Mike55 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 LukDM: hmm nevím jak to děláš ty, ale mě ta stránka prostě nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 mne ta stranka ide z tohto odkazu http://www.thesixthaxis.com/2010/02/05/heavy-rain-demo-available-now/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Mno mě furt nic..nenačte se to vubec..jako kdyby odpadl server. Hele chodíš tam z PC doufám? Nemusíš to dělat přes PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 ja sel na http://www.precinct52.com/ a vyresil pomoci http://www.eurogamer.cz/m/index.php?view=article&aid=953300 stranka obcas nenabehla .. tak sem refreshoval a pak uz nabehla ok... akorat se tam musite regnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 z PC som tam bol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 LukDM: hmm nevím jak to děláš ty, ale mě ta stránka prostě nejde.. zkoušel jsem to asi půl dne,ted když už to trochu zrychlili tak jsem tam stejně řešil ty důkazy s tim že jsem měl půlku mapy šedou protože se nenačetla jinak teda co se týče dema tak je tam jak ta ženská co se vyslýchá tak průzkum místa zločinu a musim říct že je to nádhera.nevyhodil jsem 1300 za special edici zbytečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 JJ. Budu zkoušet teda. No jinak objednal jsem si dneska tu speciální a chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví jak je to se stavem těch limitovaných edicí..aby se na mě dostalo..bo to objednávala strašně moc lidí po celém světě, protože je to exkluzivita speciálně z hmv..tak kdyby někdo věděl písněte dík. Mám pochybnosti kvuli toho, že mi to z karty ještě nestrhli, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 ale v demu je jak jdeš za tou matkou takže 11 bude demo stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 tak se zadarilo a uz taky stahuju demo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roflmao Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Právě teď stahuju nemůžu se dočkat předobjednal jsem si taky speciální edici tak uvidim jestli ty peníze za to stály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 To je nadlidskej výkon registrovat se na tu stránku. Tohle vážně nezvládli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 tak jsem si 2x zahral demo v polstine(anglictinu neovladam) a i kdyz jsem rozuměl asi jen 50 procentum textu,tak jsem si to uzil a uvazuji o tom ze si hru koupim. Proc to jen neni v cestine,to by byla jasna koupe.Bohuzel tak me toho v pribehu asi dost unikne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Proto jsem tak rád, že umím výborně anglicky! Díky internete =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelitko Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 No to je super, po vcerejsim vypadku serveru jsem dneska vyresil hadanku, dostal kod a ten kod nefunguje! Jsem to ale smolar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 No to je super, po vcerejsim vypadku serveru jsem dneska vyresil hadanku, dostal kod a ten kod nefunguje! Jsem to ale smolar. ten kod musis zadat na cz psn........ a ne na us psn.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelitko Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 No fakt ze jo! Diky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 a hele nedal by mi to nekdo ten kod :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 kane: http://www.farey.cz/hry/heavy-rain-demo-je-venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 demo jsem dohrál a musím říct že ta kapitolka za detektiva Shelbyho mě bude bavit asi nejvíce :) - v demu si získal moje sympatie :) a ta část dema za toho druhýho detektiva mě moc nebavila :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 1000 kredz tomu, kdo mi do PM da prvni funkcni kod, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 K4rel :mmnt, hned to bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 diky, zkusim. Jestli to ovsem nebude svazano s emailovou adresou PSN uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 neboj, není ;) musis to dat ale na EU uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Výborné recenze na Heavy Rain Do vydání hry Heavy Rain zbývají už jen dny, které si můžeme zkrátit hraním demoverze. Ta nabízí dvě kratičké ukázky, přičemž v jedné se ocitneme v kůži soukromého detektiva Shelbyho Scotta a ve druhé agenta FBI Normana Jaydena. Pokud ještě stále váháte, jestli si hru pořídit, možná vás přesvědčí výčet recenzí, kde si Heavy Rain odnáší jednu vysokou známku za druhou. Nyní přichází výčet recenzí - jvn.com: 19/20, GamingXP: 92%, Gamalive: 5/5, Official Playstation Magazine (US): 5/5, nofussreviews.com: 10/10, Eurogamer (Fr) : 9/10, Playfrance: 9/10, Gamesmaster: 91%, jeuxactu.com (FR): 16/20, VideoVibes (AUS): 9,7/10, jvn.com: 19/20, Official Playstation Magazine (UK): 9/10 a jeuxactu.com: 16/20. Heavy Rain vychází exkluzivně na Playstation 3 už koncem tohoto měsíce. ......................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Už jste zkoušeli v demu nechat hlavní postavu zemřít, jestli to jde, tak jak slibovali? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.