ramalamadingdong Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 tady ho mas ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 tady ho mas ;) Njn jenže já bych ho chtěl se vším všudy ne jen obrázek pozadí neumím si to vytvořit potřebovla bych to jak ro pak jen přepíšu a hotovo.Font ikony pozadí vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 tak tedka uz to mas trochu zakulacene :Da jinak mi se cosi zase zacali delat ty bile ctverce za ikonama Game update a vsema Network :( ale jenom kdyz tam mam to theme s wavekou... je to jakesi divne to je preto ze mas editovany system_plugin.rcom + 480x272 pozadie ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Njn jenže já bych ho chtěl se vším všudy ne jen obrázek pozadí neumím si to vytvořit potřebovla bych to jak ro pak jen přepíšu a hotovo.Font ikony pozadí vše. ty chces to menu - komplet :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 ty chces to menu - komplet :?: Jo prostě bych chtěl aby mně takhle vypadalo to PSP :) :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 preco to davas sem a nie do threadu XMB Icons, threads atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 preco to davas sem a nie do threadu XMB Icons, threads atd? lol ja sem zapomel :oops: ale vcelku je to jedno :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 presunul som ten post tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 to je preto ze mas editovany system_plugin.rcom + 480x272 pozadie ;) a na kolik mam predelat to rozliseni pozadi pls?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 a na kolik mam predelat to rozliseni pozadi pls?:) 350x198... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 thx moc ;) nechapu ale proc to delaji v jinem nez tomhle rozlisení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Nevíte proč my nejede tá modrá vlnka v tomto menu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 350x198... bud 300x170 pokud mas subikonky s blikajicim pozadim... a nebo 420x238... jinak taky zase resim problem s bilejma ctvercema a uz me to fakt se** u 3.03 s tim fakt nebylo takovyho s*ani ) 2 Myschoo: a vis co by se konkretne nemelo upravovat v system_plugin?... ze tady u toho theme ma taky upraveny system_plugin... a pozadi vypada, ze bude v plnym rozliseni jinak tady je moje novy theme akorat ze tam jsou parad ty maly obdelnicky, ale porad lepsi nez ty velky bily ctverce a stejne jsou jen pod networkem... kazdopadne musim nejak vypatrat jak se jich zbavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 moj Já tam chcu ty modrý čáry prosím jak to mám udělat mám aji to menu takový,ale ty čáry tma prostě nemám upnite měn jen ty čáry prosím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 [;144825']bud 300x170 pokud mas subikonky s blikajicim pozadim...a nebo 420x238... jinak taky zase resim problem s bilejma ctvercema a uz me to fakt se** u 3.03 s tim fakt nebylo takovyho s*ani 2 Myschoo: a vis co by se konkretne nemelo upravovat v system_plugin?... ze tady u toho theme ma taky upraveny system_plugin... a pozadi vypada' date=' ze bude v plnym rozliseni [img']http://img01.picoodle.com/img/img01/8/5/29/f_snap000hs3m_4186a2d.png[/img] jinak tady je moje novy theme akorat ze tam jsou parad ty maly obdelnicky, ale porad lepsi nez ty velky bily ctverce a stejne jsou jen pod networkem... kazdopadne musim nejak vypatrat jak se jich zbavit... ´ Hele ty máš to XMB menu to modrý stou babou upnito :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 ´Hele ty máš to XMB menu to modrý stou babou upnito :) nemam, kde si to vzal? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 tak tady mám new xmb hlavně proto protože jsem si koupil silver chromovej kryt tak jsem ktomu musel udělat patřičné menu Upnito upnito prosím :)Dám i points :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 bohužel už ho někde nemohu najíd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 ja mam len tu vlnku ak chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 upni jí sem pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 jinak myslim že je to ta Small Teal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 JJ máš rpavdu je to Small Teal ta vlnka jenže já bych spíš ptořebovla jen to pozadí to nemá nikdo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 ty houbicky jsou provarenym pozadim... tady to mas ale jenom jako wall na PC ...tak si to zmensi a vyrizni do rozliseni 480x272(rozliseni psp lcd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 hele jak nemate nekdo tu vlnku s toho modryho o brazku :?: btw. neni to ta Small Teal :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 tady to je: ta houba modra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.