Osmen Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 hej mam takovej problem ... kdysi jsem si v xflashu vypnul vlnky na pozadi .. pak jsem updatnul na 3.03oe a tam xflash uz nevali takze to nemuzu zase aktivovat .. vlnky se me objevi vzdy jen na chvilku kdyz zapnu psp pak me nabehne wallaper a zase zmizi .. :( nevite nekdo co s tim ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 nemas zapnuty use wallpaper? nemas ty vlnky ve flash0 smazany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 updatoval si na OE a stale ti to nejde? cely FW si premazal a nejde? divne..skus 1.50 > a update hore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 nebo at jde na 3.03 oe a nahraje si xflash a da si enable waves Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 updatoval si na OE a stale ti to nejde? cely FW si premazal a nejde? divne..skus 1.50 > a update hore cely fw jsem nepromazal , ani to nebudu znova downgradovat a zase updatovat na to fakt nemam koule ... proto hledam jiny reseni .. :( nebo at jde na 3.03 oe a nahraje si xflash a da si enable waves ja jsem na 3.03 oe a tam prave xflah nevali ... nemas zapnuty use wallpaper? nemas ty vlnky ve flash0 smazany? vlnky nemam smazany dyt rikam ze kdyz se me zapne psp tak ze zacatku chvilku naskoci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 tak to hod na posledni firm s xflashem a tam si to povol...to prezijes ne? a ty vlnky na zacatku ti naskoci protoze to je waveboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Osmen: potrebujes kompletne premazat flash... to jest novy firm... najlepsie 1.50 ... to by si to kompletne vycistil edit. spytam sa na qj zatial nic nerob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 ja si radsi XMB nedavam bojim se ze bricnu.....ale je too moc pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 nasko když děláš vše podle návodu, popř jenom naraješ theme, tak je to podle mě bezpečný... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 jj ale po tom co se stalo bulkovi tak radsi nerizkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 tak pokud nepredelavas xmb kazdej druhej den jako on tak snad vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 nejde o intenzitu.. ide o to ci vies co robis... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 a bulk snad nevedel? co vlastne presne udelalal? mu se proste nejak poje*ala flash0 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 asi robil veci ktore nemal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 cely fw jsem nepromazal , ani to nebudu znova downgradovat a zase updatovat na to fakt nemam koule ... proto hledam jiny reseni .. :( "Jiný řešení" je vždycky daleko nebezpečnější než ověřenej downgrade a upgrade...Už se mi to taky vymstilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 wow az teraz som si vsimol ze si mal brick :) co si prekrista robil? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 hej tak tohle je vymazleny xmb...tam je upraveny snad vsechno co jde http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-wipinput-needed-sweet-as-red-white-pink-xmb-107138.html bejt to vo trosku min "ruzovoucky" tak bych ho urcite napral do psp jakmile by to vyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 hej tak tohle je vymazleny xmb...tam je upraveny snad vsechno co jdehttp://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-wipinput-needed-sweet-as-red-white-pink-xmb-107138.html bejt to vo trosku min "ruzovoucky" tak bych ho urcite napral do psp jakmile by to vyslo hoooodně pěkný:blink2:...mě by ani ta růžová nevadila.lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 hej tak tohle je vymazleny xmb...tam je upraveny snad vsechno co jdehttp://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-wipinput-needed-sweet-as-red-white-pink-xmb-107138.html bejt to vo trosku min "ruzovoucky" tak bych ho urcite napral do psp jakmile by to vyslo Mě zase tak vymazlený nepřijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 tak me prijde ze to xmb je fakt do detailu vychytany...ma tam vsechno...dokonce i ty maly ikonky u prehravani ma ruzovy...vsechno ma vyladeny tak ze to tam sedi...snad nic tam neni puvodni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 tak me prijde ze to xmb je fakt do detailu vychytany...ma tam vsechno...dokonce i ty maly ikonky u prehravani ma ruzovy...vsechno ma vyladeny tak ze to tam sedi...snad nic tam neni puvodniTak ty kostičky zaleží na 01-12.bmp když toho jsi si nevšiml ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 mam na mysli tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 mam na mysli tohle Aha tak to sorry no jasný stejně se mi to nelíbí je to takový MOC všechno přehnaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 vsak rikam nebejt to tolik tak si to klidne dam...jenom ocenuju jak moc je to upraveny... bejt to v cerno sedo bile tak to by byla jina kavicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 na pink psp by to bolo ako uliate ;) edit doeisl som na koren infobarom.. neskor to sand tu lepsie rozpisem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.