Wolf.cz Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 tyhle ikonky sem měl tajně na mysli :D no je mi to jasný tyhle ikonky tam fakt sednou ted to vypadá jak novodobé PS :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 tyhle ikonky sem měl tajně na mysli :D poslete mne nekdo ty ikonky,pls :) http://dl.qj.net/The-Blue-PSP-Suite-PSP-Tools-Utilities-%28on-PC%29/pg/12/fid/13016/catid/193 stáhni si ten pack,máš tam i ty ikony Pls kde si sehnal to pozadí?Ty vlnky už mám ale to pozadí z těma fialováma vlnkama je uplně best pls hoď mi je sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Pls hoďte to sem někdo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Pls hoďte to sem někdo.... Ty vlnky uz sem hodil,sou na strane 31....... :roll: Staci se divat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 J už sem to upravil...psal tam že ty vlnky sou ty obyč ale to pozadí s těma druhýma je best...to bych chtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 J už sem to upravil...psal tam že ty vlnky sou ty obyč ale to pozadí s těma druhýma je best...to bych chtěl... Aha tak sorry ale predtim to bylo fakt blbe napsany...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 jj ja vim..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 1, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 Ja mam tyto a sou fest kruty , cekujte : Download : http://dl.qj.net/black32-XMB-Theme-%28version-encore1%29-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/13048/catid/151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 To už má myshoo v jeho XMB modding... Ale to pozadí s vlnkama je good, dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 Kenny Suprianni tady je máš...jen si to přejmenuj z5 na bmp jelikož bmp formát jsem nejde upnout ho to nepodporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 hm dobry cum co tam mam ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 1, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 Hm taky dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 hmm ale mě tomu chyběj wave... jinak je to pro mě bezcené... stačilo by jen lehce průhledné a bylo by to fajn.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 THX MOOOC..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 hm dobry cum co tam mam japosli mi ten obrazek te divky ,dik :) i toho auta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Pls dejte mi sem někdo odkaz na ten topic,kde je ten soubor,co to 1-12 bmp dělá...Jediné,co sem našel,je ten PSPbackground něco na psp.novinky....a to mi nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Sakra ten obrá zek co sem dal wolf.cz mi nějak hapruje.Když to dám do toho bmp a skouším to dát do toho jednoho souboru 01-12 napíše to tam,že zrovna on je not detected a v PSP to udělá úplně bílo...pls hoďte mi sem někdo už hotové 01-12.jpg s tím obrázkem nahoře od wolfa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 hm dobry cum co tam mam japosli mi ten obrazek te divky ,dik :) i toho auta :) jak auto ?! to je Honda civic !! :D my dream :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 kenny pouzivaj edit, a navod na 1-12 bmp najdes v xmb moddingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Já vím,ale xápej,ten obrázek je nějakej čudnej..pls myschoo nemohl bys obětovat chvíli svého vzácného času a udělat mi to s tím obrázkem od wolfa???ppls pls pls....já jsem na tyhle věci noob.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Já vím,ale xápej,ten obrázek je nějakej čudnej..pls myschoo nemohl bys obětovat chvíli svého vzácného času a udělat mi to s tím obrázkem od wolfa???ppls pls pls....já jsem na tyhle věci noob.... hele stačí to překopčit v tom flashy 0 tento obrázek tim obrázkem jednim co tam máš a ve schématech pak na něj najedeš ale funguje ti jen jedno schéma s tímto obrázkem...zbtyek je bílej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 pravda, aktivoval si si v PSP prvu farbu??? akoze prve mesacne pozadie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Tak kua teď ste mě uplně zmatli.....krok po kroku pls.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Settings --> Theme Settings a vyberes prvy mesiac ... naozaj tazke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Tak kua teď ste mě uplně zmatli.....krok po kroku pls.. svuj wallpaper uloz jako 01.bmp a pridej ho ke zbytku mesicnich pozadi (02 - 12.bmb) kde mas backgroud compiler... pomoci compileru vytvor soubor 01-12.bmp a vymen ho za ten v resouce ve flash0 pak skoc do xmb a mrkni do theme... je tam pouze jedno schema a to tvoje ...je to jediny bily ctverecek, po ostatnich nahledech ostatnich schemat tam zbyly akorat stiny... takze vyber svoje schema a mel bys to mit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.