejmě ještě můžu upravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 urcite nebudete mit neco proti ruzovy :blink: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Skuste sehnat simiho nebo masterMIND, ti jsou dobry prez tu grafiku : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 MasterMIND je na dovolené...tušim že v Bulharsku;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 tak myslim, ze marek zatim vede :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Ok, tak skusim neco udelat. Zatim to neuzavirejte ;-) Uz to bude :) Strpeni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 já bych řek, že seš zhruba na stejný příčce jako marek. oba máte moc hezký díla ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 marku parádní práce....uvidíme co bude jinak fakt dobrá práce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 fakt jsem se nemohl rozhodnout pro barvu, měl jsem barevnou krizi ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 rune krása...líbí se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 celkem pekne, ale melo by to asi byt na cernem pozadi....myslim, ze kdyz uberes trochu tech barev v pozadi, tak to bude stacit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Myslím, že všechny tu jsou povedené. I já přidám svoji troškou do mlýna. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Pokud by se libilo a bylo zvoleno tak muzu doupravit nektere mouchy :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Pokud by se libilo a bylo zvoleno tak muzu doupravit nektere mouchy :P aaach....knizka byla muj napad...ted jsem uplne mimo hru...tohle je dovedene k dokonalosti...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 celkem pekne, ale melo by to asi byt na cernem pozadi....myslim, ze kdyz uberes trochu tech barev v pozadi, tak to bude stacit :-) myslím že tomu černé pozadí vadit nebude, ale kdyby přece jenom jo tak je možnost udělat rámeček :) Pokud by se libilo a bylo zvoleno tak muzu doupravit nektere mouchy :P ten wallpaper z toho loga jsem viděl zrovna dneska tady v tomto topicu http://console-forum.cz/showpost.php?p=384269&postcount=155 :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 myslím že tomu černé pozadí vadit nebude, ale kdyby přece jenom jo tak je možnost udělat rámeček :) Ja jsem to nechal bez toho prachu na levo, ale bylo to pekne "suche" akorat knizka a tohle. Klidne bych mohl i dopracovat i bez toho prachu na levo ale jak rikam je to suche :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 ten wallpaper z toho loga jsem viděl zrovna dneska tady v tomto topicu http://console-forum.cz/showpost.php?p=384269&postcount=155 :D:D A já jsem už chtěl obdivovat, jak to mohl dokázat. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Ach jo :D Nasel jsme to jak jsem googlil obrazky :) Dukaz : http://images.google.bg/images?gbv=2&hl=bg&q=book Na pravo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 nebo Vím vypada to hrozně ale alespon jsem neco prispel :) ale myslim si že takoves tránky by měli mít nějake jednoduché logo co si lidi zapamatujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.