LukDM Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 u obchodníka s oblečením... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Také u dvojky jako u jedničky po každym metru se loadinguje mapa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 jenom při přechodu z vesnice(města) do vesnice(města) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yankee Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 ti, ktorí ju este nehrali citajte recenziu na Fable 2 (megarecenzia) tu: http://www.hrajmobil.sk/sk/xbox-360/fable-2-x360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Bere si tato hra nějaké místo na HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 na savy :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 poradte mi nekdo prosim jak mam zhubnout ve fable 2, ja se lecil se zraneni jidlem a ted je strasne tlusty a ja nevim jak zhubnoout:):cheesygrin: prosiim prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 jist zeleninu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalickyBobrik Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 tak jsem prej taky dohrál.......příběh docela krátkej ale jako jinak bych doporučoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Vi nekdo jak splnit ten quest, ze mam darovat penize kdyz slunce dosahne zenitu chrámu slunce?, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Je to mezi 12-13h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 tak jsem prej taky dohrál.......příběh docela krátkej ale jako jinak bych doporučoval.... fable 1 byla taky krátká, ale pro ty možnosti se to vyplatilo hrát....luxusní hra, hned jak si seženu xko flashnuté tak jdu do toho :) přemýšlím, že koupím na vánoce z bonusové výplaty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 mam takovy dotaz : ) je ve fable 2 vychytany system equipovani postavy? jakoze nekde najdu(dostanu, vycraftim, koupim,dropnu)lepsi brnco(treba komplety) a system bossu? at ma ten coop nejaky vyznam ze budem chodit s kamosem dungy a nakonci killit bosse nebo tak : )) nebo sem uplne vedle a todle je [pro vas] samozrejmost ... nebo mi reknete proc je pro vas multiplayer lepsi..krom toho ze ve 2 si to vic zafarate : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Potreboval bych poradit, kde najdu vsechny podstavce na sochu?, a kdyz mam ukol nalezt pro hrobnika ty druhe kosti v tom mocalu,. jak se mam dostat pres ty dvoje dvere u te sochy ktera sy hybe kdyz udelam nejake gestoo, sou tam dvoje dvere ae obe nejdou otevriit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Sakryš, hra se mi automaticky uložila a pak se mi hned sekne konzole. Když jí restartuju a zkusím hru loadnout, tak se taky hned sekne. Zkoušel jsem nainstalovat hru na HDD, ale furt stejný problém. Myslíte, že to bude špatně vypáleným DVD a nebo se prostě pokakal save? Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 dotaz ohledne realeasu : Fable.2.USA.XBOX360.MULTI.5.ABGX-ANONYMOUS obsahuje tato verze ceske titulky ? at vim co tahat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 2vosa jestli je to regfree tak si myslím, že to češtinu mít bude, ty máš ntsc konzoly? jinak by bylo nejlepší se podívat po pal verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 2vosajestli je to regfree tak si myslím, že to češtinu mít bude, ty máš ntsc konzoly? jinak by bylo nejlepší se podívat po pal verzi mam PAL uk xbox.a jinak ten realease je region free tak to dnes zkusim vypalit a uvidim co na me vybafne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 zacal jsem delat stranky o fable II je tam nekolik rad do hry...jeste stranky nejsou hotovy ale uz tam neco najdete.tak se tam mrknete www.fable.u8o.info .dyztak nevrhnete veci na zmenu apod.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Listopad 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 jde ve fable chodit volně kam chci nebo sou tam zase vyznačené cestičky jako tomu bylo v jedničce že byli proste cesty po kerych se muselo jit nebo v té dvojce už je to např jako u World of Warcraft ze muzu chodit kdekoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 jde ve fable chodit volně kam chci nebo sou tam zase vyznačené cestičky jako tomu bylo v jedničce že byli proste cesty po kerych se muselo jit nebo v té dvojce už je to např jako u World of Warcraft ze muzu chodit kdekoli? NN bohuzel porad stejny ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Tak taky stahuju ten Fable.2.USA.XBOX360.MULTI.5.ABGX-ANONYMOUS. Jsem zvědavej, co z toho vyleze. Měl jsem ten "Hungarian" release, ale u toho se mi to vždycky na jednom místě seklo. Nevíte už někdo, jestli je ten Fable.2.USA.XBOX360.MULTI.5.ABGX-ANONYMOUS s cz sub? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Listopad 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Co se stane kdyz dohraju Fable 2 ? konci pro me hra nebo si pak muzu delat co chci po svete a cekat na ten slibovaný pridavek? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Mám dotaz, chci darovat peníze Chrámu světla, ale nevím jak to mám provést... postavím se doprostřed chrámu na vyznačené místo a nevím co mám zmáčknout nebo komu ty peníze mám dát... poradí mi prosím někdo? Co se stane kdyz dohraju Fable 2 ? konci pro me hra nebo si pak muzu delat co chci po svete a cekat na ten slibovaný pridavek? :P Píšou ti to v tipech při loadingu - po dohrání hlavního příběhu můžeš samozřejmě hrát dál... navíc se ti některý vedlejší úkoly odemknou až po zabití Luciena ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 phasE89: musis tam napravo je takova socha co drzi misu tak k ni di R.u.STY: na tu sochu musis udelat stejny gesto co ti ukazuje a potom tam strelis do takovejch sviticich kouli a to ti otevre dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.