Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 970
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

f_screen4m_9908f36.png

tyhle ikonky sem měl tajně na mysli :D

poslete mne nekdo ty ikonky,pls :)
http://dl.qj.net/The-Blue-PSP-Suite-PSP-Tools-Utilities-%28on-PC%29/pg/12/fid/13016/catid/193

stáhni si ten pack,máš tam i ty ikony

Pls kde si sehnal to pozadí?Ty vlnky už mám ale to pozadí z těma fialováma vlnkama je uplně best pls hoď mi je sem

Odesláno
Já vím,ale xápej,ten obrázek je nějakej čudnej..pls myschoo nemohl bys obětovat chvíli svého vzácného času a udělat mi to s tím obrázkem od wolfa???ppls pls pls....já jsem na tyhle věci noob....

hele stačí to překopčit v tom flashy 0 tento obrázek tim obrázkem jednim co tam máš a ve schématech pak na něj najedeš ale funguje ti jen jedno schéma s tímto obrázkem...zbtyek je bílej..

Odesláno
Tak kua teď ste mě uplně zmatli.....krok po kroku pls..

svuj wallpaper uloz jako 01.bmp a pridej ho ke zbytku mesicnich pozadi (02 - 12.bmb) kde mas backgroud compiler...

pomoci compileru vytvor soubor 01-12.bmp a vymen ho za ten v resouce ve flash0

pak skoc do xmb a mrkni do theme... je tam pouze jedno schema a to tvoje ...je to jediny bily ctverecek, po ostatnich nahledech ostatnich schemat tam zbyly akorat stiny... takze vyber svoje schema a mel bys to mit ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu