For_est-5 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Jo ty videa jsou dlouhý, ale bylo to zakončení série se snakem a kojima to chtěl všechno dovyprávět dokonce. Ale ty vychytávky v MGS 4 jako robůtek neviditelný to může být jen v MGS:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Jo ty videa jsou dlouhý, ale bylo to zakončení série se snakem a kojima to chtěl všechno dovyprávět dokonce. Ale ty vychytávky v MGS 4 jako robůtek neviditelný to může být jen v MGS:D jo ale prave az moc dlouhy a hodne na ukor gameplaye....mohl to udelat treba na 2 dily...takhle je v tom hroznej bordel....diky tomu to asi po 2-3 hrat asi ani nebudu....ale tesim se na to Rising stejne...urcite tam budou nejaky narazky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Tak myslim, ze tahle hra by se dobre ovladala s MOVE + Stick. Ja tim chci sekat melouny a hlavy !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Metal Gear Solid: Rising až v roce 2012 Když vystoupil Hideo Kojima v minulém roce na tiskové konferenci Microsoftu a oznámil hru Metal Gear Solid: Rising pro Xbox 360 a Playstation 3, očekávalo se, že vyjde v příštím roce. Pokud ale budeme dávat na informace, které přinesl respektovaný blog kotaku, tak si na hru budeme muset v příštím roce nechat zajít chuť. Podle těchto informací totiž Metal Gear Solid: Rising vyjde až v roce 2012. To je docela zklamání, ale co se dá už dělat. Snad tak vývojáři dostanou více času, aby Metal Gear Solid: Rising neudělal této legendární sérii ostudu. ...................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CAMson999 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Tato hra nikdy neporazí 4 originální díly klasického MGS. NIKDY! Už jenom kvůli tomu, že v ní bude spinoff příběh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Ja jsem si ted po dlouhy dobe zahral konecne MGS 4 ktery mi jako jediny chybelo....a musim rict ze to tactical espionage action to neni uz vubec.uz to ze na zacatku hry jste mohli mit M4 s granatometem a XXX naboju znacilo ze uz to nebude stealth akce jako driv........bla bla bla Blbost, je vidět že jsi to moc nehrál a nebo nezajímal o možnosti. Můj nejlepší čas na Big Boss emblem: - 2:36:46 - obtížnost The Boss Extreme - ani jednou mě nezabili - nebyl spuštěn žádný poplach - nikoho jsem nezabil (bossové se nepočítají) - nebyly použity žádné léčitelské věci + bonus všech 69 zbraní a shlédnuto 266 flashbacků tolik k tvému "už to není tactical espionage action" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 tys to dohrál za dvě hodky????wtf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Han3: ty vole ty ses asi dobrej parman :) To si jak udelal ten cas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Chtěl jsem to dohrát na Big Boss emblem a tak jsem hrál a kdykoliv se spustil alarm tak jsem musel do hlavního menu (loading :roll: mezitím černá obrazovka a melodie, která mi zní v hlavě až doteď) a zpátky do hry - load game. Můj původní čas byl asi 3 hodiny a půl, ale po tomhle dost těžkym dohrání (snad 2 dny v kuse mi to trvalo :lol:) se mi zpřístupnila maska Big Bosse (obličej bez kůže, humus). To znamená, že kdykoliv se zblízkosti na mě vojáci podívali, tak zakřičeli a skrčili se bez alarmu. Ale to neznamená jen utíkat za cílem, protože maska funguje jen z pár metrů a z dálky by spustili alarm...ale pomohlo to. Třeba takový souboj s Wolfem byl asi tak na 3 hodiny (vzpomínám jako by to bylo včera), ty pitomý vojáci, co křičí jako holky mě v tý vánici viděli na dlouhou vzdálenost, bylo to dlouhý odpoledne. :lol: Když na to teď vzpomínám tak mám občas slzy v očích (:oops:) z tý neskutečný nostalgie. První dohrání bylo tušim za 25 hodin, to jsem si to všechno vychutnával :wohow: Ale protože jsem vážně debil a prodal jsem PS3 (podotýkám, že podruhé) tak si další díl nezahraju. Udělejte pro mě sbírku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 ja si ted tu hru znova koupil abych si ji znova zahral :) Ale urcite ne tak jako ty, na to bych vazne nemel nervy !! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeLee Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 no vypadá to zajímave to sekání zpomaleně nemá cybu ale hra asi nebude lepší než minélé mgs snake je hold snake.ale hru určitě kupuju jelikož mgs je stejně nejlepší série Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.