Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mate pravidlne cisteny PSP ?

kingcz

Recommended Posts

• Odpovědi 119
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Mno tak já otírám display hadříkem na čištění brejlí a jednou za čas to přejedu jemnym papírovym kapesníkem na vlhčenym v Clinu (bo v nějakym jinym bordelu na čištění oken).. Jenže největší můj problém je, že jsem si nějak divně zničil šroubek od krytu tak, že se vyžvejkal, takže ho prostě nevyndám..To znamená, že navenek je display čistej,ale zevnitř je zaprášenej jak něco a já s tim nemůžu nic dělat.. Mimochodem trošku OT: Nevíte někdo co s tim mám dělat?? :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno tak já otírám display hadříkem na čištění brejlí a jednou za čas to přejedu jemnym papírovym kapesníkem na vlhčenym v Clinu (bo v nějakym jinym bordelu na čištění oken).. Jenže největší můj problém je, že jsem si nějak divně zničil šroubek od krytu tak, že se vyžvejkal, takže ho prostě nevyndám..To znamená, že navenek je display čistej,ale zevnitř je zaprášenej jak něco a já s tim nemůžu nic dělat.. Mimochodem trošku OT: Nevíte někdo co s tim mám dělat?? :))

No jo, máš Fata a u těch je větší mezera mezi displayem a mezi tim takovym plastem... mám stejnej problém, ale nechci na ten display šmatat ni tim hadříkem :? takže to asi musíš překousnout

Odkaz ke komentáři

já teda psp čistím každý den den mokrýma ubrouskama a nosím ho v neoprenovým obalu a můžu říci že na psp nemám moc škrábanců ( psp používám cca 1,5 roku)

Asi před měsícem jsem si koupil fólii hoří a myslím že je to suprová věc

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Něco takového jako je "hygiena PSP" jsem řešil tak maximálně první měsíc od koupi. Teď už jen když vidím na psp otisky tak ho tričkem otře. Jenom když mam na displeji zaschlou m*dku tak ho otřu navlhčeným kapesníkem. Ne kecám to se mi ještě nikdy nestalo =D

Odkaz ke komentáři

Něco takového jako je "hygiena PSP" jsem řešil tak maximálně první měsíc od koupi. Teď už jen když vidím na psp otisky tak ho tričkem otře. Jenom když mam na displeji zaschlou m*dku tak ho otřu navlhčeným kapesníkem. Ne kecám to se mi ještě nikdy nestalo =D

presne tak muj pripad

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu