One-Real Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 hadrikem na bryle cistym psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béňa Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Mno tak já otírám display hadříkem na čištění brejlí a jednou za čas to přejedu jemnym papírovym kapesníkem na vlhčenym v Clinu (bo v nějakym jinym bordelu na čištění oken).. Jenže největší můj problém je, že jsem si nějak divně zničil šroubek od krytu tak, že se vyžvejkal, takže ho prostě nevyndám..To znamená, že navenek je display čistej,ale zevnitř je zaprášenej jak něco a já s tim nemůžu nic dělat.. Mimochodem trošku OT: Nevíte někdo co s tim mám dělat?? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Musis najit vhodnej sroubovak a proste ho VYSROUBOVAT a nebat se. Ja mam vyzvejkany vsechny 4 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Mno tak já otírám display hadříkem na čištění brejlí a jednou za čas to přejedu jemnym papírovym kapesníkem na vlhčenym v Clinu (bo v nějakym jinym bordelu na čištění oken).. Jenže největší můj problém je, že jsem si nějak divně zničil šroubek od krytu tak, že se vyžvejkal, takže ho prostě nevyndám..To znamená, že navenek je display čistej,ale zevnitř je zaprášenej jak něco a já s tim nemůžu nic dělat.. Mimochodem trošku OT: Nevíte někdo co s tim mám dělat?? :)) No jo, máš Fata a u těch je větší mezera mezi displayem a mezi tim takovym plastem... mám stejnej problém, ale nechci na ten display šmatat ni tim hadříkem :? takže to asi musíš překousnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpunkrock Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Raz za tyzden dam hygienu ale to len displaya a tlacitka trochu vycistim ale inak sa moc nestaram...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimbo Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 CAU TOme doufam ze to nemas odemne uricte neni problem to pritahnout ;) sroubky..muze byt neco uvloneny...me se taky hybe umd vsak ti to ukazu ale hybe se mi vic jak 0,5mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Ja ho taky moc nečistim , jenom když je fakt špinavý tak ho otřu vlhkým hadrem a hraju dál .:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurijatko Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 tak ja ho cistim jednou za týden nebo kdyz je poradne zapatlany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Ja ho cistim cca tak po trech dnech nebo i driv kdyz si upatlam display a je to videt ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 já teda psp čistím každý den den mokrýma ubrouskama a nosím ho v neoprenovým obalu a můžu říci že na psp nemám moc škrábanců ( psp používám cca 1,5 roku) Asi před měsícem jsem si koupil fólii hoří a myslím že je to suprová věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 nečistím jednouz a půl roku pravideln opraším kouknu jestli něco vyjde měl jsem 2 folie pod obouma byl prach a neslo to dat pryc PSP je v hroznym stavu a tk to hold je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-Boy Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 já na něj nedam dopustit, furt ho leštim jak svýho :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Já ho celkově nečištím,ale tak jednou za měsíc si vyčistím notebook a aspoň trochu display u pspčka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 čistim ho vždy na konci tejdne abych ho měl v pondělí do školy naleštěný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Kdyz jsem PSP dostal minulej rok na vanoce,cistil jsem ho po kazdem hrani tedka tak 1x za 14 dni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banksy Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 ja psp vycistim o kalhoty jak vidim naky flek jinak vubec:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Já PSP nečistím :) neprijde mi to zase až tak důležité :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Něco takového jako je "hygiena PSP" jsem řešil tak maximálně první měsíc od koupi. Teď už jen když vidím na psp otisky tak ho tričkem otře. Jenom když mam na displeji zaschlou m*dku tak ho otřu navlhčeným kapesníkem. Ne kecám to se mi ještě nikdy nestalo =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gloogle Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Něco takového jako je "hygiena PSP" jsem řešil tak maximálně první měsíc od koupi. Teď už jen když vidím na psp otisky tak ho tričkem otře. Jenom když mam na displeji zaschlou m*dku tak ho otřu navlhčeným kapesníkem. Ne kecám to se mi ještě nikdy nestalo =D presne tak muj pripad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 používám jenom hadřík na brejle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokoun Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 tak jedno za pul roku ho rozsroubuju dam jinej zadni krat a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow Logan Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 cistim.... nekdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Čistím mu věčinou jen display... A párkrát jsem ho mněl rozebraný kvůli poruše,ale jinak zvlášť se o něho nestarám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 ne nemáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Já ani moc ne :D Jen občas přetřu tričkem a to stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.