Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 884
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

ja mel tri roky prestigio a byl jsem spokojenej - kazdej mi rekne ze je to shit znacka, ale ja do toho sel protoze to tehdy byla fajn nabidka, GF6600GT, centrino 1,7 a SXGA (1400x1050) - nechtel jsem ty mrdky displeje 1280*1024 nebo jak, chtel jsem k tomu grafiku co na tom nativnim rozliseni neco utahne a byla tam tri roky zaruka a zadny OS - pro me idealni pc tehdy :)

s odstupem tri roku muuzu rict ze to byl plastak, ale urcite ne takovej jako acery a hlavne nic se mi tam nevykakalo - jen trochu blbne klavesnice, ale co by jste chteli - kdybych ji vycistil tak bych mohl udelat nejaky pricesek + tatranku a taky jsem do toho vylil trochu caje/vodky/redbullu/atp za ty tri roky :-D

pokud to chces hodne tahat tak urcite neco s dobrym zpracovanim a ne toho papirovyho draka o dve stranky zpatky :-D

Odesláno
muzu jen potvrdit ,ze acer je odpad co patri do popelnice jeden znamej si poridil acer extensa za pouhe tri mesice odesel HDD a to neni u aceru vyjimka nejcasteji odchazi u aceru (grafika HDD mechanika)

Edit: diky anonymousy za rady ohledne macbooku

Neřekl bych když máš po ruce chytré testy a zkušenosti tak takový Acer Aspire 5920G určitě nemůže být špatnou volbou. Je velký rozdíl mezi řadami jen nějaký jsou povedené.

Odesláno
to Anonymous_ :

Tak je to s FSC ještě trošku jinak...

http://swarm.cz/blog/technika/postrehy/co-bude-s-notebooky-amilo-a-esprimo/

Doporučuji přečíst;)

Tak jsem na to kouknul a opravdu zajimave, asi to tak bude, protoze nejsi prvni, co mi rikal, ze ty nizsi rady stoji za prd.. Takze to asi bude tak, ze ty bussiness a celkove vyssi rady - jak tam pisi Celsius a Lifebook, se kterymi mam zkusenosti - jsou na mnohem lepsi urovni, zpracovavane japonskym Fujitsu a nizsi low-end rady jsou zpracovavane primo Siemensem..

Takze jsme pravdu meli oba (?)

btw, ted jsem koukal na novy design rady Amilo a celkem se mi libi, ale asi lifebook je lifebook.. ;)

Odesláno
Chlape za 5000 možná nějaký bazarový repas... Ale tak chtělo by to minimálně dvojnásobek :/ To spíš ještě skoč na dva týdny na brigádu a v pohodě si můžeš dovolit lepší model ;) Navíc do prázdnin času dost, do prázdnin se dá vydělat hafo peněz, záleží jenom kolik tomu budeš chtít obětovat času.. ;)

ja bych rad jenze mi je 12:D

Odesláno
Ahoj mohli by jste my doporučít NOTEBOOK Libi se my tento http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60876 tak něco v teto cenové relaci

Tedka jsem si koupil tendle notas je fakt naslaplej vydelo ho nekolik lidi co se zabyvaj pc(nemyslim tim lidi odtud z fora) a nemeli zadnou vyhradu nenasli jakekoukoliv chybu spis naopak je potichej nehuce a ani se nezahrejva (nejak extra) same klady tak ho skoukni http://www.alza.cz/msi-gx720x-026cz-c2d-d97980.htm jsou i levnejsi GX620x:)jediny co u nej neni je os ale to neni problem sehnat

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu