Mistr všech termixů! Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 tady je muj new... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Tak mam problem... Snazim se uz nakou dobu si zmenit ikonku Chotto kamerky a vzdycky, kdyz tam dam nakou jinou, zapnu PSP a oni se nactou jenom vlnky... Musim tam pres recovery dat ten puvodni, bez uprav... Zkoušel sem to s 2.5 a s tim 3.03 topmenu_pluginem a firut nic.. nevíte čim to je?? K tý bublině, řek bych že udělal screen a pak to dal jako pozadí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Tak mam problem...Snazim se uz nakou dobu si zmenit ikonku Chotto kamerky a vzdycky, kdyz tam dam nakou jinou, zapnu PSP a oni se nactou jenom vlnky... Musim tam pres recovery dat ten puvodni, bez uprav... Zkoušel sem to s 2.5 a s tim 3.03 topmenu_pluginem a firut nic.. nevíte čim to je?? mel sem stejnej problem... ja downgradnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Tak mam problem...Snazim se uz nakou dobu si zmenit ikonku Chotto kamerky a vzdycky, kdyz tam dam nakou jinou, zapnu PSP a oni se nactou jenom vlnky... Musim tam pres recovery dat ten puvodni, bez uprav... Zkoušel sem to s 2.5 a s tim 3.03 topmenu_pluginem a firut nic.. nevíte čim to je?? mel sem stejnej problem... ja downgradnul... Na 1.5? Na to sem taky myslel.. ale musel bych hrát přes DH, a to je zdlouhavější.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Tak mam problem...Snazim se uz nakou dobu si zmenit ikonku Chotto kamerky a vzdycky, kdyz tam dam nakou jinou, zapnu PSP a oni se nactou jenom vlnky... Musim tam pres recovery dat ten puvodni, bez uprav... Zkoušel sem to s 2.5 a s tim 3.03 topmenu_pluginem a firut nic.. nevíte čim to je?? mel sem stejnej problem... ja downgradnul... Na 1.5? Na to sem taky myslel.. ale musel bych hrát přes DH, a to je zdlouhavější.. ježis tak na 1.5 a pak update na 3.03 OE-C! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Tak mam problem...Snazim se uz nakou dobu si zmenit ikonku Chotto kamerky a vzdycky, kdyz tam dam nakou jinou, zapnu PSP a oni se nactou jenom vlnky... Musim tam pres recovery dat ten puvodni, bez uprav... Zkoušel sem to s 2.5 a s tim 3.03 topmenu_pluginem a firut nic.. nevíte čim to je?? mel sem stejnej problem... ja downgradnul... Na 1.5? Na to sem taky myslel.. ale musel bych hrát přes DH, a to je zdlouhavější.. ježis tak na 1.5 a pak update na 3.03 OE-C! :) Lol, a to to vyřešilo? Já sem nedávno jeden DG dělal.. taky protože se mi něco posralo ve flashi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Lol, a to to vyřešilo? Já sem nedávno jeden DG dělal.. taky protože se mi něco posralo ve flashi.. jj toto vyresilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 jj toto vyresilo... Ok, tak ja to pak zkusim... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 hmm ta prasklina z burnoutu je drsna ;) jaks to tam dostal ?cekal sem na moment v burnotu kdyz je cerna obrazovka s touhle prasklynou a hned sem to cvaknul :wink: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 hmm ta prasklina z burnoutu je drsna ;) jaks to tam dostal ?cekal sem na moment v burnotu kdyz je cerna obrazovka s touhle prasklynou a hned sem to cvaknul :wink: :D aha tak to jo taky to skusim ... chtelo by to nejkak skombynovat s dalsim obrazkem aby se to prolinalo a to by vypadalo drsne .. ! :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 hmm ta prasklina z burnoutu je drsna ;) jaks to tam dostal ?cekal sem na moment v burnotu kdyz je cerna obrazovka s touhle prasklynou a hned sem to cvaknul :wink: :D aha tak to jo taky to skusim ... chtelo by to nejkak skombynovat s dalsim obrazkem aby se to prolinalo a to by vypadalo drsne .. ! :wink: Nebo si z toho udelat pozadi a pak přes to dát vlnky... to zkusim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slosik Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 zdarec..potrebuju pomoct a nevim kam to napsat jeste moc neumim s PSP ale potreboval bych nainstalovat FW 1,5 do 3,03 OE-C poradte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 zdarec..potrebuju pomoct a nevim kam to napsat jeste moc neumim s PSP ale potreboval bych nainstalovat FW 1,5 do 3,03 OE-C poradte... No prvne by to chtelo vedet jakej mas fw...? Ale radsi se podivej do tohoto topicu tam mas vsechno a tam se taky ptej...:wink: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330&highlight= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 nasel sem nadherne pozadi, ktere mi s WHITE psp moc pekne ladi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Tak ho sem hoď... pls.. sice tam teď mam Cartmana, ale tohle je dobrý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 jak to vypada na PSP ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 jak to vypada na PSP ;-) heh tak to se mi fakt libi, hele nechtel bys to xmb menu nekam upnout? :D pls, sice nemam white ale je to fakt skvely ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 jak to vypada na PSP ;-) heh tak to se mi fakt libi, hele nechtel bys to xmb menu nekam upnout? :D pls, sice nemam white ale je to fakt skvely ;) zitra to nekam hodim ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 jak to vypada na PSP ;-) heh tak to se mi fakt libi, hele nechtel bys to xmb menu nekam upnout? :D pls, sice nemam white ale je to fakt skvely ;) zitra to nekam hodim ;-) jo, tak thx ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 tak tady mám new xmb hlavně proto protože jsem si koupil silver chromovej kryt tak jsem ktomu musel udělat patřičné menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 hehe tie hribiky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 tady jedno na ukázku ale nejsou soubory... a tady pro vás mám toto menu : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 a nějaké wave na naše velké plochy psp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Objevil jsem 3 fakt mazacky upraveny schemata... ...to chci :P :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Heh to prvý a druhý je dost hrubýýý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.