Han3 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 a poradíte ňákej příklad toho jak začít pokec? třeba - jdu kolem zastávky kde seděj holky/a, obvykle se jenom pozdravíme a jdu dál...jak s ní mám začít mluvit? Prostě jenom pokec :) ňákej příklad konverzace by nebyl? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 a poradíte ňákej příklad toho jak začít pokec?třeba - jdu kolem zastávky kde seděj holky/a, obvykle se jenom pozdravíme a jdu dál...jak s ní mám začít mluvit? Prostě jenom pokec :) ňákej příklad konverzace by nebyl? :D skupinám holek se vyhýbej tím se stáváš lehkou kořistí a určitě bys byl za vola :D to chce zkušenějšího řečníka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 skupinám holek se vyhýbej tím se stáváš lehkou kořistí a určitě bys byl za vola :D to chce zkušenějšího řečníka :) jo já vim, ale kdyby tam byla třeba jenom jedna...povídej o čem by jsi s ní mluvil? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 jo já vim, ale kdyby tam byla třeba jenom jedna...povídej o čem by jsi s ní mluvil? :) normalne pozdravis a pokracujes - kdyz ji znas, je to easy.. Proste, jak se ma tak nejak posledni dobou, jak jde skola a co dela za skolu.. a to uz se pak rozkecavate o ruznejch otravnejch ucitelych a predmetech a historkach.. Nebo pokud o ni neco vis, tak nadhodis: "A jak dopadla ta posledni parba..". Proste jde jen o to se nestydet.. ... ale rozhodne neoslovuj kazdou kterou potkas xD Tohle je o tom, ze oslovis ty, ktere znas.. Zkusenosti s tim, oslovit nejakou osamocenou jentak jsou trochu jinaci.. To se treba zeptas na cas, reknes, ze je dneska hezky a jiny kecy.. no ale vetsinou je to spis vlezly vtirani, vypada to blbe :D .. souhlasim s tim, ze se s nima nebav, pokud jich je vic, jsou v jakesi parte a stejne nemuzes nic navazat, budou se bavit mezi sebou, budou z toho mit zabavu a vsichni budou vedet, do ktery jdes xD proste na pytel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 OT: :D :D :D :D :D ale jinak tohodle bych se rozhodne nebal..todle proste pride...ale jistotka je proste ty ocni kontakty.....ja teda do toho nemuzu kecat ptze soucasna slecna sbalila me no :D .. jo a partu fakt neoslovuj....zkusil sem to jednou ...trapas nebyl,ale nedopadlo to dobre :) :D a hlavne holky si stebou ve vice delat prdel... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 pravda...rozhodne nebalit neznamou holku kdyz je s neznamejma kamoskama, je to takovy docela trapny a ver ze ty holky poznaj po ktery des, budou si z tebe delat akorat prdel a budes nervozni. je lepsi kdyz je ta holka sama, bude se chovat jinak, nez kdyby byla s kamoskama. takze nahod nejakou otazku ( kolik je hodin ) nebo jeste lip, udelej nejakej jakoze trapas. treba zakopni, spadni na zem a kdyz ta holka bude aspon trochu normalni tak ti pomuze vstat, ( a nebo se ti zacne chechat :wohow::wohow::wohow::wohow:) delej ze te to hrozne boli atd a pak si s ni zacni povidat. pak ji nejak nenapadne donut aby s tebou jeste chvili zustala, podekuj a dej ji cislo, pokud ho odmitne nestoji o tebe. ALE EXISTUJE MNOHO ZPUSOBU. Hlavne zarid aby se s tebou bavila. a nedelej ze sebe sproste mluviciho frajera. hlavne bud vtipny a pozvi ji treba na zmrzku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 smazat..........díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Presne tak, chovej se prirozene, koukej treba na jizdni rad a rekni: "Uz zase pojede pozde" - nebo neco ve smyslu, ze je to zase uzavreny a ze jezdi nahradni doprava, proste reakce na nejakou aktualni situaci.. Ale tezko se seznamuje jentak s nejakou na prvni pohled, vzdy je lepsi se seznamit "pres nekoho", pres lidi, ktery znaj jak tebe, tak ji ;) Ver mi, je to lepsi, rozhodne lepsi, nez kdyz na sebe narazej dva cizi lidi a najednou se z nich maj stat kamosi.. Uplne nejlepsi je to samozerjme na nejake oslave/party.. A vubec, to mi pripomnelo - zkus si zahrat PlayBoy 2004, treba se i necemu priucis ;) btw, s tim zakopnutim nvm nvm.. spis by na tebe cumela, co ses to za pako a videl bych to na ztrapneni.. navic, pokud by kolem byli lidi, cumela by jeste vic a urcite by ti nepomohla, ja bych asi taky jentak nepomahal, kdyz nekdo zakopne, snad muze vztat - snad to neni stara babka.. .. jinak, pokud je ta holka z okoli, muzes taky zkusit nahodit: "nevideli jsme se uz, nechodis na .. " ;) predpokladam, ze se chces seznamovat s nekym, koho jsi predtim uz alespon 1x videl.. noa hned vidis povahu, bud odsekne, tak vis, ze tudy cesta nevede a dal se nebavit, nebo se rozkeca a bude mi zajem to rozvadet i ona sama, pak uz to jede samo.. Nejlepsi je imho zacinat u debilniho tematu "skola", protoze se v tomto veku tyka vetsiny a clovek tak stravi vetsinu casu a tak jsou odtamtud i ruzne historky apod.. No proste se o tom da imho nejlepe s holkou bavit.. Tezko se budete bavit o tom, jak jste nekoho vykosili na PSP, nebo jak jste nainstalovali novou parbu na PSP, nebo jak jste se strasne zlili - to dojem neudela.. Zrovna tak se vlezle trapne nemuzete bavit o baletu a o stylu, mode.. Proste v tom asi nebudete tak zbehli a spis se v tom zamotate a ztrapnite - kdyz bude chtit, bude vam o tom rikat sama a pak muzete jen naslouchat a ptat se apod.. Ale sami nezacinejte s nicim, o cem nic nevite, lhani je horsi (jakmile na to prijde), nez se bavit o necem, co ji nezajima ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 no a nebo třeba zkus formou dotazníku - představit se a že děláš průzkum pro nějakou firmu a jestli má čas že bys jí položil pár otázek a ptej se a pak mězi ty otázky zakomponuj třeba: máš/máte )pokud si už tykáte) čas zajít na kafe? na čas? na limonádu? na já nevím co? jo no, skupina holek ja na nic - pak po tobě jedou všechny a je ti trapný si vybrat jenom jednu :-( ale když sou to kamarádky, tak by jim třeba nevadilo se o tebe dělit - kdo ví... a dál - nechápu proč ses páli,, ale to je tvoje věc xD podle mě takovéhle věci spíš se maj dělat když je na blízku potencionální sok - aby si ho zahnal svojí sílou, odhodlaností, tupostí a bojovností xD holka je trochu jiný stvoření, ale neříkám - někdy není špatné být azchráněn holkou, je to kolikrát příjmné zvlášť když je to pěkná plavčice a ty se topíš (ale to zase odbočuji) osobně bych se vyvaroval machrování typu: vykouřím krabu cigaret za 2 min, vykalím litr vodky na ex, sem nejdrsnější frajer z města, měl sem u ž plno holek, viděl sem lepší a měl sem lepší....atd. Lepší podle mne upřímnost (i když ne zase taková že: spím s medvídkem a po tmě se bojím, mám pod postelí bubáka (to v případě že by následovala věta: poď se kouknout... (nebo něco takévho)) prostě všeho tak přiměřeně a fakt vyloženě nelhat a lavně - je to zábava, nevýjde jedna - no co, dostal si expy, za dalších 270 expů jdeš na další level ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 :D nazdar kocko...vis ze mas krasny oci.??? neee vaazne..fakt pekny.......chces si zasukat.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Pánové, tenhle topik je na můj vkus už docela na hraně, takže ještě jeden podobný příspěvek jako ten výše uvedený a LOCK. Tohle není xchat - místnost pro puberťáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 snaš se být zábavní a hlavně nemluv prední moc sprostě takove pič.. kur... to vubec to nesmíš a taky nedělej silácké řeči to taky holky nemají rádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 neexistuje navod na to jak sbalit holku. Mozna by slo poradit jak sbalit holku na jednu noc , ale pokud hledas neco dlouhodobejsiho tak na to neexistuje osvedceny recept ;) pokazde to je jine a kazda holka reaguje jinak na to jak se chovas. Jestli jsi roztrzity extrovert tak necekej ze po tobe pujde nejaka slusnacka ktera touzi po rodine a naopak ... jestli jsi nejaky zakrikly tak necekej ze po tobe pujdou nejake akcni barbiny (kterych je v klubech jak nas*ano) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Nechce se mi zakladat novy topic tak se ptam rovnou jaky kondomy preferujete, bo davate prednost antikoncepci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Lol, to uz zachazi daleko :D Nejdrive jsi se ptal, jak oslovit holku a najednou jsi takhle presel jo? Jeste ti neni ani 16 a uz.. mno, kazdy jinak zejo :D .. ale na tohle snad ani nema smysl odpovidat, to je snad jasny - lepsi je to bez prezervativu, ale neni to 100% .. asi tak.. a myslim, ze uz to zacina zachazet daleko a je to zrale na lock.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 407sw xD na tohle si opravdu zkus xchat apod. ;)... ..btw jinak radši bez kondomu samozřejmě x) btw k předešlýmu...seznamky taky nejsou někdy k zahození...;)...ale pozor na podvodníky xD... (zatím lock dávat nebudu ale držte se alespoň trochu slušného tématu ;)..aby tady 407sw za chvíli nepsal jaká je nejlepší poloha xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 SRY já mylel ze kdyz se slosne zeptam muze se zepta i na nej polohu :-D btw prectu si asi pravidla..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 ...nejdůležitější je najít klitoris, pak to jde samo;) Jinak plně souhlasim s Bobem;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 :blink:omfg, všimni si otázky, o kterou jde v celym topcu Jedu na neco ´jako tabor na 4 tydny (ulejvam se ze skoly) tak mi poradte ja balite baby naky osveceny finty se siknou a ted se podivej na svoji odpoved ...nejdůležitější je najít klitoris, pak to jde samo ocekavas snad, že sbalí holku, že k ní přijde a začne jí tam strkat ruku? :dozey: :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.