ramalamadingdong Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Google Chrome Google dnes vypustil první BETA verzi opensource browseru. Není to jeste uplne supr namakanej web browser ale za skoušku nic nedáte. BTW. ja ted snej píšu :) edit: tak včera večer nO :D DOWNLOAD http://www.google.com/chrome/index.html?hl=en&brand=CHMG&utm_source=en-hpp&utm_medium=hpp&utm_campaign=en INFO http://dsl.sk/article.php?article=6265&title= http://dsl.sk/article.php?article=6271 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 az dnes ?? nebylo to vcera? protoze ja sem si z googlu sosal uz vcera vecer jinak muj nazor na google chrome > jako de to neni to zas tak spatny akorat aktualizace stranek je obcas pomala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 je to hodně pěkný dle screenů proto už instaluji :) :D edit:už to mám,příjemné vyhledávání :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 ješte tam neni ale RSS ale myslim, že to asi moc lidí nepoužívá :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 hele je to podle obrázku dobry az prijdu ze skoly tak to naiinstaluju ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 nic moc... zůstávám u FF 3.0.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 tak už má nekdo další? co rikate? jak se vám libí :) (hlasujte taky v ankete) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Mam ho a lubi sa mi :) je jednoduchy, rychly, pekny... no setko co potrebujem :D Takze zostavam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Jak už tu bylo napsáno, specifikoval bych ho 2 slovy - krásný a jednoduchý ... Jsem spokojen, uvidíme ... Hlavně mi to opravuje slova :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Jak už tu bylo napsáno, specifikoval bych ho 2 slovy - krásný a jednoduchý ... Jsem spokojen, uvidíme ... Hlavně mi to opravuje slova :D to umí i Firefox, když ho to naučíš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Na Firefoxu 3 mi nic nechybi, nemam duvod prechazet. Kdyby s tim Google prisel o neco driv :D. Ted uz je kazdej zvyklej na FF/Operu s mnozstvim uzitecnejch pluginu, takze ani nebude mit duvod prechazet. btw docela prehnanej nazev topicu :D podle me si z toho prohlizece tolik lidi na p*del nesedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Na Firefoxu 3 mi nic nechybi, nemam duvod prechazet. Kdyby s tim Google prisel o neco driv :D. Ted uz je kazdej zvyklej na FF/Operu s mnozstvim uzitecnejch pluginu, takze ani nebude mit duvod prechazet.btw docela prehnanej nazev topicu :D podle me si z toho prohlizece tolik lidi na p*del nesedne co sem cetl clanky tak je jich hodne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 ja uz nebudu nic jinyho puzivat je to nejlepsi browser co ted existuje lepsi aplikaci jsem nevidel... Jen mi trochu vadí, že si nemohu vybrat odkazy, které budou na hlavní straně... On ti to generuje sam podle toho jak casto chodis na ktery stranky ja to mam presne tak jak to potrebuju a vsechno udelal sam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Tak ještě jednou:"Jen mi trochu vadí, že si nemohu vybrat odkazy, které budou na hlavní straně..." _Vybrat_ ... Jop, můžu si to zajistit tak, že na odkazy, které tam chci, budu pár minut zběsile klikat. Ale o to mi nejde. Já chci mít na hlavní straně například odkaz na Idos, který ale nepoužívám často, takže se mi za chvíli přehodí jiným, pro mě méně potřebným odkazem. (Mimochodem tohle je dle mého názoru nejlepší v Opeře - úvodní stránka, devět _uživatelem navolených_ odkazů... Hodilo by se to i zde...) pochop že je to první BETA verze ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Raději si nechám firefox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Hm jak na to koukám ja taky příde mi to jako napodobenina IE,Firefox,Opera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 A co by si jako chtěl jěště od prohlížeče? Aby zpíval? To je jasny, že všechno bude podobny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 nwm.... :dozey: ňakou novinku něco co mě přesvědčí abych si ho stáhnul a abych ho používal EDIT:např. firefox mě od IE přetáhl tím že měl tenkrát jako první ty záložky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Nicco: Tak když si ten prohlížeč umíš modifikovat podle svých představ, tak můžeš mít jakejkoliv a je jedno jestli ie, ff nebo operu, safari nebo google. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Tak ještě jednou:"Jen mi trochu vadí, že si nemohu vybrat odkazy, které budou na hlavní straně..." _Vybrat_ ... Jop, můžu si to zajistit tak, že na odkazy, které tam chci, budu pár minut zběsile klikat. Ale o to mi nejde. Já chci mít na hlavní straně například odkaz na Idos, který ale nepoužívám často, takže se mi za chvíli přehodí jiným, pro mě méně potřebným odkazem. (Mimochodem tohle je dle mého názoru nejlepší v Opeře - úvodní stránka, devět _uživatelem navolených_ odkazů... Hodilo by se to i zde...) ale ja te moc odbre pochopil... jen zduraznuju jak je to tam vyresene... jina myslim ze na takovyhle veci jsou zalozky... (odkazy co potrebujes ale casto na ne neklikas) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Safari rlz ... nemam žádnej duvod ke změně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Super! mnohem lepsi nez konkurence,je jednoduchý a vypadá skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Dokud nebude pro linux, tak pro mne nema cenu o tom debatovat, takze zatim u mne vede Opera (svoji rychlosti si mne proste ziskala). Verim, ze je Google vazny souper, takze se tesim, az vyda verzi pro Linux - pokud bude rychlejsi, nez Opera - s chuti ho zacnu pouzivat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 souhlas s anonymousem a este se mi u opery libi ovladani hlasem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Hmm vypada to pekne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts