ramalamadingdong Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 hele witeks, posli mi ten opening_plugin.rco a to modre pozadi s toho ultimate packu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Dával jsem do topicu: XMB themes, icon atd, ten celej mix, je tam i ten opening plugin.. teď jsem in skool, takže ti toho moc nepošlu :D A ten wall doma taky vyřídím ;) Chystám se totiž z toho vyházet některý a nechat si tam takový ty abstrakce.. prostě to co se hodí v tématum.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 tento wallp som tu uz pradavno ukazoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 jj, vzpomínam si miku, ale komu se chce prohrabávat se topicem s mnoha mnoha strany.... Právě proto chci vyházet z Ultimate wall packu hovadiny a dát na DL do mýho topicu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 tak vám ukazuju svoje první XMB....sou to bubliny od myschaa jenom sem si dal wall a udelal češtinu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Nejsem do Final Fantas moc zainteresovanej, takže mě to nějak moc ani nebere... Ale ten font se mi moc nelíbí... Jinak dobrý, ta čeština že sis stim dal práci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 no topmenu prelozir nie je az tak tazke, lenze dalscih 30 suborov obsahuje anglicke slova a nazvy :) a to uz je fuska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 no topmenu prelozir nie je az tak tazke, lenze dalscih 30 suborov obsahuje anglicke slova a nazvy :) a to uz je fuska jj vím...už se do toho pouštím.....ale štve mě že sou z 2.50..takže tam nebude kamera atd co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 da se tam nejak do pozadi dostat ta vlna z PS3 jako normalni wallpaper treba animovanej GIF nebo neco abych si si nebricknul PSP prehravanim XMB - sem na to moc velkej srab.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 neda . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 mrknete na tohle xmb circa dome a uzasnej wall :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 wall je celkem peknej tak ho upni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 tady je me menu no akorat mu chybi font.... :dload: http://www.upnito.sk/download.php?file=resourcex.rar&dwToken=4252b07de064864c63e3c61e2fa548b2"]http://www.upnito.sk/download.php?file=resourcex.rar&dwToken=4252b07de064864c63e3c61e2fa548b2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 tady je me menu no akorat mu chybi font.... :dload: http://www.upnito.sk/download.php?file=resourcex.rar&dwToken=4252b07de064864c63e3c61e2fa548b2"]http://www.upnito.sk/download.php?file=resourcex.rar&dwToken=4252b07de064864c63e3c61e2fa548b2 Příjde mi to dost nepřehledný a kříklavý, ale barevně to všechno sedí.:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 na psp to samozdrejme vypada lip....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 Nice one bulk, taky mam rád takovýhle mixíky ;)Posílam bodík, jak jsi chtěl ;)¨ EDIT: Už to mam v PSP... no a je to nice, moc nice... poslal sem teda 1k pts :roll: ty zmetku ušatá.. :lol: To se ti opravdu povedlo ;) Jo a ještě ti tam chybí opening_plugin.rco ;) A hoď mi to pls do topicu s themes ;) Bude se tam hezky vyjímat 8) Tak teď měním pozadíčka z Ultimate Wall packu.. je jich tam mazanejch fakt dost.... přidávám ukázku: A tady je ten opening plugin co jsem tam dal... myslim že se tam celkem hodí... Uploadl bys pls to pozadi?:) thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 :arrow: :idea: 8) mas to tam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 thx moc ;) posilam bod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 :D pls este jeden nech to ma take zagulatene :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 thx myschoo, jako pozadí se bude to bude hodit ;) Zatim jsem to měl pouze jako wall :oops: šikovnej, posílam body :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 tak tedka uz to mas trochu zakulacene :D a jinak mi se cosi zase zacali delat ty bile ctverce za ikonama Game update a vsema Network :( ale jenom kdyz tam mam to theme s wavekou... je to jakesi divne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 hele mrknete na tohle :arrow: objevilo se mi "š" v psp je to normalní :?: :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 hele mrknete na tohle :arrow: objevilo se mi "š" v psp je to normalní :?: :idea: 3.40 podporuje š ý á í é...víc bohužel ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 3.40 podporuje š ý á í é...víc bohužel ne a tohle víš odkud :blink: 3.50 možná podporuje zbytek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Nemohl by někdo sehant tenhle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.