white Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Ahoj, zítra jedu na Stream Party II zvaní jsou všichni kdo alespoň sledují stream, můj kamarád nakonec odřekl že se mnou pojede a samotnýmu se mi tam nechce, ale stejně půjdu. Jde o to, kdo by měl zítra čas a nechtěl by se tam jít podívat sám, můžeme se sejít a vyrazit spolu ať to nevypadá blbě. Díky za návrhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Kde se to koná, co se tam dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Kde se to koná, co se tam dělá? Praha, je to soukromá párty pořádaná Jankem Rubešem (NoiseBrothers) budou tam docela známý lidi a hlavně zábava. Kdyby byl zájem můžem se v Pha sejít, budu tam okolo jedný hodiny. http://www.stream.cz/video/8/98343-master-stream-party Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Vážně by si někdo z Prahy neudělal chvilku čas a nešel se pobavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 O noisebrothers..hned bych jel ale bohužel jsem Ostrava takže nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 O noisebrothers..hned bych jel ale bohužel jsem Ostrava takže nic :( Tak přijeď vlakem, já taky jedu až ze severních čech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Tak přijeď vlakem, já taky jedu až ze severních čech. Nn,to ne :) to se mě nechce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Nn,to ne :) to se mě nechce.. Děléééj bude sranda .) poznáme nový lidi a tak... Uvidíš že nebudeš litovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Dobře, kdo by měl zájem ať mi napíše na icq 396 822 835 a nebo mi pošle tel. číso PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Děléééj bude sranda .) poznáme nový lidi a tak... Uvidíš že nebudeš litovat. Radši mi pošlete telefóní číslo soukromou zp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.