Bedbord Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 to že se to zlepší bych nedoufal ... a jak psal Rix, kdo je dál od ústředny tak tomu se to nezlepší nikdy, hold má smůlu ...... stejnak je to reklamní trik, oni berou maximální dosaženou rychlost, takže teď jak to každýmu zdvyhly tak pochybuju že ve špičce ta rychlost bude těch zmiňovanejch 8 .. njn ale s tim nikdo nic neudělá když kupujete net s agregací 1:50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 to že se to zlepší bych nedoufal ... a jak psal Rix, kdo je dál od ústředny tak tomu se to nezlepší nikdy, hold má smůlu ...... stejnak je to reklamní trik, oni berou maximální dosaženou rychlost, takže teď jak to každýmu zdvyhly tak pochybuju že ve špičce ta rychlost bude těch zmiňovanejch 8 .. njn ale s tim nikdo nic neudělá když kupujete net s agregací 1:50 Divny, kdyz jsem mel 512kbit a zvedali to prave na 2mbit, tak zadny problem, ted mam presne 2mbit a nikdy mene. U me se asi agregace neprojevuje nebo co, ale at stahuju kdykoliv, at si zmerim pripojeni kdykoliv, tak mam vzdy full 2mbit - takze ja si stezovat vazne nemohu.. A to se taky rikalo "az na 2mbit".. ;) Takze ted predpokladam, ze to bude same a budu mit proste 8mbit.. S tou ustrednou je to samozrejme fakt - ale to si kazdy muze na jejich strankach zmerit, jak je daleko a jakou muze mit max rychlost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 s tou rychlosti ve spicce to mam stejne jako anonymous. Mam taky agregaci 1:50 (driv 1:20) a rychlost mi nikdy neklesla. Oni tu rychlost jen negarantujou, asi pro pripad kdyby ve stejny lokalite zacalo pouzivat stejny pripojeni vic lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Září 2, 2008 Administrators Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Uz jsem to tady nekde psal. Ta agregace je uvedena pouze proto, aby meli vymluvu na kolisani rychlosti, nebo ze vam misto 6MB bezi jen 5Mb. Kdyby tu agregaci uplatnovali, tak je ten net nepouzitelny. Hlavne upload.... ( 512/50= :D ) Rozdil mezi 1:20 a 1:50 je pouze marketingovy trik. Aspon podle me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Hele ja mam CDMA xD nejvetsi sr**ka samozrejme od o2...Reknu ti to takhle, lagu se nikdy nezbavis pokud budes mit net od o2... Mely by udelat reklamu: Chces LAGY??? Kup si VYSOKORYCHLOSTNI internet od o2!!! (Nerikam to proto, ze bych nesnasel o2, jako mobilni operator je to nejluxusnejsi, ale o2 a INTERNET??? To nejde k sobe xDxD) Jinak ja to tu moc necetl, jenom sem zahledl ten tvuj clanek, ale jestli je to OT (coz asi jo) xD tak SRY... heh taky mam tenhle internet a muzu rict ze na to ze platim litr a uz asi tyden stahuju 15kb/s (normal 30< ) je to fakt luxusni ( ironicky.. ) kdyby v te prdelce kde bydlim slo neco jineho nevahal bych za takove hrisne penize vpodstate nic ..... kdyz to vemu je to vic jak 12000,- rocne za to uz by clovek mohl cekat neco slusneho ne??? ale to asi neplati u O2....vyjebanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 heh taky mam tenhle internet a muzu rict ze na to ze platim litr a uz asi tyden stahuju 15kb/s (normal 30< ) je to fakt luxusni ( ironicky.. ) kdyby v te prdelce kde bydlim slo neco jineho nevahal bych za takove hrisne penize vpodstate nic ..... kdyz to vemu je to vic jak 12000,- rocne za to uz by clovek mohl cekat neco slusneho ne??? ale to asi neplati u O2....vyjebanci premyslel jsi o T-Mobile 4G? Je celkem rozsireny.. Zrovna tak se mrkni na Ufona.. Sice je to oboje na jedno brdo, ale je to rozhodne rychlejsi, nez to, co tu rikas a je to levnejsi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 malej dotaz,to mi zrychlej automaticky? musim nekde neco udelat? nebo jak to je? furt to mam stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Zrychleji ti to sami, zrychluji od 1.9.2008 az nekdy do 30.2.2009 .. kdy budou zrychlovat u tebe se muzes podivat na -> http://www.zrychlujeme.cz/jnp/cz/domacnosti/stavajici_zakaznik/index.html (jen tam zadas cislo vasi pevne linky a opises captcha kod a vyhodi ti to, kdy ti to asi zrychleji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ola Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 zrychluje se dvoj nasobne takze misto 4mb bude za tu cenu 8mb a za cenu 8mb bude 16mb (nepsal sem tam Mb uz se mi to nechce de se chlastat :D)ctyrnasobne ;) za 2mb bude 4mb a za 4mb bude 16mb ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 premyslel jsi o T-Mobile 4G? Je celkem rozsireny.. Zrovna tak se mrkni na Ufona.. Sice je to oboje na jedno brdo, ale je to rozhodne rychlejsi, nez to, co tu rikas a je to levnejsi ;) mno to se omlouvam ze jdu trochu do OT, ake ufona v zadnym pripade cetl jsem objektivni recenzi (casopis computer) a taky s tim mam trochu zkusenosti...ma to znamej. ufoni jsou nedodrzujou predepsanou rychlost, protoze maji nekvalitni linky ktery jsou porad pretizeny. snazeji se prosadit jenom reklamou, ve skutecnosti jejich slavnej net nestoji za nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 premyslel jsi o T-Mobile 4G? Je celkem rozsireny.. Zrovna tak se mrkni na Ufona.. Sice je to oboje na jedno brdo, ale je to rozhodne rychlejsi, nez to, co tu rikas a je to levnejsi ;) mno ja o tom premyslel i zjistoval jenze u Ufona neni pokryti a 4G bohuzel nejak zapomeli nainstalovat na vysilac t-mobilu ktery je cca 50m daleko od meho okna... :D je to parodie myslel jsem si ze kdyz budu mit kousilinek od domu vysilac jako krava ze budu mit uz i konecne lepsi internet a ono HOUBY :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 ctyrnasobne ;) za 2mb bude 4mb a za 4mb bude 16mb ;) jasně..a od kdy je 2x4 = 4 ? xD zrychlují AŽ 4x .. ne na všechny rychlosti je to 4x ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 na zrychlujme.cz mi napsali ze mi to zrychli v unoru 2009 :cry: a ze doporucují koupit nový modem (je pravda ze mam nejakou sitku(aethra)) info o modemu který mi nabízejí Máte někdo zkušenosti s tímto modemem? má pry wifi a slot o2TV takze jako kdyz doma nemam wifi sit takze se budu moct pripojit na net pres psp i s vyplym PC? chapu to dobre? A jestli ma nekdo tento modem tak jedna otazka: jde i na ubuntu? ten muj ma pro win nejaky vytaceci program se kterym to vzdy musim vytocit >nejde mi na linuxu net Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 jasně..a od kdy je 2x4 = 4 ? xDzrychlují AŽ 4x .. ne na všechny rychlosti je to 4x ... Nyni budou jiz jen 2 rychlosti - 8mbit a 16mbit.. az na jednu rychlost (4mbit?) se to vse zrychlilo 4x .. a nesu dalsi info.. dnes jsem volal na infolinku a jestlize si objednate O2 DUO (= Pevna Basic + Net), tak vas to vyjde na 899Kc a budete mit 300volnych minut do vsech pevnych linek mesicne free a internet 8mbit/512kbit do dvou dnu - zadne cekani na unor. Takze pokud mate nejnizsi pausal za telefon a faktury mate okolo 900Kc (staceji 3-4 hovory z pevne a je to hned), tak jim urcite zavolejte a poptejte se po O2 DUO/TRIO(pokud chcete i s TV), mrknete s mamcou na faktury a treba dojdete k nazoru, ze se to vyplati (jako ja) a budete mit 8mbit do dvou dnu aktivovan a budete mit 300minut a levnejsi volani. To Jíra, ten modem neni spatny, ale neni ani nejlepsi, na bezne pouziti bude stacit. A ano,chapes to dobre, budes se moci napojit s PSP na net i s vyplym PC. Pujde ti na vsech OS, k netu se budes pripojovat pres LAN kabel (sitovy kabel) a ne blbym USB kabelem, jako tomu bylo doposud, nebudes muset nic vytacet - modem bude pripojeny stale, takze jakmile zapnes PC, hned pujde net. Ma to i 4x LAN, takze do toho muzes sitakem pripojit vice PC, ktere take diky tomu budou mit net, muzes si takto udelat domaci sit a sdilet data a hrat hry po siti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 anonymous > kdyz mam ted o2 duo (platime cca 1100 ??) 4mb+pevna.. a zavolam tam ze chci zvednout rychlost tak ji zvednou nebo budu muset pockat ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 anonymous > kdyz mam ted o2 duo (platime cca 1100 ??) 4mb+pevna..a zavolam tam ze chci zvednout rychlost tak ji zvednou nebo budu muset pockat ? ;) Nevim, muzes zkusit, nic za to nedas - reknes ji situaci a ona ti jasne rekne ;) Nezalekni se pulhodinove cekaci doby na operatora :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 anonymous > ok thx, ja tam volat nebudu.. ;) to necham na mame :D s stim ma zkusenosti.. kdyz se zarizovala pevna linka po prestehovani.. tak nam slibily mechanika jeden den.... a nic... po kazdodenym volani, se tam uracily dorazit... takze misto v lednu sem mel net v unoru... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 diky anonymousi ale štve mě ze mi to zrychli az v unoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F-A-N-Y-- Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Mno uz se tesim zatim mam 2mb ale ten 8 bude super :)....jenom mi stve ze to jeste nemaj udelany ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejl12 Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Co jsem koukal tak nám to zrychlí taky až v únoru a pojede nám to když máme ten správný modem a běží nám už i přez to TV a 2 mb/s internet? a to zrychlení budou dělat po jednotlivýžch uživatelích nebo přimo po celém městě najednou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Co jsem koukal tak nám to zrychlí taky až v únoru a pojede nám to když máme ten správný modem a běží nám už i přez to TV a 2 mb/s internet? a to zrychlení budou dělat po jednotlivýžch uživatelích nebo přimo po celém městě najednou? Pokud máš o2tv tak máš ten správný modem, zrychlení bude probíhat jako vždy hromadně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 ted chci videt jak rychle nam pobezi net protoze si kupujemem o2tv tak to budeme mit zrychleny driv a kdyz sem na o2.cz zadal cislo pevny tak mi to reklo ze nam to tu pobezi 512\1024 kb\s a na o2 lince nam rekli ze nam to pobezi asi 7 mb\s tak chci videt co bude pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonco*ReHoc Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 SUper:-) začínám slavit:-D To se bude stahovat:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 na ten unor jsi prisel kde? Sice nevim jak O2, ale CRa zrychluje vsechny pripojky uz v zari. a dokonce bude o něco levnější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 ctyrnasobne ;) za 2mb bude 4mb a za 4mb bude 16mb ;) Jsou už jen 2 rychlosti. 8 a 16 mbps, s tím že 8 mbps je za cenu dřívějšího 2 mbps připojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.