Anonymous_ Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Vypada to na kopii DSTT s vlastnim firmwarem, zalozenem na Moonshellu (tedy neco jako SC) - tedy to vyplyva z diskuse na dx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Takze skousel jsem si to menu dat na obycejne DSTT a funguje mi to :) Dám ho do sekce software. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Zajimavé jak to doopravdy je s tou DSTT Advance,žádné članky se neobjevujou Firmware 1.17 je ppně funkční i na originalní DSTT...Zajimavé co se s toho vyklube... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 ¨Jak poznám jaký mám FW na DSTT (nofake) .... nejnovější je tedy 1.14 (viz první příspěvek)? edit: tak uz jsem objevil 1.17 http://console-forum.net/showthread.php?t=41262 :lol: edit2: tak uz jsem objevil i ten FW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 čau mám dotaz kam mám nakopírovat tu databázi cheatů?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 znamy si koupil DSTT a je to fake. pri spusteni DS to vzdy zamrzne. jen jednou se mi povedlo dostat se do menu a spustit hru (pri uplne prvnim spusteni), strasne dlouho se to loadovalo. bohuzel ted nevim co s tim, zkousel jsem tam dat YSMenu z topicu co je tady na foru, ale ani to nepomohlo. vzdy to zamrzne a ani do menu jsem se nedostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 nechci kecat, kdyztak me nekdo opravte, ale ja mam za to, ze "fake" karty jsou pouze karty od jineho vyrobce, ktere by ale mely byt plne funkcni. Tzn pokud nefunguje, mozna se jedna pouze o vadny kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Presne tak. Ale originalni vyrobce ti preci jenom garantuje nejakou kvalitu a funkcnost vyrobku. Zatimco u fake karty to nemas. Ano prodava se hodne fake DSTT karet (ted uz je jich mene daleko, DSTT proti fake bojuji). Ale daleko casteji se stane, ze se narazi na nefunkcni kus nez u originalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simontpf Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Jaky DSTT software doporucite, kdyz mam (bohuzel) fake? Neco, co nema zarucene integoravany zadny fake-killer a je zaroven alespon trochu aktualni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Jestli mas na mysli firmware, tak bych si tam hodil ys menu, anebo jednu ze starsich verzi firmware, fake-killer by mela mit jen ta posledni, maximalne dve posledni verze. Jinak zadne homebrew by v sobe nemely mit fake-killer, takze homebrew aplikaci se neboj, ty se muzes bat prakticky jen firmware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 pls nehodil bys sem firmware 1.15-nevím kde jí najít všude mají 1.16 a 1.17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 V 1.15 [v1.15] 2008-07-17 * fixed some errors of 2472 rom http://www.ndstt.biz/Dstt-Download/v1.15/eng.zip Kdyžtak klik na thanks... :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 znamy si koupil DSTT a je to fake. pri spusteni DS to vzdy zamrzne. jen jednou se mi povedlo dostat se do menu a spustit hru (pri uplne prvnim spusteni), strasne dlouho se to loadovalo. bohuzel ted nevim co s tim, zkousel jsem tam dat YSMenu z topicu co je tady na foru, ale ani to nepomohlo. vzdy to zamrzne a ani do menu jsem se nedostal... Naformátovat kartu na FAT a pak z5 na FAT32,nahodit NDS menu 1.14 (jsem na FAKU použival)...Vice neporádím,z FAKEM jsem nemel žádný problém,choval se jako originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Naformátovat kartu na FAT a pak z5 na FAT32,nahodit NDS menu 1.14 (jsem na FAKU použival)...Vice neporádím,z FAKEM jsem nemel žádný problém,choval se jako originál. funguje na dstt net???...treba pres operu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rissinko Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Nie nefunguje musis si kupit kartu do slotu 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blkbrn Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Hele připněte sem YSmenu prosim, ja jsem ho uz měl jednou ale spouštěl jsem ho přes TTmenu a byl v japonštině. Taky jsem měl problem se zamrzíním a stim YSmenu hry neak nezamrzaj prej to funguje v poho. A připněte plz i tu češtinu a návod plz. DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 2.1 Jak poznat fake DSTTTakže je hodně znaku,jak poznat fake kartu. Bez toho abyste otevřeli DSTT: 1)Podivejte se pokud mate mezi pinama(kontaktama) někde dvojku ..... Tohle už neplatí, na nejnovějších DSTT zrovna dvojka je a jsou original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 jasne, koukni na datum clanku, to jsou 3/4 roku stare informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cQnne Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 jdou ty skiny i na dstti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ertor Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Pardon Tázal jsem se do jinýho topicu a nevim jak smazat příspěvek :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.