Dutch Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Čistím dýchnutím->otřením a to teprve tehdy, když už fakt nevidím, co se děje na obrazovce. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 No ja psp obcas vemu vapkou...:D Ale normalne ho cistim hadrem a to jenom display :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0hny Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 vůbec - občas hadříkem displej, to je celý =P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 ja na displey vilejem troska takej vodicky na cistenie displejou a potom to roztrem a zotrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalsws Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Já ho celej utřu ta za 2 dny:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Já ho mám v Crystal Cover Case8) Ale ten Case je v dost katastrofálním stavu... budu zase muset koupit novej:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 no tak ja ho utiram ve skole trickem a doma mam hadrik napusteny lihem a pekne se to tim cisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kresh Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 ja to beru toulenem:roll::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 ja ho cisitim jenom trickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 taky ho čistim tryčkem ,kapesnickem ale nijake zvlasni cisteni nedelam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 ve skole trickem a doma mam na to specialni sprej na lcd displeje:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 ja každejch 5 minut cca :D (dojedu závod a čistím) vždycky mě nervujou otisky prsů kolem talčítek a na displayi vyždycky triko a jedu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedla26 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 No ja mám psp od vánoc a ještě sem ho nečistil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Microhadrou normalka je nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 ja max. hadrem na bryle nebo tričkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 nejdriv sem to trochu dost vynechaval ale ted se o nej staram cim del tim casteji jeste si musim dokoupit folii a nejakej hadrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Já otířám displej každý den , takovou pěnou na LCD a nanovlákny , a pod tlačítkama jednou týdně , tyčinkou do uší :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Já vždy než du hrát tak to otřu hadříkem na brýle :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 to Cartman182 ako si napchal tu tycinku pod tlacitka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Vytáhl sem tlačítka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Ne protoze prach pada furt takze bych to utrel a us bych zase vydel prach :roll::cool1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 ja mokrym hadrem to utřu a potom to přetřu specialnim hadříkem na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Ja ho otru hadrikem a nebo trickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Po každým paření.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 lestim display hadraikem na brejle a taky to pak cely otru. naposledy jsem pouzil technickej beznin a abych si ocistil analog. trochu to pomahlo ale jeste by to neco chtelo. BTW: nevi nekdo jak pekne vycistit analog?? A taky nejde nak opravit mechanika? dostal jsem do ni ve tride kdyz jsme si hazeli papirovy kapesniky (rulicka, TVRDA!) a od te doby se hybe asi tak o 0,5 mm zestrany nastranu. ALE STVE ME TO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.