Shadow222 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Už to tam je ale jak tam dá ipa hry (mám tam jeilibreak) a ipa hru mám staženou dám v itunsu s tou hrou sync to dává jako že se to instaluje pak to dá error hlášku a je to v čudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 to pretoze si si neprecital ten 1. prispevok kompletne mas AppSync? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 :-(((..Ani s tou druhou verzi se mi nepovedl JB iphone:-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 co presne ti to robi? mas cisty 3.1.2? mas povypinane itunes procesy? skusal si vsetky mozne rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 No. Oběvi se mi tam ten obrázek ať připojíme k iTunes..a pak černá obrazovka a nic...jo Zkousel jsem to asi desetkrát..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 vysiel blackra1n RC3 + blacksn0w (sim unlock) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 vysiel blackra1n RC3 + blacksn0w (sim unlock) Tak odzkošeno,krasně unlockuje nový baseband...Pro ty co zamrzli u Activate in iTunes nejlepší nástroj...Geohot je král :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 No. Oběvi se mi tam ten obrázek ať připojíme k iTunes..a pak černá obrazovka a nic...jo Zkousel jsem to asi desetkrát..... To mi delalo taky, ale pak jsem udelal tohle pres pwnagetool a vse ok. Ale je to jen pro MAC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 smutne konstatujem, ze po nahodeni 3.1.2 mizne baterka pred ocami :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Tak jsem udělal JB....asi takhle...zkoušel jsem ho 20krat na stolnim PC...WIN XP...a nic.říkam si zkusím to připojit k notasu..WIN7 a ehjhle...bez zadneho specialniho postupu..připojil jsem iphone spustil blackra1n a sup fotka a hotovo...asi je to nahoda že poprve na 7dmickach naskocil...ale presto to sem pisnu..diky za navod:-)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 možná to tu už někdo říkal ale mě na Vista Home Premium (iphone 3G 3.1.2) v pohodě na poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Mám ipod touch v. 3.1 Jailbreak jsem nainstaloval, ale i při plném signálu WI-Fi se Cydiu stáhnou?! Poradíte, prosííííím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 vrana...zkontroluj prosim tvou větu nedava to smysl:-)...melo tam byt že i při plnem signalu ti nejde stahnou Cydia??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 vrana...zkontroluj prosim tvou větu nedava to smysl:-)...melo tam byt že i při plnem signalu ti nejde stahnou Cydia??? JOP, vyhodí to errors a NIC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 A je to tvá wifka??..Safari normalně běží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 A je to tvá wifka??..Safari normalně běží? Jo-jo, jako za mlada... -nejsem hňup.., zase..., takovej Chjo :-( Když jsem zkoušel dát update ipodu, nebo restore tak mě iTunes, poslal do ...., nechápu to.??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro317 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Ludia, ked mam iFon 3G fw 3.0 a chcem dat na 3.1.2 staci stiahnut 3.1.2.ipsw a dat v iTunes *Restore*?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 nemusis to ani tahat...itunes si to stiahne sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro317 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Mortus: a neni uz novsi fw?? :) aby mi nenatahalo to [T-Mobile limited bandwidth] :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 3.1.2 je momentalne posledny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro317 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 diki, dufam ze do vianoc nevyjde novsi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Appulo.us nejde, pýta si nejaké heslo, neviete ho niekto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 heslo : Kyek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Thx,ale tam je viac otázok mohli by ste mi dať odpovede na všetky vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 heslo uz je geniusblog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.