xRay Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 dycky kdyz vidim nejake cmouhy nebo otisky prstu tak ho otru do tricka/kosile/mikiny ale jednou za mesic vahrabu paratkem ten binec co se dostal pod tlacitka, do repraku nebo mezi tlacitko R/L a kryt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Přetření tričkem když je nějak špinavé.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Já občas sundám přední kryt a setřu z displeje prach, pak zašroubuju a je to. jinak běžně když je opatlany tak o tričko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANHRNEC Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Já nosím v pouzdře hadřík na brále a očistím mu display a občas celé aj zezadu atd. mám ho víc jak 1 rok ale vevnitřku sem eště nečistil. Měl bych? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 ja si ho uz necistim ...mozna to sem tam prejedu trickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 MG další stupidní topik... :roll: To je snad jasný, koupeme se spolu ve vaně s kachničkama, pak se oba pěkně nasprejujem aby jsme nesmrděli, já si kartáčkem vyčistim zuby, on displej a jdeme spát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čenda Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Zatím jsem PSP nečistil, nebyl důvod. Ale když mi upadl foťák přímo do hrnku s kafem a taky jsem ho jednou polil bílým vínem, tak to jsem musel najít čistící prostředky. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Já ho jednou za čas otevřu a vyčistim :D jinak ho každejch deset minut čisttakovim tim hadříkem na brýle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jifik Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 cus hle ja se chci nekoho zeptat jaky format videi psp prehrava ja vubec nevim dik za odpoved :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 mp4 s rozlišením 480x272 topic pro začátečníky... BTW trochu špatný téma ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peaceices1468624713 Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Každej den čistím displej mikrovláknem...:) A taky kartáčkem mezery u tlačítek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Já psp čistím jen občas, protože hraju jen doma a s čistýma rukama a ne u obědu, takže se nemá jak zašpinit, kromě prachu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stiffler Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Po cestě do školy/ve škole jen tričkem Doma pořádně otřené mikrovláknem a samosebou umité ruce aby zůstalo chvilku čisté :) A jednou za čas pořádně odmastím lihem a dostanu ze všech spár bordel štětečkem. Jinak tak za půl roku/za rok to bude potřeba rozebrat a pěkně vyčistit šetětečkem reproduktory a vše uvnitř navíc odstranit bordel pod krytem displaye. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shiffty_dnb Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Každej den čistím displej mikrovláknem...:) A taky kartáčkem mezery u tlačítek... moja reč:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoNeL Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 jelikoz ho mam celkem novej..:D tak ani ne.. ale uz se na to chistam.. pac ten prech uz me tam celkem stve..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonyt Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 já ho ani moc nečistim... jen když tam vidim nějaký otisk tak ho rozmatlám prstem:D a pak eště prstem přejedu přes celej display aby to bylo stejnosměrně namatlaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Já psp moc nečistím,jen občas namokřeným hadříkem. Ale docela mě to štve,jak neuvěřitelně rychle se to dycky namatlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 když jsem mnel psp tak jsem ho cistil tak jednou mnesicne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty94 Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Já PSP skoro vůbec nečistím. Jen když mám na displeji nějaký hodně viditelný otisk který mě znervozňuje při hraní:D tak ho přetřu hadříkem:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 omg xD dit je to jenom kus šrotu :D mam ho počmáraný, poškrábaný a nosim v kapce...nemohl bych o nej furt pečovat akorat by me potom stvalo ze se mi trosku škráblo presne tak,kdybych o neho porad pecoval,asi bych se obesil z prvniho skrabence....takhle kdyz na nej "seru" tak me nevadi naky ty skrabanecky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.