PodFuck3r Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 asi 16.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Něco kolem 15:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 no musim si počkat 6 měsícu a bude mi 18..(pro ty hloupější teď je mi 17 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 15-ctka patří mně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Jsem uz velky.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 mě bude v dubnu 102 FÍHA TAK TO UŽ JSI NA D HROBEM TY STAŘEŠINO PS:divím se žes to vůbec vitukal na klávesnici :bash:Křovinořez na tebe:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 FÍHA TAK TO UŽ JSI NA D HROBEM TY STAŘEŠINO PS:divím se žes to vůbec vitukal na klávesnici :bash:Křovinořez na tebe:bash: A já se divím, že debila jako si ty, pustili k počítači :? BTW : Je mi 13, ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Je mi 16 (3.duben 09 = 17) kdo nevěří tak PM :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Mě je 14, v DUBNU 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 15 v cervenci 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TUNING101 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 :wohow:82 let mi bude za 65let.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 20 :) zbytečný text, abych splnil znakový limit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 15 a v září 16:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 19, koukám, že je to tady samej fracek nebo lhář- hoši v tolika letech co vy jsem lítal po venku s kamarády a děvčaty a neseděl doma u ps3 nebo compu na console-forum:roll::roll::cheesygrin:, ta dnešní mládež:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Jo kdyby mi bylo jako polovině z vás tak by byla jiná doba a já si přál GameBoy a to sem byl machr no a teď kde to jsme ! No jo ale i tak bože děkuju za to že si dal příležitost vzniku firmě SONY:-D ne opravdu nejsem věřící:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 19, koukám, že je to tady samej fracek nebo lhář- hoši v tolika letech co vy jsem lítal po venku s kamarády a děvčaty a neseděl doma u ps3 nebo compu na console-forum:roll::roll::cheesygrin:, ta dnešní mládež:ziped: Jenže to byla ještě doba kamená :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 13 :D jak jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 16 v březnu :D btw taky bych chtěl bejt mladší ted už je na mě moc zodpovědnosti :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 14 , v srpnu 2 mi bude 15 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 mě taky bude v srpnu 15 ale až 15:) For_est-5:hele ja mam ps3 chodim na cf ale taky dělam atletiku a mám každý den trénink takže po treninku je fajn si tu pokecat a odreagovat se Cod4 nebo LBP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 mne je 12 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 hmm, me bude za 4mesice 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 jzs, kdo tenhle topic zase ozivil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 jzs, kdo tenhle topic zase ozivil bohuzel.. ted se trochu stydim... zalozit takovej spam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.