Rubosu Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 tk uz je to dobry tk sem to rozchodil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 hoši mám takovej problém, nainstaloval jsem kamošovi W7 z mého CD(není OEM) a hlásí mu to,že má pirátskou verzi,přitom mně a ještě jednomu kamaradovi to běží úplně vklidu,zkoušel jsem zadávat znova klíč,ale vždycky to vyhodí tu hlášku,že je to neoriginální nebo co :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msvicko Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 ahoj, mám problem, mám NTB Lenovo, 2 roky starý, nyní po záruce NTB mě vyběhla tabulka, že mám ilegální kopii Windows 7, někde jsem se dočetl, že může jít o vir. PC jsem projel antivirem od microsoft, 2 viry odstraněny, problem ale přetrvává. může někdo prosím poradit? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Nejde ani zadat sériovej klíč, kterej máš na štítku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msvicko Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 to jsem nezkoušel, nenaskočila tabulka na zadání kodu, jen Ověřt sw. to se stáhne nějaký program logitcheck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Star>pravé tlačítko myši a kliknout na vlastnosti a úplně dole by měl být kód ... a nebo by tam měla bejt aktivace a dodatek, že aktivace vyprší za x dní... a mělo by tam bejt někde i aktivovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msvicko Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Smaky: kod tam nevidím, ted jsem zkoušel ověřit pravost přez microsoft. na exploreru a píšou, že mám legální SW, ale pořád mě tu vyskakuje ta tabulka o ilegal, je to i v ovládací panely - system Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Byl by screenshot? Kdyžtak do zpráv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saow Odesláno Únor 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2023 Moderní služby se také snaží získat vlastní mobilní aplikace. Jejich cílová skupina se tak výrazně zvyšuje. Obvykle se v takových záležitostech uchýlí k pomoci odborníků. A tým MORAVIO je považován za jeden z nejlepších. Zde vyvoj mobilni aplikace podle nejnovějších standardů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 3, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2023 Děkujeme a posílame 10kčs za nekro. lock. okajos reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts