Johnysek Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 přesně tak anonymous takovejch prachů...! já můžu vydělat tak 1000 za rok! ale letos už bude 15 takže brigáda krása:-) doufam že ji seženu no nwm, ale minulej rok sem shanel brigadu 15 mi bylo a nemohl jsem zaboha nic sehnat, kdyz uz neco tak pres znameho, nebo u nejake stavebni firmy, coz se nedalo kazdej den zvladat... vsechno max od 16 a podobne.... tak je to u nas v olomouckem kraji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 no nwm, ale minulej rok sem shanel brigadu 15 mi bylo a nemohl jsem zaboha nic sehnat, kdyz uz neco tak pres znameho, nebo u nejake stavebni firmy, coz se nedalo kazdej den zvladat... vsechno max od 16 a podobne.... tak je to u nas v olomouckem kraji ;) minulej rok me bylo 15, a sehnal sem brigadu uplne skvelou. kazdej den na ruku sem dostal 560kc... takze nechapu co pises ze nic nesezenes... staci hledat a poptavat se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 minulej rok me bylo 15, a sehnal sem brigadu uplne skvelou. kazdej den na ruku sem dostal 560kc... takze nechapu co pises ze nic nesezenes... staci hledat a poptavat se... jestli se muzu zeptat, co jsi vlastne delal?(za brigadu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 minulej rok me bylo 15, a sehnal sem brigadu uplne skvelou. kazdej den na ruku sem dostal 560kc... takze nechapu co pises ze nic nesezenes... staci hledat a poptavat se... no ja jen rikam jak je to u nas, nakonec jsem akou sehnal ale byla nic moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Já mám jednu na benzince (pracuje tam mama) a tam třeba posekam okolo travnik a mam 200-250 kč ...ale nejde tam dělat furt dycky jenom když se něco najde...a sry za off topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 minulej rok me bylo 15, a sehnal sem brigadu uplne skvelou. kazdej den na ruku sem dostal 560kc... takze nechapu co pises ze nic nesezenes... staci hledat a poptavat se... Proc pise? Treba protoze je neco divneho u tebe a ne u nej? Ja teda v 15 taky brigadu ve stredoceskem kraji nesehnal a to jsem fakt hledal, protoze jsem ji chtel. V 16 jsem sehnal jen pres zname, v 17 take, protoze to uz zase na brigady, co jsem si nasel byl treba vek 18 let. Takze v 15 sehnat brigadu fakt neni jentak a fakt to neni - zeptam se, poslu a mam ji, takze se s dovolenim prober a prokoukni. Vse (ve zbytku CR) neni tak ruzove, jako tam u vas. Navic ted krize a propousteni, vetsi nabidka, nez poptavka, krize poptavky. Takze to nijak zvlast neprispiva k tomu, aby jsi se nekam dostal. Navic vetsina chce neco staleho a nejen 2 mesice.. Protoze kdyz uz te tyden zaucuji, tak by radi, aby to melo nejake vyuziti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Hlavně brigády nejsou od 15cti let, oni chtějí dokončené zákl. vzdělání, je na to zákon a to mě štve-ikdyž mi neni ještě 15, Anonymous_ teď jsem během pár dnů našel docela slušnou ;) ( roznáška letáků, 1500kč za jednu roznášku, 2x,3x týdně), nevím jak je to jinak, snad tady v Praze (a okolí) něco najdu na prázdniny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 1500 za jednu roznášku denně? cože? tak to je luxus... já za to měl vždy pár šupů :cheesygrin: ...jinak s brigádama to stojí pěkně zaprd,ale zas uplnej děs to není.. krize sice je... ale právě díky tomu někteří nabíraj brigádníky s kterýma nemusí mít žádnej časově určenej pracovní úvazek..(nejlépe na černo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 300 kc mesicne.a sem tam ty dalsi 400 kileczka od babky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 co to je kapesny ?..xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Duben 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 je ale fakt ze brigad je malo a brigadniku moc.....lepsi je si vydelavat prodejem stylem koupis na ebay za 500 a tady strelis za 1500,ale to chce organizaci,cas a nekoho kdo to bude kupovat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 no tak ja mam 200 mesicne od mamky + 800 mesicne za venceni psa(to neni od rodicu ale brachy zije uz sam, a sam mi tuhle nabidku dal) + chodim tetce hlidat deti kdyz potrebuje, zalezi jak potrebuje no zrovna ale vetsinou sem nekde u tech 2000 ale obcas se povedou lepsi mesice nejvic asi 3500 ale to je takovej mensi svatek kdyz se povede :) , a sem tam nejakej ten kseftik, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Nostalgie jako prase... Já si pamatuju, jak jsem dostával týdně dvacku :D :D bez prdele :D Jinak teď už se snažím nějak prachy vydělávat sám.. Někdy jsou zakázky, někdy ne... Mám to tak, že když potřebuju, tak si řeknu a dostanu.. De facto kolik chci.. (v rámci možností) Je docela těžké, aby si student na půl úvazku pokral veškeré náklady na žrádlo, nájem, telefon.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 mě rodice davaj ,ale ja nechci nepotrebuju ,ale co si reknu tak to mam takze proto nepotrebuju ale kdyz sem ještě chtel tak měsičně těch 1500-2000 sem dostal jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 0€ :D Ale keď niečo chcem , tak si požičiam a potom splácam .. takže som večinou v mínuse :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Nemám nic...dostávám 300 za měsíc když dělám nádobí a 100 na mobil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Dementům bych žádný kapesný nedával :roll::) -jinak k tématu,o big prázdninách jedu do Bulharska makat,budu mít cca. 5k za měsíc (půjčování skůtrů a takovejch věcí) a ještě si užiju moře....Jinak kapesný podle toho,jak vidim otce.Ale někdy je celkem ani nechci,přijde mi to zhovadilost brách od rodičů prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Ja oficialne dostavam 100kč na tejden, ale nekdy vic, nekdy min....i kdyz ted sem usetril hodne z brigady, takze se snazim platit si aspon neco sam...a jinak nasi mi skoro nic nekoupi, enom kdyz to fakt potrebuju, ale nevadi mi to:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 500kč na měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Ty jo kdybych mel takovy prachy Se ani nedivim ze vetsina lidi má PS3 i s Xkem Ja mam podle znamek 1- 20,- 2- 10,- 3- -5 kc 4- -10 kc 5- -20 kc Jen Pausal 112 kc mi plati pravidelne setrit umim a kdyz neco prodavam ze smolim s toho co muzu Posilku a bazeny mam zdarma MHD-Jen nekdy kdyz mam stesti a Kino tak jednou za Pul roku Tzv vse krom vanoc atd platim ja a celkem myslim ze to je dobra skola podnikani-uvazovani o moci penez Je mi 14 a tak sem mel brigadu jen u strejdy manik :D jako ten se muze posrat kdyz neco je sikmy o milimetr xD ale jinak Dostal sem u nej za 4 dny cely promakany (elektrikarina) 2k a byl sem uplne stastnej :D Koupil sem si od Vodafone LG Cookie a na chlast? tak leda frisco nebo pivo spis me utapej Barvy to je kilo za plech a kdyz ja jich potrebuju :D :D Jinak souhlasim s Anonymem proste deti by se nemeli nejak uplacet nebo neco proste At si taky oni neco vydelaj ci at se snazi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 mám 75 Kč nic víc :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 200,- na tejden, ale uz setrim na Vanoce, to bude utraceni :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 měsíčně mám 200 + 250 kredit ... občas něco dají babičky ... a když si někdy chci udělat třeba radost tak mi to rodiče koupí ... nekouřim , nepiju ... tudíš moc neutratim ... peněz mám dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 300 na měsíc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 hm to máte teda moc hezký já mám 50 na tejden a vždy to hned utratim za nějakou blbost který pak lituju že jsem si ji koupil....ale teď začínám šetřit :p ik dyž našetřim max 200kč :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.