Carandraug Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 edit: de vam nekomu stahnout ta bonusova kapitola Taxidermist ? presmeruje me to na obchod ale kdyz to otevru tak tam nic neni :/ (jinak sou pekne vychcany Taxidermist byl snad prvni level kterej byl na netu jako ukazka ze hry a voni ho daj jako pridavek, zlatokopove zku_veni) Taxidermist mi normalne stáhnout šel i dynamický theme pack, jen soundtrack ještě nebyl k dispozici (ale údajně ode dneška už by to mělo být v pořádku). Možná by problém mohl být v tvé UK verzi, ale samozřejmě netuším. Jinak samotný Taxidermist nic moc, epizoda je krátká a velice předvídatelná. Mám za sebou asi hodinu hraní a myslím, že když řeknu slovo geniální, tak je to asi to pravé slovo:), příběh,grafika prostě všechno neuvěřitelné a myslím, že ti co odrazuje od koupi angličtina, tak do toho běžte protože angličtina je jednoduchá a všechno jsem pochopil i z animací a děje jelikož hra vás jakoby sama nenápadně nasměrovává a do příběhu se vcítíte takže úplně v poho všechno pochopíte Dovolím si trochu nesouhlasit, angličtina sice není úplně složitá, ale první hodina hraní není až tak konverzačně nabitá jako zbytek hry. A bez plného pochopení dialogů se ztrácí hodně věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Ja bych rad koupil,ale jedine polskou verzi a tu nevím kde sehnat:-( Polština bude určitě v normální evropský verzi co se prodává u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carandraug Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Polština bude určitě v normální evropský verzi co se prodává u nás. Tak to bohužel není, ve verzi prodávané u nás v ČR není ani polský dabing ani polské titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Konečně to mám doma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Já taky! Teda na poště! Za hodinu a půl jdu na poštu! :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 už to mám :) a zapínám, mám husinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 já už mám ze hry nějakých 32 trofejí a pořád je to jen 52% :D zítra to rozehraju znovu :D EDIT : napadlo mě,že bych založil topic a tam by každý mohl napsat jak mu hra na poprvé skončí.Co vy na to ? (samozřejmé bych již v názvu topicu upozornil že to bude topic plný spoilerů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Tak podle rakcí, co jsem četl a viděl na několika webech, se jedná nejspíš o hru roku.. prostě originalita, příběh, emoce, grafika.. všechno, co má pravá nextge hra mít a tohle je jedna z mála :) radator a od čeho je tu funkce "spoiler"? ;) Nezakládej zbytečnej topic a takový věci piš právě do spoileru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Tak jsem si to už konečně zahrál.. Právě jsem dohrál první kousek za tu novinářku a zatím na mě působí hra velmi dobře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 já už to hraju po druhý a objevuju dokonce lokace který sem na poprvé neviděl a naopak o nějaký přicházim, chystám se dát platinovku :) akorát mi teda štve , že se mi pořád nezobrazuje ten první level na store za Madison :cry: a taky mě docela vadí, že docela často at zvolite jakykoliv postup dojdete ke stejnymu cíli :( edit: je pro UK a CZ stejny PS Store ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakokko Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 já už to hraju po druhý a objevuju dokonce lokace který sem na poprvé neviděl a naopak o nějaký přicházim, chystám se dát platinovku :) akorát mi teda štve , že se mi pořád nezobrazuje ten první level na store za Madison :cry: a taky mě docela vadí, že docela často at zvolite jakykoliv postup dojdete ke stejnymu cíli :(edit: je pro UK a CZ stejny PS Store ? CZ a UK store su dva rozlicne Stores. S rozlicnymi cena £ a KC a s trosku rozlisnym obsahom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Chci se pokusit o platinovku, nevíte kdyžtak nějaký návod jak získat všechny trofeje (návod češtině) . A musím rozehrát nový příběh nebo stačí jen opakovat kapitoly a jinak se rozhodnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Stačí jen opakovat ty kapitoly a rozhodnout se jinak;). Nemusíš hrát od znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 dosáhl jsi platinovky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kometa Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Kvuli zlate trofeji Perfect crime myslim musíš hrat hru zhruba od tretiny znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 tak si to asi dám od znova, a když mám limitku z UK tak musím na jaký store a jak si stáhnu všechny ty bonusy nebo ještě nejsou na storu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 já jsem tu stažitelnou kapitolu ještě nikde na storu nenašel...jinak mám 32 trofejí a píše mi to že mám teprve 53% :D zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 máš také papírovou limitku ? tam toho jde stáhnout víc ne , kapitola za vraha, soundtrack atd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Chci se pokusit o platinovku, nevíte kdyžtak nějaký návod jak získat všechny trofeje (návod češtině) . A musím rozehrát nový příběh nebo stačí jen opakovat kapitoly a jinak se rozhodnout. http://ps3trofeje.konzolista.cz/hry/heavy-rain_991.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Nazdar má tato hra aspoň české titulky nebo se aspoň plánuje cz verze,díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 nema ani sa neplanuju CZ titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Nazdar má tato hra aspoň české titulky nebo se aspoň plánuje cz verze,díky za odpověď. Nemá a ani nebudou, stačí se mrknou výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 právě mám dohráno, opravdu jsem to nečekal. Zajímalo by mě za jak dlouho jsem tu hru dohrál nikde to nemůžu najít :) ale určitě si to dám ještě alespoŇ jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Myslím že aspirant na hru s nejlepším příběhem!! Jedno dohrání určitě nestačí :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Tohle jsem opravdu nečekal. Očekával jsem hru plnou emocí..ale tohle? To je moc i na mě...nemám to ještě dohráno, ale už ted jsem už upe vyřízený..taky Vás to takhle dostává? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.