Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 4 weeks later...
Odesláno

V Tekkenovi jde hlavně o královskou hratelnost ,lidi co nevlastnili psone nebo nikdy nehráli takový Tekken 3 aspol....tak to nikdy nepochopí ,k té grafice ,videa nic moc ,v reálu to bude ale určitě našlapané a zábavné jako vždy ,o tom nepochybuju!Navíc hra nabízí dost nových prvků a vylepšení ,takže JE se na co těšit:)

Odesláno
Dohrál někdo Scenario campaign mode, resp. podařilo se mu projít levelem "Nightmare train"? Je to hard as hell, i přesto, že mám relativně slušnou výbavu, tak po dvou třech minutách končím. :P

Tak to je mazec ,no jen napíšte ti co hrají na xko své postřehy ,jaká hra je ,jak se vám líbí...docela rád bych slyšel váš názor..

Odesláno

OK.

Plusy:

- Hra má celou řadu předností, mnohé z nich vyplynou až po delším čase stráveném hraním (lehce uchopitelné pro nováčka, avšak bez ztráty půvabu pro zkušené hráče)

- 40 dobře nadesignovaných postav + velmi barvitá paleta customizačních prvků pro každou z nich zvlášť (to je velká deviza oproti SC IV, kde byla vesměs jen erární výzbroj - zde má každá postava svůj unikátní repertoár ošacení a doplňků)

- Každá z postav se vyvijí individuálně, v závislosti na čase, který věnujete jejímu tréninku a průchodem hrou (od počátečního levelu "beginner" dál)

- Ghost mod, což je režim určený zejména pro experience růst dané postavy, velmi dynamická ruleta načítajících se úrovní s nepřáteli s různými zkušenostními levely

- Scenario campaign mod - novinka, marketingově omílané - těžiště hry a to především v otázce jakéhosi úplného "vykreslení příběhu a vazeb mezi poostavami"

, nacházení předmětů (a jejich následného prodeje) + peněz, za které si kupujete příslušné customizace (ty jsou opravdu nákladné, proto se vyplatí spíš začít hrát s konkrétní postavu a spoléhat na zisk itemu přirozenou cestou, než jejich nákup za přemrštěnou cenu) - je to jakýsi stylizovaný beat em up mode ala Tekken force, ale překvapivě zábavný, především díky výše popsaným finančním a customizačním motivačním faktorům

- Výborná atmosféra, chytlavá hudba, stage a charaktery, to všechno má svojí nezaměnitelnou povahu

Mínusy:

- 720p nativní rozlišení, přičemž grafika je subjektivně na nižší úrovni než v případě konkurenčního Soulcalibur IV

- Místy velmi otravné loadingy

- V practice modu neexistuje funkce tréningu komb a úderů dle šablony (což považuji za velkou škodu, starší a konkurenční DOA 4 či VF 5 toto nabízely)

Odesláno

První český Tekken turnaj bude v polovině listopadu

O víkendu 13.-15. listopadu se bude konat turnajové setkání v Kostelci nad Orlicí, typicky v hotelu U splavu. Pořadatelem je člen místní komunity - Headhot. Hrát se bude pouze Tekken 6 a turnaj samotný proběhne v sobotu 14.11.2009.

Zváni jsou všichni, včetně úplných nováčků a neznámých hráčů.

Pojede se na verzi pro PS3.

Dotazy na http://forums.czecharcade.com/showthread.php?t=846 nebo skrz soukromou postu ;)

Odesláno
upřímě je to hodně slabé ... hlavně co se týče grafiky ... i když ps3 ovladač by to možná trochu spravil ...

No to je jeden z důvodu proč si to kupuju na ps3 ,protože u xka jsou na to blbé šipky.....ikdyž to je asi o zvyku že.Každopádně já byl odjakživa zvyklý hrát Tekkena na ovladači od ps takže ,pro mě jasná volba ,už se nemůžu dočkat zítřka ,snad nebude zklamání.....:)

Odesláno
No to je jeden z důvodu proč si to kupuju na ps3 ,protože u xka jsou na to blbé šipky.....ikdyž to je asi o zvyku že.Každopádně já byl odjakživa zvyklý hrát Tekkena na ovladači od ps takže ,pro mě jasná volba ,už se nemůžu dočkat zítřka ,snad nebude zklamání.....:)

jo to jo ... ale myslím že se dá něco koupit na xko aby se to dalo lépe ovládat ... nějaký neoviciální ovladač který má prohozený šipky ... ale i kdyby mě ten tekken bavil tak bych si kvůly toho nekupil ten ovladač natož ps3 xDD ...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu