Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Which Final Fantasy Character R U?

EpiC1468621732

Recommended Posts

Cloud....pochybuju že je tam zack...

jinak je to o ničem...zkoumal jsem to nechal jsem stejné nastavení jen změnil oblíbený díl z Lockeho byl Vivi....ze zloděje čaroděj trochu divný pak když jsem byl kefka změnil 4 odpovědi jinak furt jsem byl kefka.....je to takový hodně divný :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to by byla vyhra. Nejvetsi zlo ve FF v posledni dobe je tahle "postava" nechutne propagujici Gackta.

Njn Gackt to je showman,v japonsku ho milujou tak se nediv je to jen propagace :cheesygrin: .... Ale když poslouchám i ten JROCK/JPOP tak se netajím tím že ho poslouchám :):)

Odkaz ke komentáři

Njn Gackt to je showman,v japonsku ho milujou tak se nediv je to jen propagace :cheesygrin: .... Ale když poslouchám i ten JROCK/JPOP tak se netajím tím že ho poslouchám :):)

Kzdopadne Genesis je postava, ktera se do FF VII vubec nehodi, navic ty jeho stupidni kecy lezly dost na nervy. Snazi se byt kopii daleko vetsi ikony > Sephirotha, byt neuspesne. Nejvic mne stve, jak vsechny ty kompilacni tituly koliduji s puvodni FF 7. Crisis Core neni spatna, to ne, hratelnost ma super, nektere CGI taky (treba konec), ale Nibelheim autorum nezapomenu a neodpustim.

Odkaz ke komentáři

Kzdopadne Genesis je postava, ktera se do FF VII vubec nehodi, navic ty jeho stupidni kecy lezly dost na nervy. Snazi se byt kopii daleko vetsi ikony > Sephirotha, byt neuspesne. Nejvic mne stve, jak vsechny ty kompilacni tituly koliduji s puvodni FF 7. Crisis Core neni spatna, to ne, hratelnost ma super, nektere CGI taky (treba konec), ale Nibelheim autorum nezapomenu a neodpustim.

Mě teda Genesis v Crisis Core vůbec nepřišel špatnej, ty kecy se mi tam hodily a bez jeho citování textu z Loveless si CC vůbec nedokážu představit... navíc, kdo by tam jinak byl jako záporák? Možná tak Sephiroth, ale ten zmagořil až ke konci hry ;)

Ale přiznávám, FF VII jsem ještě nehrál a následné Advent Children neviděl, na všchno se teprve chystám... tak nevím do jaké míry to koliduje s příběhem v CC, mohl bys to prosím objasnit a snažit se při tom o minimum spoilerů? díky :D

Odkaz ke komentáři

jo? tak si predstavte ze by byla v Final Fantasy jako postava treba Leos Mares :lol: ja teda z toho uplne nadsenej nebyl. nadabovat proc ne, ale aby vypadal jak on? navic design obleku/mece mi tam taky uplne nezapadl :D (jako vypada pekne a ladi mu to ale nesedi mi tam) kdyz se k tomu prida este tuna klonu tak Square moc napadite nebylo :lol:

Odkaz ke komentáři

Celkove to nebylo napadite uz jen v tom, ze prekrocili jisty prah soudnosti a beha si tam poo scene miliony klonu a postav s kridly. One winged Angel mel zustat navzdy jen jeden > Sephiroth.

Jinak objasnovat proc koliduje... to je dost tezky, pokud jsi nehral, takze ti reknu, abys zahral.. Advent Children je uz taky fan servis, taky soucast kompilace a nutno dodat ze taktez s jistymi negativy, ackoli vysledny dojem ma uspech. Nejvic tam cloveka (znalce ff7) prasti do oci ta zmena charakteru jednotlivych postav..

Vseobecne receno lze rici, ze FF 7 doplatila na zakladnu svych internetovych fandu. Je mnoho, v cem si kompilacni tituly s puvodnim dilem protireci, ale to bys musel hrat :) Ano, upustil jsem slzu na konci CC, to nepopiram.

Spoustu evci okolo FF VII a kompilaci celkove muzes najit na ceskem specializovanem foru o FF.

PS: Nejvetsi negativum vsak kompilace prinasi v podobe novych fandu a fanynek, v dost velke mire deti, ktere videly kuprikladu prave zminovany Advent Children a nic jineho nehraly/nevidely. A pak tvrdi, jak uzasne FF 7 znaji, ze hru hrat nepotrebuji, ze to je nesmysl a kdesi cosi. To je vskutku smutne. :roll:

Me tam taky Genesis neprisel nejak spatny a ty hlasky s Lovless byli super

Predpokladam, ze jsi puvodni FF VII nehral, kdyz tohle rikas.

Odkaz ke komentáři

Celkove to nebylo napadite uz jen v tom, ze prekrocili jisty prah soudnosti a beha si tam poo scene miliony klonu a postav s kridly. One winged Angel mel zustat navzdy jen jeden > Sephiroth.

Jinak objasnovat proc koliduje... to je dost tezky, pokud jsi nehral, takze ti reknu, abys zahral.. Advent Children je uz taky fan servis, taky soucast kompilace a nutno dodat ze taktez s jistymi negativy, ackoli vysledny dojem ma uspech. Nejvic tam cloveka (znalce ff7) prasti do oci ta zmena charakteru jednotlivych postav..

Vseobecne receno lze rici, ze FF 7 doplatila na zakladnu svych internetovych fandu. Je mnoho, v cem si kompilacni tituly s puvodnim dilem protireci, ale to bys musel hrat :) Ano, upustil jsem slzu na konci CC, to nepopiram.

Spoustu evci okolo FF VII a kompilaci celkove muzes najit na ceskem specializovanem foru o FF.

PS: Nejvetsi negativum vsak kompilace prinasi v podobe novych fandu a fanynek, v dost velke mire deti, ktere videly kuprikladu prave zminovany Advent Children a nic jineho nehraly/nevidely. A pak tvrdi, jak uzasne FF 7 znaji, ze hru hrat nepotrebuji, ze to je nesmysl a kdesi cosi. To je vskutku smutne. :roll:

Predpokladam, ze jsi puvodni FF VII nehral, kdyz tohle rikas.

S tema detma(mam co rikat :D) mas pravdu hledal sem kdysi navod na CC(než ho udělal dante) a našel sem tisíce blogů o FF7 co dělaly holky do 15 let a viděli jenom film...a zbytek o FF7 okopírovaly z ost. stránek nebo některé si to domyslely...90% z nich tam má napsáno jakej byl Cloud Soldier 1st Class atd.. já teda má radši hru než film hra má své obrovské kouzlo...když sem ju začal hrát tak sem se do ní ponořil a nevnímal okolní svět v tý době pro mě existovalo jenom FF nic jinýho..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu