SnixPix Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Hele vidím tady dost super lidiček co by si to zakalili,ale já nevím jak se k vám vůbec můžu připojit :D No když tak něco tady napište a skusím to :) připojit se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 no dobre sorry zapomel jsem na hru zahrajeme jeste ted nebo na to pecem ja osobne toho mam ted dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Mástnost 2VS2 tdm 2:2 :-)) akorát nás bude...ale další pařb naplánujem jind :-D, je tam full nechcete to zvednout? ten počet mslím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lips Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 eRIK sry ja jsem to spatne nastavil dneska na to pecu dame zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Pohoda, pak tam přišel nějakej cheater :-). Nějak se dohodnem a pořádně zapaříme ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 lidi dame si dneska???videl bych to od tech dvaceti nula-nula....co vy na to???takze mistnost masakr, heslo lovepsp mapa port mod TDM.tak doufam ze nas bude dost:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lips Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 jj dame ja tam urcite budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 budu tam a bez cheatu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Počítejte se mnou kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 tag to je fine...cheateri to vzdycky cely zkazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 ok taky se zapojim zase 20:30?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Ne já hraju vždy po mp bez cheatu protože potom to ztráci smysl hry a nezasměješ se přitom :-D viz PSP Praha Srazy v KFC :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lips Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 jedine bez cheatu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Nazdar kluci...já se taky připojím, když to stihnu...teď tu mám slečnu a za chvíli jdu na volleyball....tak snad stihnu...budu jí muset vykopat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Já se taky připojim snad nezapomenu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Taky se pokusim pripojit se ale nevm kdy... musim to jeste stahnout... Edit_ ale budu to hrat prvne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 uz sa idem pripojit aj ja a uz idem hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 hej lidi už je založeno???..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 srry ze jste to museli zalozit nekdo jinej ale ja nemel vubec cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 srry ze jste to museli zalozit nekdo jinej ale ja nemel vubec cas...ještě nikdo tak založ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 piste svoje nicky moj: MIRKOOOO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Pipacz mam pocit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 můj nick je takovej divnej :-D: eRikczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 ještě nikdo tak založ pred chvili sem tam hral nekdo to zalozil...byli jsme tam tri, jeden pak odstoupil tak sme se na to s wencouCZE vybodli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lips Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 ja mam wencaCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.