Wolf.cz Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 jo a to menu je delane na 3.03 nebo 3.40? thx :D je to 3.40... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 ještě toto modře podsvícené menu se hodí ale jako bublinky jsou nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 to wolf: nehodi se ti tam ta waveka a mozna by to vypadalo lip se zmensenejma ikonkama ;) ...tady je moje podani ikonek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 to mi bylo jasné že to dáš do tohoto stylu? :D a co jak to vypadá v jinejch barvách ? nebuzeruj moje xmb i když je z poloviny tvoje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 ty ikonky jsou ladeny do modry, takze pro jinou barvu theme bych je musel predelavat s nadechem do jiny barvy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 :D Jaj dyť se nic nestalo.... tak mě napadlo že ti za to theme pošlu body, pač se mi akt líbí :oops: dik sice na to moc nehraju, ale tohle ocenuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 [;140843']to wolf: nehodi se ti tam ta waveka a mozna by to vypadalo lip se zmensenejma ikonkama ;)...tady je moje podani ikonek nějak tu nevidim download :D poděl se s náma ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 ok, v priloze je my resource akorat jsem tak trochu odstranil popisky, stejne je podle tech ikonek poznat o co se jedna... tak aby se nekdo treba neleknul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 [;141027']ok' date=' v priloze je my resourceakorat jsem tak trochu odstranil popisky, stejne je podle tech ikonek poznat o co se jedna... tak aby se nekdo treba neleknul :D [img']http://img406.imageshack.us/img406/3105/screenshot009xo7.png[/img] díky,v psp to vypadá ještě líp ;) akorát sem si tam dopsal ty názvy a poupravil opening plugin a je to good :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 [;140779']mate nekdo tuhle ps3 waveku?.. mohli by ste nekdo pls, najit a hodit sem tuhle wavevku :?: 1000 points ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 [;140779']mate nekdo tuhle ps3 waveku?.. prosimte hod to sem! pls moc to chcu poslu points (vse co mam), ja vim je to malo, ale prosim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 i ja nabizim pointy... 2k otazka je jestli ji vubec nekdo ma... :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 No to téma je c1rca dome extendet (myslim) ale ta wavka.. tu jsem ještě neviděl... Pokud ji někdosežene, taky ho rád odměním ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sock of Chuck Norris Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 hele sehnal sem to cirkca akorat je to cerno bili a ne oranzovy ale to se da myslim zmenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sock of Chuck Norris Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 teda c1rca dome se to menuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Challenger Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 [;140779']mate nekdo tuhle ps3 waveku?.. Tak panove kdo sezene cely tohle XMB dostane pointy :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 29, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Toto je ps3 waveka co jsem stahl na pspiso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 to theme je fakt pěkné a možná se mi ještě líbo v tomto stylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 akurat na to som dnes cumel :D undertaxov sidebar :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Toto je ps3 waveka co jsem stahl na pspiso ale to je jenom upravena plasma wave... neni spatna, ale ja bych radsi tamtu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 [;141611']ale to je jenom upravena plasma wave... neni spatna' date=' ale ja bych radsi tamtu ;)[/quote']podle mě jí neseženem jelikož jí dává do každého svého theme takže asi bude soukromá http://s173.photobucket.com/albums/w42/bstronga2/?start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 nebudte nedockavy, uz ho tam otravuju ludia na maxconsole tak sa uvidi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 aaleluja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 OMFG!!! ...nektery lidi jsou s wavekama fakt jinde :wohow: postupne straci intenzitu min a blik objevi se v plny krase a zase znova zacne mizet... proste takhle blika a takhle vypada, kdyz jsem ji vertikalne rozsiril... docela styl ;) ale funguje to jen na cernym pozadi... zkuste to na jinym a pochopite proc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 kouketjte tohle je moje menu, po 1/2 uprave jeste by sem chtel tu baterku od westa a nejak zmensit pismo u te baterky, btw. west + 1000points za tu vlnu ;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.