Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Final Fantasy VII. Crysis Core pls potrebuju info

Javor1991

Recommended Posts

Čau lidi tak nijak taky porat čtu že tahle hra je snad absolutni jednicka na PSP jenze me FF opravdu nic neříká at už ve filmové podobě či herní.No tak sem se vás chtěl zeptat mám tuto hru zkusit i když vubec nevim o čem to je tim chci říct jestli na sebe příběh nijak navazuje abych byl alespon trochu v obraze?A jestli ano mohl by mi někdo prosim strucne napsat co to vubec FF je a vo co v ni jde?a případně mi doporučit: hrat nehrat a proc hrat nebo nehrat?diky moc za rady:cheesygrin::wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 ) Crisis Core

2 ) pro mě nejlepší PSP hra

3 ) každej díl FF má svůj vlastní svět, postavy atd

4 ) FF7 je pro mě osobně nej ... jinak z FF7 máš ještě tohle..

FF7 - původní hra pro PS1

FF7 Last order - krátkej filmeček mezi událostma FF7CC a FF7

FF7CC

FF7 Advent Cildren - grafiky nádherně udělanej film

FF7 Dirge of Cerberus - střílečka pouze s Vincentem (postava FF7) - PS2

a jak to jde časově za sebou

FF7CC - FF7LO - FF7 - FF7AC - FF7DC (tím si nejsem jistej :))

Odkaz ke komentáři

FF7: CC je prequel k FF7, kterej bych doporucil hrat jako sequel (tedy az po). je to hratelne i bez toho(pred), ale rozhodne nebudes mit takovej zazitek nebo pribeh pro tebe nebude tak poutavej. je tam spousta lokaci a postav, ktere pro hrace FF7(psx) staci ze se objevi na obrazovce a on vi a nepotrebuje vysvetlovat a puze se kocha. Tobe pak mozna prijde "jezis proc tu pobiha ta holcicka" nebo "co je to za divnej barak" :D

Na druhe strane je zas otazka zda mas odhodlani hrad puvodni PSX titul (sice za to rozhodne stoji, ale kazdemu sednout nemusi. Ale jestli te chytne tak mas o jeden super pribeh navic a vetsi zazitek z CC zajistenej :D)

moje doporuceni: zahraj si nejdriv puvodni FF7 a na to naplacavej zbytek.

u ffek hledej nejakou navaznost jen pokud maj stejne cislo :D

jedine co FF spojuje je Squaresoft(Enix) a urcity system boje(i kdyz ten prosel znacnou evoluci), nektere itemy, kouzla, summony, jmena postav a nepratele.

ale jinak co dil to jinej pribeh, akorat vetsinou se to toci kolem zachrany sveta :lol:

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Final Fantasy moje :love:..Nikdy mě nic vice nebavilo než FF VII..u PS1ky jsem proseděl celé prázdniny a několikrát jsem ji dohrál ,to samé osmý dil....

Crisis Core je skvělá hra má několik mínusu jako je herní doba ale to se da odpustit,protože příběh je opravdu krásný...

Jediné proč mám ještě PSP je Final fantasy které má na PSP ještě několikrát vyjít...:wohow:

Samozřejmě že se Crisis Core nemůže vyrovnat Klasické VII ale i přesto je to podle mne nejlepší hra na PSP....;)

A pokud se nemýlím před Crisis Core je jeste jedno FF a to Before Crisis...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu