MARUNAjo Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2010 Cau.Nejsem zadnej odbornik a proto se na vas obracim a necham si poradit.Potrebuji ntb tak kolem tech 15tis. 15ctku.je to k beznymu uzivani,ale kdyz uz pujdu do koupe tak si necham neco doporucit.Diky.
Vojtushak97 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2010 Já jsem si koupil HP 620 a nemůžu si ho vynachválit = doporučení pro tebe! Je skvělej mám tu 500 gb HDD = něco pro mě. xDD
brizap Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2010 zdravim..mam tento notebook http://www.present-lbc.cz/?p=productsMore&iProduct=564 (msi gx600px)....je to už asi 4 roky starý notebook..a už byl několikrát v opravně kvůli vyhoření..a to mám chladící podložku a notebook mám pořád na stole a netahám ho nikam na měký podložky( postel, deky atd.) a zase se mi zdá, že motůrek odchází, protože bzučí a vrčí čím dál víc-no stejně jako před tím než vyhořel...už nevim co mám dělat..jelikož mi vyhořel tak mám záruku na další součástky, takže se v tom nechci hrabat, abych o tu záruku nepřišel...nemáte někdo s tim noťasem zkušenosti? jestli je normální, že mi tam dají pokaždý naprd motůrek? a ještě jsem se chtěl zeptat jestli tam má cenu cpát ještě 1gb ram(celkově aby byli 4GB)..mám sice zatim XP, ale chci přejít na win. 7 časem..
Wind Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 omg tady se asi odpovedi nedockam co...? nedoporucily by jste mi tedy alespon nejake forum o noteboocich kde by mi poradily drive nez za 14 dni?
brizap Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2010 omg tady se asi odpovedi nedockam co...?nedoporucily by jste mi tedy alespon nejake forum o noteboocich kde by mi poradily drive nez za 14 dni? jj vidim to stejně..
Viitaz Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2010 Zdarec hele mám v notesu problém s přehříváním....mám si koupit chladící podložku myslíte? nebo radsi servis? ten větrák tam o něco sramotí a nechladí tak jak má =) popr je nějakej program na větráky?
Wind Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2010 to je fakt otázka co třeba zajít do nějakýho servisu? můžou ti ho pročistit a jestli to nepomuze tak asi ta chladici podlozka ... jinak stále čekám na odkaz k nějakému foru kde mi poradi...dekuji
parecek Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2010 Tak jsem trošku změnil názor.Rozhoduju se mezi tímto http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/178121-dell-alienware-m11x.html a tímto http://www.alza.cz/samsung-q530-tmave-sedy-d183315.htm jasně jsou to 2 odlišné notebooky ale ten Alienware má například 2 Graf karty = výdrž na integrovanou 6,5 hodiny což se může hodit navíc to má výkon že by se na něm dalo i něco zahrát a jak jsem koukal na YT rozjede se na něm víceméně vše. navíc vypadá o hodně líp než ten samsung....jediný problém by pro mě byl Windows,je k němu Alien windows kde jsou ty programy na barvu podsvícení atp. a ten je v ENG nebo v DE a já nevím jestli by se v tom dalo vyznat se základní Angličtinou...nejlepší by bylo kdyby šla někde stáhnou čeština přimo pro Alien Windows 7....kdybych nainstaloval normal Win 7 tak tam ty programy samozdřejmě nebudou a bylo by to složité hledat atp. Jinak ten Samsung je samozdřejmě výkonější ale to je asi tak vše má mizernou výdrž,je docala velkej na přenášení a přiznejme si nevypadá nejlépe.. a teď bych prosil subjektivní Rady.... Ty by sis měl ujasnit jestli chceš netbook s dlouhou výdrží a nebo notebook s vyšším výkonem a potom kolik prachů bys do něj chtěl vrazit, když nenapíšeš tyhle základní požadavky tak ti nikdo neporadí ;) a k tomu dellu: 1,3 Ghz je dneska i na netbook málo, a tak hnusnej notebook sem už dlouho neviděl (ale to je jen můj názor :) ) BRIZAP: bejt tebou tak už se na tenhle NTB vykašlu po tolika opravách a koupím si novej a spolehlivej
kruta Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2010 Furt se nemůžu ujistit, tak se zeptám znova ... Asus eee 1005PX a GTA:San Andreas?Co myslíte?Půjde, na nejnižší?A ještě zapnuté ICQ a u toho sledování videa na youtube?
parecek Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 Furt se nemůžu ujistit, tak se zeptám znova ...Asus eee 1005PX a GTA:San Andreas?Co myslíte?Půjde, na nejnižší?A ještě zapnuté ICQ a u toho sledování videa na youtube? to urcite ne netbooky maj problemy i se starym cs 1.6 takze se san andreas nepocitej...
Dark_user Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 Furt se nemůžu ujistit, tak se zeptám znova ...Asus eee 1005PX a GTA:San Andreas?Co myslíte?Půjde, na nejnižší?A ještě zapnuté ICQ a u toho sledování videa na youtube? GTA SA na nejnizsí pojede, ale rozhodne ne zaroven s YT... Taky na co ti je mit YT a GTA zaroven?
kruta Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 Jsem to blbě vysvětlit :) Myslel jsem, když budu mít zapnuté youtube a poslouchat nějakou hudnu a u toho mít minimalizované ICQ. Určitě nechci mít zaplé GTA a u toho youtube :D
Anonymous_ Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 Jsem to blbě vysvětlit :) Myslel jsem, když budu mít zapnuté youtube a poslouchat nějakou hudnu a u toho mít minimalizované ICQ. Určitě nechci mít zaplé GTA a u toho youtube :D Jo, to pochopitelne pojede :D
kruta Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2010 No cajk, ja myslel aby se to nějak nesekalo, to by mě fakt mr**** ... :D
Anonymous_ Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2010 No jako s oficialnim ICQ klientem se ti to sekat mozna bude, samozrejme pocitam, ze jsi inteligentni a pouzivas QIP/Mirandu/Trilliana/Pidgina nebo jineho normalniho klienta, ktery nevyzaduje 4 jadro a 4 GB RAM pro svuj chod...
kruta Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2010 Jo mám QIP.Ostatní mě nelákaj a qip mi vyhovuje :) no jsem rád, že si zahraju oblíbený San Andreasko ... :)
werty Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2010 Zdar, chtěl bych se Vás zeptat na názor ohledně notebooku Samsung Q330. Stojí za to si ho koupit? Nebo je nějaký ntb lepší jak v ceně, výkonu tak i desingu? Díky za odpovědi.
Wind Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2010 no je to docala širokej pojem..lepší...jde o to k čemu by jsi ho využíval jinak desing...na obrázku vypadá lépe než v realitě popravdě...řeknu to takle,dneska hodně záleží na značce,každej má jinej názor na všechno pokud chceš něco výkonného kup si Asus ( popřípadě Acer ) to už je jedno jde o značku,jinak výkonově se pohybují stejně pokud chceš něco designově povedenýho kup si MacBook i když to už je jina cenová kategorie pokud chceš něco levného,výkonného a desingnově nezaostávajícího kup si Acer /(o kvalitě jsem nic neřekl :-))\ shrnul bych to takle -------------------------- Výkon http://www.alza.cz/acer-aspire-5552g-n954g50mn-cerveny-d198819.htm Design bych nechal to Q330 i když říkám,taková bomba to neni a cenově s poměrem ceny vychází nejlépe tohle http://www.alza.cz/asus-k52dr-ex079-d183810.htm doufám že jsem ti alespoň trochu pomohl :-)
werty Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2010 Takže se rozhoduju mezi: Samsung Q330 Notebook LENOVO IDEAPAD Z360 Notebook LENOVO ThinkPad Edge Všechno to jsou 13", všechny jsou lehký a dlouho vydrží na baterii, nestojí moc takže od nich nemůžu čekat žádný zázraky, byl by to ntb na občasné hraní (o přestávce nějakou zábavnou hru) a hlavně na psaní poznámek a práci v různých programech jako Pohoda, Word atd. Tak nakonec tedy HP ProBook 5320m
Vojtushak97 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2011 Acer Aspire 5336 a zatím jsem s ním nad míru spokojen. Jinak mám ještě Hp 620.
Hidak Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2011 Muj Apple Air 13 tka max spokojenost, jen ten MAC je peklo
SmogCZ Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 čau hele co říkáte na http://www.alza.cz/asus-pro5did-sx236-d199797.htm nejde mi o výdrž protože budu koukat jen na filmy a hrát hry a bude furt připojenej na kábl a občas ho odpojím a nechám vybít pak zase napojím třeba na pul roku :) hmotnost je mi taky fuk jen co říkáte na vykonost...jsem spíše hráč moderních her tak jestli to vubec zvládne vše na max :) to abych vám řek co hraju tak WoW:Cataclysm,wotlk, CoD MF2,Black ops, a strategie, Fallout New Vegas, Ghotic
VOndy1468624023 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 Tak na max ty hry co si napsal neutáhne, otázka je proč chceš ntb když ho budeš mít furt na nabíječce
SmogCZ Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 abych mohl hodit ntbook na klín nohy na stul a hrát :D občas si ho přenést k televizi a tak :) hmm a utáhne to vubec ty hry? :D
Recommended Posts