Moneyy Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 .Nevite pls co znamena a k cemu je to dobry: nVIDIA® GeForce® 9600M GS s 2303 MB TurboCache™ 512 MB přidělená paměť DDR2 VRAM, a 1791 MB sdílená systémová paměť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frogggias Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Že má grafika vlastních 512MB paměti a další (až dalšího 1,5GB) si může vzít z RAMky. V reálu je to prakticky na nic, protože tě ve všech novějších hrách bude brzdit výkon grafickýho čipu, procesor a disk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 ok jo staci mi tech 215mb u toho sony co si mi napsal na ty hry(COD 4 GTA Qake wars Crissis oblivion atd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frogggias Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Zjisti od majitele, jak je na tom s výkonem;) Jinak nepočítej, že si na jakymkoliv u nás za rozumný peníze sehnatelnim notebooku zahraješ hry v takový kvalitě, v který bys mohl na pc za polovinu;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 :ziped::cheesygrin:ja vim je to na hlavu ale zas tolik toho nechci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 muzu jen potvrdit ,ze acer je odpad co patri do popelnice jeden znamej si poridil acer extensa za pouhe tri mesice odesel HDD a to neni u aceru vyjimka nejcasteji odchazi u aceru (grafika HDD mechanika) Edit: diky anonymousy za rady ohledne macbooku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 ja mel tri roky prestigio a byl jsem spokojenej - kazdej mi rekne ze je to shit znacka, ale ja do toho sel protoze to tehdy byla fajn nabidka, GF6600GT, centrino 1,7 a SXGA (1400x1050) - nechtel jsem ty mrdky displeje 1280*1024 nebo jak, chtel jsem k tomu grafiku co na tom nativnim rozliseni neco utahne a byla tam tri roky zaruka a zadny OS - pro me idealni pc tehdy :) s odstupem tri roku muuzu rict ze to byl plastak, ale urcite ne takovej jako acery a hlavne nic se mi tam nevykakalo - jen trochu blbne klavesnice, ale co by jste chteli - kdybych ji vycistil tak bych mohl udelat nejaky pricesek + tatranku a taky jsem do toho vylil trochu caje/vodky/redbullu/atp za ty tri roky :-D pokud to chces hodne tahat tak urcite neco s dobrym zpracovanim a ne toho papirovyho draka o dve stranky zpatky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 muzu jen potvrdit ,ze acer je odpad co patri do popelnice jeden znamej si poridil acer extensa za pouhe tri mesice odesel HDD a to neni u aceru vyjimka nejcasteji odchazi u aceru (grafika HDD mechanika)Edit: diky anonymousy za rady ohledne macbooku Neřekl bych když máš po ruce chytré testy a zkušenosti tak takový Acer Aspire 5920G určitě nemůže být špatnou volbou. Je velký rozdíl mezi řadami jen nějaký jsou povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 to Anonymous_ :Tak je to s FSC ještě trošku jinak... http://swarm.cz/blog/technika/postrehy/co-bude-s-notebooky-amilo-a-esprimo/ Doporučuji přečíst;) Tak jsem na to kouknul a opravdu zajimave, asi to tak bude, protoze nejsi prvni, co mi rikal, ze ty nizsi rady stoji za prd.. Takze to asi bude tak, ze ty bussiness a celkove vyssi rady - jak tam pisi Celsius a Lifebook, se kterymi mam zkusenosti - jsou na mnohem lepsi urovni, zpracovavane japonskym Fujitsu a nizsi low-end rady jsou zpracovavane primo Siemensem.. Takze jsme pravdu meli oba (?) btw, ted jsem koukal na novy design rady Amilo a celkem se mi libi, ale asi lifebook je lifebook.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Neřekl bych když máš po ruce chytré testy a zkušenosti tak takový Acer Aspire 5920G určitě nemůže být špatnou volbou. Je velký rozdíl mezi řadami jen nějaký jsou povedené. jasan mluvim o ntb pomerne novych rad aceru pamatuju casy kdy acer jeste za neco stal ,ale ted je to katastrofa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 a to bylo kdy? ja kdyz se pred trema rokama rozhodoval co si vemu, tak uz tehdy jsem mel jasno ze nechcu acera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 zdarte lidi takze toto tema napovida chtel bych si poridit nejaky notebook ale co nejlevnejsi:podtrebuju ho na net,filmy,a na nejake hodne malo narocne hry treba nfs u2,nfsc atd. potrebuju ho vlaastne jen na chatu abych se chvilema nenudil:Djaky byste mi doporucili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 záleží na tom, kolik máš love... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 záleží na tom, kolik máš love... 5000 kc budu mit ale chci si ho poridit az v lete a jen se ptam:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 http://www.notebooky.com/detaily/un/316512-acer-aspire-one-a110-ac-brown nejlevnější, co za něco stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 tak to asi jedině Asus EEE 701 , ikdyž pochybuju že na něm rozjedeš nfs carbon a na filmy taky není... nebo když přídáš necelou 1000 Kč tak ACER Aspire ONE A110 . Nebo se poohlídni po nějakým bazarovým notesu ale to je zatím brzo když to chceš až v Létě :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 sry za trocha OT ale od čeho je tu tenhle topic..:roll: http://console-forum.net/showthread.php?t=33648 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 neznate nejaky s tak 20gb hdd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 mini notebooky se v téhle ceně co vím nedělají s hdd . musel by sis dokoupit externí hdd . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Chlape za 5000 možná nějaký bazarový repas... Ale tak chtělo by to minimálně dvojnásobek :/ To spíš ještě skoč na dva týdny na brigádu a v pohodě si můžeš dovolit lepší model ;) Navíc do prázdnin času dost, do prázdnin se dá vydělat hafo peněz, záleží jenom kolik tomu budeš chtít obětovat času.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Chlape za 5000 možná nějaký bazarový repas... Ale tak chtělo by to minimálně dvojnásobek :/ To spíš ještě skoč na dva týdny na brigádu a v pohodě si můžeš dovolit lepší model ;) Navíc do prázdnin času dost, do prázdnin se dá vydělat hafo peněz, záleží jenom kolik tomu budeš chtít obětovat času.. ;) ja bych rad jenze mi je 12:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 diky vsem libi se mi acer aspire one pls lock:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pojik Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Ahoj mohli by jste my doporučít NOTEBOOK Libi se my tento http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60876 tak něco v teto cenové relaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Ahoj mohli by jste my doporučít NOTEBOOK Libi se my tento http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60876 tak něco v teto cenové relaci Tedka jsem si koupil tendle notas je fakt naslaplej vydelo ho nekolik lidi co se zabyvaj pc(nemyslim tim lidi odtud z fora) a nemeli zadnou vyhradu nenasli jakekoukoliv chybu spis naopak je potichej nehuce a ani se nezahrejva (nejak extra) same klady tak ho skoukni http://www.alza.cz/msi-gx720x-026cz-c2d-d97980.htm jsou i levnejsi GX620x:)jediny co u nej neni je os ale to neni problem sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOLi Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 tak ja mam HP TX2500z a nemuzu si stezovat. Pomer CenaVykon mi vyhovuje a ten otocny a dotykovy display je super. Vyuziju ho hlavne na Photoshop. Jediny minus je ze se docela zahriva:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts