myschoo Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 tieto su uz skonvertovane pre 3.40 kopiruju sa do flash0:/vsh/resource/ a flash0:/font/ UPOZORNUJEM: Extended verzia meni vshmain kvoli farbe fontu - potreba patchovat homebrew takze tu "nodule" zlozku pouzite iba ak sa vam chce toto robit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 objevil jsem jeste nejaky sympaticky ikonky... ale jsou za qj pointy a ja jich teda zrovna moc nemam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 west: postni pls link na ten topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 tady davam dalsi screen z moji plochy :) Chci se zeptat jestli tohle xmb menu nema nekdo predelane do 3.40 OE, ja jsem si na nej strasne na 3.03 zvyknul a ted jak jsem upnul na 3.40 OE, tak se mi to original vubec nelibi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 west: postni pls link na ten topic tady to je... http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-fzero-and-deviantsavants-xmb-contest-screenshots-106784.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 Chci se zeptat jestli tohle xmb menu nema nekdo predelane do 3.40 OE, ja jsem si na nej strasne na 3.03 zvyknul a ted jak jsem upnul na 3.40 OE, tak se mi to original vubec nelibi..... chod do XMB Moddingu, tam je navod ako si ich prerobis!! :idea: :roll: :bash: :arrow: [;138946']tady to je... http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-fzero-and-deviantsavants-xmb-contest-screenshots-106784.html jaaj, neboj nie su za body, tieto su v sutazi ... este ich nemohli vydat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 lol, tak to mi uniklo... njn zase cekat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 mě se hlavně líbý jak už se dá vše upravovat jelikož toto jsou předtím vůbec nedělal hlavně ukazatel baterky v pravo dole :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 wolfe uploadl bys to pls nekam to tvoje menu pls? thx :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 ja by sem chtel ten font :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 po dlhej dobre zmena celkem slusny, nelibi se mi font ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 tady je to meníčko... komplet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacik-Sp Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 Ahojte nema niekto nejaku temu na styl hip-hopu? myslim temu nejakej znacky ako Qiksilver,adio,DC,circa... ak ano please uploadnite mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 Wolf: Nice one, tohle menu moc pěkný, ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 hele wolfe ja chtel ten font :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 Ten font vypadá jako ten co je u C1rca dome.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 hele wolfe ja chtel ten font :blink: vždyt je to celé resource to znamená že je tam i složka z fonty:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 Počkej, v resource nejsou fonty, ty jsou normálně na f0: :?: Aspoň já to tak mam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 ale font nie je v zlozke flash0:/vsh/resource ale vo flash0:/font/ :roll: :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 vždyť to říkam... btw, tohle menu je fakt luxus, všechny ikonky úlně změněný jsem ještě neměl, díky moc Wolfe... a všechno to killuje ta cool wavka a tapeta :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 ježiš já jsem vokurka:D ted si připadám jak začátečník:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 :D Jaj dyť se nic nestalo.... tak mě napadlo že ti za to theme pošlu body, pač se mi akt líbí :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 jo a to menu je delane na 3.03 nebo 3.40? thx :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 já myslim že mam 3.4 a funguje mi.. .ale nejsem si jistej...mam totiž přesanej vshctrl.prx :lol: Ale jo, mam 3.40 a jde mi OK ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 mate nekdo tuhle ps3 waveku?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.