miguel75 Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 no tak tomu se říká štěstí a kolik mate procent ze hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 Ja ani nevim jestli ironicky, momentalne mam fialove pred ocima :wb: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 hm taky jsem to uz s tim td zabalil ... a to jsem se k tem dlouhym zavodum ani nedostal .. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Co to je? pisou tam ze je to z PSP ale tohle prece v PSP verzi neni. Ale obrazovka vypada jako PSP. http://youtube.com/watch?v=1HdXG3NeMr4&mode=related&search= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 OMG šedou ty seš blázen!! Já mam 2% :lol: :lol: :lol: ale je pravda že sem tu hru zkusil a pak se na ní vysral.... až teď nedávno sem ji dal druhou šanci a už mě to baví :wohow: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Co to je? pisou tam ze je to z PSP ale tohle prece v PSP verzi neni. Ale obrazovka vypada jako PSP. http://youtube.com/watch?v=1HdXG3NeMr4&mode=related&search= Na prvni strance komentaru pisou ze to je x360 verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 jj je to xbox360 verzia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kicky Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 hm...naozaj by ste mohli niekam na edisk,alebo rapida upnut daky fajny SAVE kde je vela penazi a co najviac prejdene...bol by som vam vdacny,dakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 pro toho kdo schanel savy tady link :) http://db.gamefaqs.com/portable/psp/save/test_drive_unlimited.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Po ,,dlooooouhe" dobe se se vratil k teto pecce a vypada to, ze se pomalu stavam panem (penize vydalavam, par domu mam) :) Jakou karu by jste mi doporucili z kazde tridy, aby byla uplne nejlepsi :D (myslim A, B...) Thanks ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Coz tu TDU nikdo nehraje? :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Ne-e, aspoň já teda už ne tak intezivně... Spíš teď hraju Taiko 2, Wormsy, a Tonyho... hh, to mi stačí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Já to hraju a docela je to dobrý.Akorát teď mám kartu plnou filmů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 koniseg ccR trieda - A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 nezahrali bz ste nekdo TDU na PC :blink: Zitra budu mit 1GB ramku a mohli by sme zahrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Ja bych si s tebou kidne zahral , ale nemam origo a jaksi taky nemam bohuzel ten Authentification key . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Ja bych si s tebou kidne zahral , ale nemam origo a jaksi taky nemam bohuzel ten Authentification key . pockat, pockat, pockat :dots: ty jako kdyz hrajes nevidis na mapce jinich on-line hracu :blink: btw. ja taky nemam orig a muzu hrat online :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 Je v TDU Ad-Hoc Multiplayer ??? A dá se tam tunit i vzhled ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobmaster Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Hraje to jeste nekdo, ze bysme dali srazek -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 pařim na pc s volantem vo 106 :bash: ale dojebává mě tam ten okolní traffic ... někdy mampocit, že si ten chlápek v autě předemnou jenom hraje s blinkrama a nebo taky zkouší brzdu :blink: jinak s váma asi taky nezapařim, páč nemam origo (server unavailable .. nebo něco v tom smyslu - neřešim, jezdim, to je hlavní) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobmaster Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Myslim, na psp :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 :roll:jen se chci zeptat jestli v psp verzi sou i motorky protoze jezdim autem me nebavi mam plno zavodnih her s autama ale nemam motorky :psp: tak jestli ma cenu to stahovat nebo ne diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 :roll:jen se chci zeptat jestli v psp verzi sou i motorky protoze jezdim autem me nebavi mam plno zavodnih her s autama ale nemam motorky :psp: tak jestli ma cenu to stahovat nebo ne diky Motorky tam nejsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 akoze na pc verzii su aj motorky? a tdu som na psp dohral na 88% a neviem co dalej...sa mi uz ani ziadne zavody neukozovali :( a vsade som mal zlat a vsetky domy...vsade som bol...nemam mat nahodou vsetky auta alebo take nieco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 akoze na pc verzii su aj motorky?a tdu som na psp dohral na 88% a neviem co dalej...sa mi uz ani ziadne zavody neukozovali :( a vsade som mal zlat a vsetky domy...vsade som bol...nemam mat nahodou vsetky auta alebo take nieco? V nějakých verzích motorky jsou. Pokud se nemýlím, musíš hrát online, abys měl 100%. Nevíte prosím kolik má TDU v .cso? Tak už vím :), míň jak 1 GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.