Honza222 Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Ahoj, Nedala by se na PSP rozjet tahle hra?Pres neakej program? :psp: Je asi 10let stará Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horvy Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 me ta hra nikdy nesla :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fusion Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 tak jsem se to pokusil rozchodit podle navodu na dosbox a vzdy pri startu hry mi to napise cannot load (nebo start,tedka nevim) in DOSMODE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Az dodelam Nil3E PSPjoy tak se pustim do portu pokud je zajem...... Pustim se do toho pokud mi nekdo da odkaz na DOS verzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snejky Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Odkaz na dos verzi neni treba. Stahni si nejnovejsi win verzi. Pak soubor dos4gw.exe(nevim jestli je ten nazev dobre, google napovi), ten kopni do adresare hry a patchem z oficialnich stranek prepis soubory. Ziskas tak dos verzi. Je to funkcni, zkousel jsem. Tip dal myslim sam autor hry. EDIT: Ke hre take byly uvolneny zdrojove kody. Jsou samozrejme na sourceforge. Horsi ale je, ze nejaka cast je psana v asembleru a pro port je nutne ji prepsat do C++ (snad to pro tebe nebude neprekonatelna prekazka jako pro mne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza222 Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Brány skeldalu PSP ZATÍM Nahrávání 4:22 minut 1 Krok 3,15 sec 1 souboj kazda postava 1 akci cca 3,15min Oripnul sem videa hudbu vysledny soubor je 96,00 MB Kdyby se mi podařilo viripnout animace hra by se neskutečně zrychlila Chcete dosovou verzi?Mam ji uplou pokud mate zajem (original cd tahle verze neni nainstalovana proste mam upli original cd bran skeldalu jede pres dosbox v pc) Na prani muzu upnout orip verzi skeldalu ktera jede na psp pres dosbox viz vyše http://skeldal.jinak.cz/main.php docela zajímaví stranky o BS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Odkaz na dos verzi neni treba. Stahni si nejnovejsi win verzi. Pak soubor dos4gw.exe(nevim jestli je ten nazev dobre, google napovi), ten kopni do adresare hry a patchem z oficialnich stranek prepis soubory. Ziskas tak dos verzi. Je to funkcni, zkousel jsem. Tip dal myslim sam autor hry.EDIT: Ke hre take byly uvolneny zdrojove kody. Jsou samozrejme na sourceforge. Horsi ale je, ze nejaka cast je psana v asembleru a pro port je nutne ji prepsat do C++ (snad to pro tebe nebude neprekonatelna prekazka jako pro mne) Přepsat do C++ z asembleru když v Cečku začínam :D je velice těžkej ukol ! o něco se pokusim jako honza :) uvidím :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza222 Odesláno Srpen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Přepsat do C++ z asembleru když v Cečku začínam :D je velice těžkej ukol ! o něco se pokusim jako honza :) uvidím :D Ok neak to zkus... :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kloaka Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 mohol by mi niekto napisat ake iné tahove rpg idú na psp cez dosbox? (wizardry 7, beholder...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TOMFX Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Pokračuje v tom někdo nebo na to kašlete dost bych oto stál dám i credits Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Honza222
Ahoj,
Nedala by se na PSP rozjet tahle hra?Pres neakej program? :psp: Je asi 10let stará
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
34 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts