Guest Anonymous Odesláno Listopad 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2005 Prosím nedali byste sem ten soubor ještě jednou??? stáhl jsem kvůli tomu NFS, thx.vždyť to máš v tomhle threadu...někde k začátku Jo, ale to nejde stáhnout- stáhne se 20KB soubor. Ale já už jsem ten emulátor našel na netu takže už nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Listopad 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2005 Prosím nedali byste sem ten soubor ještě jednou??? stáhl jsem kvůli tomu NFS, thx.vždyť to máš v tomhle threadu...někde k začátku Jo, ale to nejde stáhnout- stáhne se 20KB soubor. Ale já už jsem ten emulátor našel na netu takže už nic. divný...mě se to stáhne celý(příšte zkus třeba nějákej download manager - občas mi to takhle taky dělá) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Prosinec 1, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2005 hmm. volako to nemozem rozbehat iba to PSPlasma. Mam iso egolf.iso a nece to ist. Nemohli by ste sem nedo hodit navod ako to rozbehat, alebo co ece k tomu ??? hmmm . PLS PLS PLS PLS PLS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 1, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2005 hmm. volako to nemozem rozbehat iba to PSPlasma. Mam iso egolf.iso a nece to ist. Nemohli by ste sem nedo hodit navod ako to rozbehat, alebo co ece k tomu ??? hmmm . PLS PLS PLS PLS PLS podivej se po navodu na fastloader tady na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Prosinec 1, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2005 Napiste jasne. Funguje ten emulator, alebo nie. Daju sa hrat PSP hry na PC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 1, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2005 Napiste jasne. Funguje ten emulator, alebo nie. Daju sa hrat PSP hry na PC?nikde sem neslysel ze by to slo, me to neslo...takze asi nejde :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2005 nikde tady nevidim odkaz na stazeni, pisete ze je to na zacatku a tam nic neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2005 nikde tady nevidim odkaz na stazeni, pisete ze je to na zacatku a tam nic nenimusis byt registrovany...pak se tam ukaze priloha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2005 Jak vas slape ten emulator? spustite na nem vsechny hry???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Prosinec 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2005 ani jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2005 ani jednuno tak to neni dobra zprava.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2006 Omrknite ... http://www.psp-emulator.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2006 Omrknite ... http://www.psp-emulator.com/ ...pisou tam ze je to emulator jen na hombrew.....a ze emulator na ISO ma jen SONY a vyvojari her...snad se to nekdy pres nekoho dostane ven :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 Jsem vubc nepochopil jak se to jako spousti :lol: sviti mi tam nejaky x " a to je vse a na nic to nereaguje..co s tim omg :..:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2006 jj, ja taky nevim, precetl sem si to v tom readme a to mi nejak nefakalo. A ten druhy odkaz to sem nejak nepochopil... :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 Tak jak vidim tak se vyresilo guvno takze si asi ten Lumines nezahraju :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 nj, nejak to nefaka, ale treba za par dnu, tydnu, mesicu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 a zkouseli jste procitat readme??:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dulikcow Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 hej borci jak muzu rozchodit hru na psp kterou jsem si stahl zkousel jsem opravdu vsel ale nic nejde muzete mi nekdo poradit diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 OMG proč obnovuješ téma který je 1rok starý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 divný...mě se to stáhne celý(příšte zkus třeba nějákej download manager - občas mi to takhle taky dělá) ne, tady je to tim, ze neni registrovany... --> pouzil DWNLD manager a tudiz mu stahl jen html stranku, na ktere je jinak neco o tom ze musi bejt reglej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 Anonymous: necituj furt ty mulitzprávy je v tom pak bor.el a nedá se v tom pořádně vyznat, chtěl jsem si o emu přečíst ale takhle na to radši kašlu když vidím furt tvoje citované multizprávy Autorovi se omlouvám za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 ne, tady je to tim, ze neni registrovany... --> pouzil DWNLD manager a tudiz mu stahl jen html stranku, na ktere je jinak neco o tom ze musi bejt reglej :D Tohle je 2 ROKY starej prispevek na kterej odpovidas :D ;) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hor1s Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 tak jsem to pustil a jen modry okno se kterym nejde nic delat takze FU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanuman007 Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Tak uz je tu, zkusil jsem jen jeden program a ten jel, nevim jak hry, ale ty by meli taky bezet. Tak zkuste Emulator PSP na PC a napiste jestli jede. Upozornění: stahovat ho můžou jen registrovaní uživatelé. me to teda nefunguje :-/ zbytecny stahovat mam GTA Liberty City Stories v ISO formatu a nic nefunguje.. :? takze az najdete nekdo funkcni emulator.. budu vam vdecnej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts