Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

8 GB memory stick

Lisien

Otázka

8 GB memory stick Duo pro PSP v prodeji již v únoru !

Citace z prodejher.cz:

Takto "obrovská" paměťová karta ovšem přijde na 300 USD (doporučená koncová ceny od Sony). Hmotnost 2 g a jak se lze dočít na krabičce, na takovou kartu se vejde 2000 MP3 skladeb (průměrná délky 4 minuty, 128 kbps kvalita), nebo 1500 fotek v rozlišení 10 Mpix (fine kvalita, jpeg) či snad 18 hodin videa v MP4 (768 Kbs).

Tak tomu říkám přežitek, s mou 4GB kartou si vystačím (zatím).Ale co až vyjde FFVII či Oblivion, který má být na 4 UMD disky ???

Zdroj:

http://prodejher.cz/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
SONY už jsou v prodeji asi měsíc.Ale profi uživatelé(fotografové atd.) chtějí jen značku Sandisk.Takže budu prodávat opět jen zn.Sandisk.Cenu předpokládám okolo 2900kč.

uz by to mohlo byt za tech 2900Kc to koupim !!! pokud to bude DUO PRO

Odkaz ke komentáři

• 0
hmmm 3000 korun????sakra zase budu muset vokecat.........aasi bude mála výplata či co!!!!jo a at mi nikdo neříká že jim stačí 1..nebo 2gb karta.......že na 4gb neveděli co maj dávat....hahaha......pořád je plná....hry,filmy.hudma,fotol...

Přesně, mám 4gb, a taky to vždycky počítám, kolik se tam toho vejde a potom musim s těžkym srdcem mazat, takže poslední dobou přemejšlim ještě nad jednou 4gb. Apropos, až bude dostupná 8 GB, snad to lehce stlačí ceny 4 GB a pak si koupim ještě jednu, teda v tý době už možná třetí :lol: a stejně se mi to vyplatí. 2x 4 gb kolem 1400 = 2800, 1200 je doma, pokud by ta 8gb byla kolem 4k a tu jednu kartu navíc s sebou klidně budu tahat někde v batohu....

Odkaz ke komentáři

• 0
hmmm 3000 korun????sakra zase budu muset vokecat.........aasi bude mála výplata či co!!!!jo a at mi nikdo neříká že jim stačí 1..nebo 2gb karta.......že na 4gb neveděli co maj dávat....hahaha......pořád je plná....hry,filmy.hudma,fotol...

mno mozna ze ty ji mas porad plnou, ja jsem casto nevedel cim to naplnti...

btw na prodeji her maji prece FAKE karty jak se rika ne?

Odkaz ke komentáři

• 0
Přesně, mám 4gb, a taky to vždycky počítám, kolik se tam toho vejde a potom musim s těžkym srdcem mazat, takže poslední dobou přemejšlim ještě nad jednou 4gb. Apropos, až bude dostupná 8 GB, snad to lehce stlačí ceny 4 GB a pak si koupim ještě jednu, teda v tý době už možná třetí :lol: a stejně se mi to vyplatí. 2x 4 gb kolem 1400 = 2800, 1200 je doma, pokud by ta 8gb byla kolem 4k a tu jednu kartu navíc s sebou klidně budu tahat někde v batohu....

Placek rikal ze budou za 2900 ;) , ale me 4GB staci , zatim :)

Odkaz ke komentáři

• 0
8 GB memory stick Duo pro PSP v prodeji již v únoru !

Citace z prodejher.cz:

Takto "obrovská" paměťová karta ovšem přijde na 300 USD (doporučená koncová ceny od Sony). Hmotnost 2 g a jak se lze dočít na krabičce, na takovou kartu se vejde 2000 MP3 skladeb (průměrná délky 4 minuty, 128 kbps kvalita), nebo 1500 fotek v rozlišení 10 Mpix (fine kvalita, jpeg) či snad 18 hodin videa v MP4 (768 Kbs).

Tak tomu říkám přežitek, s mou 4GB kartou si vystačím (zatím).Ale co až vyjde FFVII či Oblivion, který má být na 4 UMD disky ???

Zdroj:

http://prodejher.cz/

vsak maj, ale nikdo sem nedaval odkaz na prodejher;)

srry, ae precti si poradne prvni prispevek (zakladatele topicu) ;) (ten prvni quote

Odkaz ke komentáři

• 0

presne tak ja mam 4gb a 2gb a je to furt malo mista!dam tam par her nejaky fotky filmecek a nesmi chybet nejake to p*rno :):angle:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu