Pennywise Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Se máte kdybych v tom nakupování na ebay byl více sběhlý taky bych nakoupil ,akorát se tam v tom moc nevyznám :(,kolik vás obyčejně stojí poštovné? sorry za trošku offtopic Co třeba tady: čtu dobře že je tam přeprava zdarma po celém světě?to je náká blbost ne? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=110421911454#shId Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Tohle zrovna nebyl eBay, ale to je jedno. Postovne je naprosto ruzne - od $0 az po $nekonecno. Vzdy je napsane u ceny zbozi, prip. si o tuto informaci pozadej prodejce. Kolik si uctuje je ciste jen na nem. Ale to uz zacina offtopic, nekde tu tema o eBayi je, tusim, ze v Ostatnich diskuzich. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Já si počkám na eu verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 pochybuju ze bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Dyt sem uz psal ze je ohlasena na 22. zari :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Tak uz to nekdo hral? Chci vedet jaky to je, na IGN to ma totiz 3,5/10... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Podle IGN bych si v zivote zadnou hru nekoupil... Jejich recenze jsou spis pro smich. Ja tu hru mam docela dlouho a rozhodne si zaslouzi MNOHEM lepsi hodnoceni. Pokud to hodnoti nekdo, jehoz mentalni uroven a hracske schopnosti konci na urovni GTA, potom se nedivim, ze Afriku nebyl schopen hrat, ale jinak je to moc zajimava hra. Skvele pro prosty relax a "prekvapive" se i dozvis hodne zajimavych veci o zviratech a divocine (nikdy me to moc nebralo, ale v Africe me to dokonce i bavilo). Jen od toho nesmis cekat masakr a akci. Coz muze jenom blbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 ja moc dobre vim co mam od toho cekat. Prave si chci dat pokoj od Battlefield a GTA IV. Ale tak ci tak mi IGN prijde jako seriozni velkej web co se tyce recenzi. Drtiva vetsina recenzi sedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 ahoj, hrajete to někdo ještě? nevíte kde bych to mohl sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Netuší kde sehnat tuto hru? Na žádném obchodě, či heurece ji nemůžu najít. Přítelkyně by si ji chtěla zahrát :( Přitom o ní se před vydáním dost psalo, tak jsem netušil, že je tak nesehnatelná.... http://www.youtube.com/watch?v=UQ4xG0urqYU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Zkus eBay. ;) Mimo Asii snad vubec nevysla, ale bud hong kongska a korejska, nebo mozna i uplne vsechny asijske verze maji na vyber i anglictinu. Kupoval jsem to asi pred 3 lety, tak uz si to presne nepamatuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 jestli chceš mám jí k nabídnutí cena 800+pošta, platba předem, mám US verzi a ta ma i trofeje, predtim jsem mel asijskou (Hakuna Matata) ta byla bez trofejí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Ehm díky za nabídku, ale po vánocích tolik nemám :) A taky díky za info. Zajimavé, že u nás ta hra nevyšla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.