<^KeNnY^> Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tak jsem updatnul svýho iTouche (1G) na 3.1.2, udělal JB, nainstaloval Cydii a když tam chci do Sources přidat cydia.hackulo.us, tak mi to hodí nehorázně dlouhou chybovou hlášku :D Did not find RepositoryThe indicated repository could not be found. This could be because you are trying to add a legacy Installer repository (these are not supported). Also, this interface is only capable of working with exact repository URLs ... Budu rád za pomoc :)//EDIT: Ještě mě napadlo, že je chyba v tom serveru (ani nejde otevřít ...), ale nevim //EDIT2: Vyřešno ... bylo to výpadkem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 de nejak doinstalovat installer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Installer je zastaraly a uz sa nepouziva, cize nie je dovod ho instalovat... edit. uz zajtra: blackra1n RC2: coming tomorrow, #blackra1n RC2!!! fixed 3G support, tethered ipt2 MC and new 3GS support; icy is already fixed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Installer je zastaraly a uz sa nepouziva, cize nie je dovod ho instalovat...edit. uz zajtra: blackra1n RC2: dekuji co to znamena blackra1n rc2? ja mam na 3g ten normal blackra1n a sice 10x sem ho instalovat ale nainstaloval. mam instalovat ten novej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 nie netreba, hento rc2 je doladena verzia, 3G podpora atd.. odstranenie chyb proste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Jeee zitraaa....TO jsem moc rad..Protože tenhle stary blackrain jsem zkoušel asi 10krat a nic...Tak snad tento novy bude už v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 uz vysiel, je na jeho stranke k stiahnutiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headlessrider Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 funguje to i na Ipod touch 3g?mam ho z ameriky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 mam dotaz ja je to s aktualizacemi? kdy zed mam 3.1.2 s jb a chtel updatetovat na vyssi co mam udelat? jinak chci podekovat vsem za tohle forum je nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 headlessrider : jasne ze to funguje..neni to iPhone tak neni co resit..nemusis se bat unlocku :D jarda46 : pokud uz mas FW 3.1.2 tak vyssi prozatim jeste neni,neni treba aktualizovat,a pokud uz mas i JB tak proc do toho chces pustit :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Ako som upgradol na 3.1.2 mám strašné problémy s baterkou na 3gs..Už som skúšal aj restore a furt to isté..Padá po percentách..O druhej 98 teraz 72..Ide dať spať z 3.1.2 na 3.0?S tým som bol zatial najspokojnejší.A ak hej nejaký odkaz na fw+redsnow..Danke boys. EDIT: ak máte niekto fintu čo tú baterku tak žere tak sem s nou..SHH nemám,SBsetings nemám,winterboard mám,ale nemám v nom zatial nič zaškrtnuté,push mám zapnutý a aj lokalizáciu,ale myslím že tým to nebude.Na 3G mi to fičalo s fw 3.0 a baterka v pohode 2 dni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 demaio: 1. skus povypinat vsetko (napr. tie push atd) 2. uplne ho vybit a nabit na 100% 3. nabijat cez nabijacku v nromalnej sieti 4. restart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Toto som absolvoval pred restore..Nepomohlo..Do rána som ho mal na origo nabke.V rannej na hajzli posurfoval a hups 18% dole..Ma triafa..Teraz ako tam skoro nič nemam tak to ubúda pomenšie,ale aj tak oproti ročnému 3g to ide rýchlo dole.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 mne to tiez obcas robilo ale "samo" to vzdy prestalo... popravde netusim ako sa to da riesit, nikde som nenasiel co to sposobuje konkretne, zda sa ale ze vzdy to bol nejaky proces beziaci v pozadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 me se to taky stava obcas...ale kdyz jsem si udelal restore,a nedal jsem back up,tak se nic nestalo pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Myschooo...navod je stejny??I ta nova verze je na stejne strance???Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 me de o kamose ktery ma 3gs a furt se me pta kdyby si na ip udelal ib tak jak to je s aktualizacemi sw.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Myschooo...navod je stejny??I ta nova verze je na stejne strance???Diky za odpoved. Jo-návod je rovnaký a má tam už iba tú novú verziu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro317 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Mam otazku: na stranke: iClarified pisu: WARNING: Even though the GeoHot jailbreak supports 3.1.2 do not update if you are on iPhone OS 3.0.1 or 3.0. You will lose your unlock. Use PwnageTool to safely update to 3.1 without performing a baseband update. If you really must have 3.1.2 then wait for the next version of PwnageTool. If you have already updated to 3.1 or 3.1.2 without using PwnageTool then you've lost the ability to unlock for the time being. You can now use BlackRa1n to at least regain your jailbreak :) takze ak tomu chapem spravne tak: ked nechcem mat upgrade basebandu tak musim ho urobit [upgrade] cez Pwnage Tool? a ked urobim cez iTunes tak mi da upgrade Baseband a ja nemozem mat unlock??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Presne tak pochopil si to spravne :D Akykolvek oficialny upgrade na 3.1 alebo 3.1.2 upgradne baseband. Jailbreaknut ho budes moct ale neodblokujes :) Toto sa samozrejme tyka iPhonov ktore su blokovane na operatora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Tak se vracím a ptám se jak je to s tim novým basebandem,pořád nic...pořád žádný trik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 4.11. by mal vyjst unlock na najnovsi baseband od geohota :) http://iphonejtag.blogspot.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Takže teď mi došel Iphone z opravy (spadl rozmlátil se display asi půl roku ležel v zásuvce a teď došel-opravenej) al mám pár dotazů: 1. Mám firmware 3.1.2 a když nainstaluju jalibrake pojede 2. Pokud jo mám iphone předtím restornout nic nenahrávat (prostě uplně prázdnej), pak nahrát jelibreak a až pak nahrávat aplikace 3. S těma ipa hrama stačí když tam bude třeba FREE hra Tokyo Ninjas? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 1. ano JB ide 2. odporucam robit jailbreak na uplne cistom telefone ale myslim ze to nie je podmienkou 3. ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 4.11. by mal vyjst unlock na najnovsi baseband od geohota :)http://iphonejtag.blogspot.com/ To jsi mě potěšil,doufám že to výjde :) Stejně to asi těžko unlocknem,když se do toho iPhone ani nedostanem..Možna tak 112 jde vytočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.