fuckp Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 Mám ještě jedinej problem a to z pamětí v flash 0 nahradil jsem v flash 0/font/gb3s1518.bwfon ten megový soubor prázdným souborem a nevim jestly toto zrovna nezpůsobylo že nemám funkce v různých složkách v settings ... i když je dám tak se psp samozřejmě sekne no ja sem nahrazoval ten bwfon souborem myslim ltn0.pgf a mam to tam vsechno, takze v tom asi problem nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 Mám ještě jedinej problem a to z pamětí v flash 0 nahradil jsem v flash 0/font/gb3s1518.bwfon ten megový soubor prázdným souborem a nevim jestly toto zrovna nezpůsobylo že nemám funkce v různých složkách v settings ... i když je dám tak se psp samozřejmě sekne no ja sem nahrazoval ten bwfon souborem myslim ltn0.pgf a mam to tam vsechno, takze v tom asi problem nebude... ted jsem tě nějak nepochopil vždyt bwfon a ltn0.pgf jsou uplně jiné soubory ne? tys jako oba dva nahradil prázdnýmy soubory nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 Mám ještě jedinej problem a to z pamětí v flash 0 nahradil jsem v flash 0/font/gb3s1518.bwfon ten megový soubor prázdným souborem a nevim jestly toto zrovna nezpůsobylo že nemám funkce v různých složkách v settings ... i když je dám tak se psp samozřejmě sekne no ja sem nahrazoval ten bwfon souborem myslim ltn0.pgf a mam to tam vsechno, takze v tom asi problem nebude... ted jsem tě nějak nepochopil vždyt bwfon a ltn0.pgf jsou uplně jiné soubory ne? tys jako oba dva nahradil prázdnýmy soubory nebo jak? nene soubor gb3s1518.bwfon sem nahradil mensim souborem ltn0.pgf (neboli zkopiroval sem si ltn0.pgf a prejmenoval na gb3s1518.bwfon a flashnul sem ho) ;) neco podobnyho myslim delal flash agent cecko, kdyz uvolnoval 1MB mista. Jinak navod sem nasel tu http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-faqguide-customizing-your-psp-read-first-support-thread--97885.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 Mám ještě jedinej problem a to z pamětí v flash 0 nahradil jsem v flash 0/font/gb3s1518.bwfon ten megový soubor prázdným souborem a nevim jestly toto zrovna nezpůsobylo že nemám funkce v různých složkách v settings ... i když je dám tak se psp samozřejmě sekne no ja sem nahrazoval ten bwfon souborem myslim ltn0.pgf a mam to tam vsechno, takze v tom asi problem nebude... ted jsem tě nějak nepochopil vždyt bwfon a ltn0.pgf jsou uplně jiné soubory ne? tys jako oba dva nahradil prázdnýmy soubory nebo jak? nene soubor gb3s1518.bwfon sem nahradil mensim souborem ltn0.pgf (neboli zkopiroval sem si ltn0.pgf a prejmenoval na gb3s1518.bwfon a flashnul sem ho) ;) neco podobnyho myslim delal flash agent cecko, kdyz uvolnoval 1MB mista. Jinak navod sem nasel tu http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-faqguide-customizing-your-psp-read-first-support-thread--97885.html genialny napad! helfol si mi :) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 je to dobrý a už je mi to jasné ale stejně věci v setings stále chyběj ... njn co se dá dělat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 jezis von se s vama chtel jen podelit a chtel spis pochvalu anebo jste mohli mlcet ale vy mate keci je to pste jeho vec kdyz se mu to libi a navic to neni tak hrozny jak rikate kdyz se ti s tim chlubi tak mu pisu svuj nazor :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 skontroluj si topemnu ci ti tam nechybaju texty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 2myschoo: j? tak neni zac :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 toto mam momentalne :) hodil bys to pak sem pls? :D vypada to mazane :) kdyztak thx myschoo ten nájezd do toho menu máš parádní jak ti ty čárečky přesně najedou tam kde pak začínaj... jj bootwave sedi presne :) vypada to super :) jee a poradil bys mi pls jak se da predelat waveka z xmb menu na bootwave kdyz ji vyextrahuju do *.omg? jeste jsem to nikde nenasel :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 ten pack som stiahol, bootwave som sa popravde ani nezaoberal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 ten pack som stiahol, bootwave som sa popravde ani nezaoberal :D ja mam tu smulu, ze k moji oblibene wavece nikdo zatim neudelal bootwaveku, takze to je zkusim nekde vypatrat :| a nebo by to chtelo najit nejakej novej wave komplet kterej by se mi zamlouval :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-release-mac-aqua-theme--101872.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-release-smooth-sensation-icons-must-see-101471.html http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-wownew-thing-to-customize-i-think-101895.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-cream´c Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 jakto že máte ty vlnky přes pozadí? mě to nák nece jít..eště mi nejde změna písma :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 Lidi, prosimvás. Pokaždý když zapnu hb, nebo jdu do recovery tak se mi sníží (vypne) jas na obrovce.. Vím že u white PSPček sem to stává, však to má Dutch u návod na DG, ale mě to docela štve.. neexistuje nějaký prx který by tomu pomohlo? Například prx z black PSP.. ale nevim jestli ten jas závisí na nějakym prx souboru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 hmm nemas nahodou 4 stupen? nejde v HB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Jo, bylo to tím. :oops: :lol: Teď už jedu na třetí a pohodička.. Jinak mě napadlo, k tomu cz recovery, že by to mělo jít upravit a hex editoru, ale když sem na to koukal, tak sem tam nic neviděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 http://dl.qj.net/Media-Apps/pg/12/fid/13348/catid/140 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Jo, bylo to tím. :oops: :lol: Teď už jedu na třetí a pohodička..Jinak mě napadlo, k tomu cz recovery, že by to mělo jít upravit a hex editoru, ale když sem na to koukal, tak sem tam nic neviděl... je to zbalene...neda sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Březen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 http://dl.qj.net/Media-Apps/pg/12/fid/13348/catid/140 heh tak to je drsnyy ! :)) kamosovi co je fanda arsenalu by se to urcite moc libilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 narazil jsem na tohle originalni xmb ...celkem styl 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 Hmm... no, nějak sem se v tom nenašel... ale určitě je to zajímavý.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 Hmm... no, nějak sem se v tom nenašel... ale určitě je to zajímavý.. :) ja taky radsi ikony ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 asi uz to tu bylo ... ale jak mam udelat zalohu dosavadniho xbm menu ? staci to prekopiroat nebo musim pouzit nejaky program na zalohu ? fakt sry ale nechce se mi projizdet 50 strankama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 j staci zkopirovat ty soubory ktere zmenils, je k tomu urco i nejaky program, ale pres recovery to jde zalohovat v pohode ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.